NBA сезона 2009/2010

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Нека играт вака одбрана Лејкерс,само треба дупло подобро во напад и се ке си дојде на свое место.
Ваљда Брајант и Гасол нема да промашуваат слободни,а и да форсираат шутеви од тешки позиции.
Артест ѕвер.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Почнаа судииве да свират за бостон лични како од шала:tapp:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

А „личниве“ врз Артест последната минута??
Па кога ќе ми текне и онаа лична на Гарнет кога беше контра 3 на 2 :pos:

Иначе,ептен се доминантни Лејкерс под кош,фали Перкинс.

Чомбе иди легни си,слабо игра Коби :tv:

Н

'Никола'

Гостин
Пријатно ме изненадија на психолошка база. Само да го намалат процентот на изгубени топки во напад и не бега титулата.
Ајде Бостон, само цврсто во второ полувреме.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Гледам само на моите постови цитираш, знам дека си многу искомплексиран од ЛА и од Коби ама што да ти правам, помири се со тоа и не ми го пуши на секое, не си интересен!
Да навиваше за бостон ајде, ама искомплексирано копиле како тебе да јаде гомна со двете раце е нешто најгадно!

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Гледам само на моите постови цитираш, знам дека си многу искомплексиран од ЛА и од Коби ама што да ти правам, помири се со тоа и не ми го пуши на секое, не си интересен!
Да навиваше за бостон ајде, ама искомплексирано копиле како тебе да јаде гомна со двете раце е нешто најгадно!
Од кај тоа дека не навивам за Бостон ?

И секако,најгпупиот збор мора да се употреби(читај ископлексиран).

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
ajdeeeeeeeeee bostondziiiiiiiiii............................

rasheed ke vi se odmazdi za portalnd erata ezerdzii grdi..........pokondriani ........i samobendisani...............

a so 26% procent u prvo poluvreme.....postavivte nov rekord za naj tapa sut u prvo poluvreme u edno finale............i so toj procent sakate shampioni...............:uvo:

i ne cekajte na gotovo od artest pa da ve izvadi ko so ve izvadi so phoenix so toa tikvata kalemena...........bez vrska

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Од кај тоа дека не навивам за Бостон ?
Па самиот си кажа дека си за Ајверсон, навиваш за играч кој никогаш нема да освои нба титула, ама ако го замоли Коби, овој може да му позајми еден прстен, ама само за една недела!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Причината за лошата реализација во првото полувреме на Лејкерс е тремата.:pos:
Неа ке ја кривам ако Лејкерс не освои.:pipi:
Мора да го подобрат шутот,оти со таква игра лошо.
Брајант постојано е удвојуван,треба да се искористи тоа и да се асистира кон другите играчи.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Па самиот си кажа дека си за Ајверсон, навиваш за играч кој никогаш нема да освои нба титула, ама ако го замоли Коби, овој може да му позајми еден прстен, ама само за една недела!
Прочитај пак што ти пишав у репутација,пред некој ден:tv:

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
ajdeeeeeeeeee bostondziiiiiiiiii............................

rasheed ke vi se odmazdi za portalnd erata ezerdzii grdi..........pokondriani ........i samobendisani...............

a so 26% procent u prvo poluvreme.....postavivte nov rekord za naj tapa sut u prvo poluvreme u edno finale............i so toj procent sakate shampioni...............:uvo:

i ne cekajte na gotovo od artest pa da ve izvadi ko so ve izvadi so phoenix so toa tikvata kalemena...........bez vrska

Н

'Никола'

Гостин
Абе онај што го легна Гарнет, син да не му е на Николсон? Ептен си личат, маме им...:)

P

PewDiePie

Гостин
Нека си продолжат вака Бостон и ги ебеме гнидите од Л.А.!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom