Почнаа судииве да свират за бостон лични како од шала
Од кај тоа дека не навивам за Бостон ?Гледам само на моите постови цитираш, знам дека си многу искомплексиран од ЛА и од Коби ама што да ти правам, помири се со тоа и не ми го пуши на секое, не си интересен!
Да навиваше за бостон ајде, ама искомплексирано копиле како тебе да јаде гомна со двете раце е нешто најгадно!
Па самиот си кажа дека си за Ајверсон, навиваш за играч кој никогаш нема да освои нба титула, ама ако го замоли Коби, овој може да му позајми еден прстен, ама само за една недела!Од кај тоа дека не навивам за Бостон ?
Прочитај пак што ти пишав у репутација,пред некој ден:tv:Па самиот си кажа дека си за Ајверсон, навиваш за играч кој никогаш нема да освои нба титула, ама ако го замоли Коби, овој може да му позајми еден прстен, ама само за една недела!
И јас ти напишав нешто што важеше за 2 особи:tv:Прочитај пак што ти пишав у репутација,пред некој ден:tv:
А сега можеш слободно да си легнеш:tv:И јас ти напишав нешто што важеше за 2 особи:tv:
Да не му е внук, ама не сум сигурен!Абе онај што го легна Гарнет, син да не му е на Николсон? Ептен си личат, маме им...