NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Нека играт вака одбрана Лејкерс,само треба дупло подобро во напад и се ке си дојде на свое место.
Ваљда Брајант и Гасол нема да промашуваат слободни,а и да форсираат шутеви од тешки позиции.
Артест ѕвер.

Почнаа судииве да свират за бостон лични како од шала:tapp:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

А „личниве“ врз Артест последната минута??
Па кога ќе ми текне и онаа лична на Гарнет кога беше контра 3 на 2 :pos:

Иначе,ептен се доминантни Лејкерс под кош,фали Перкинс.

Чомбе иди легни си,слабо игра Коби :tv:

Пријатно ме изненадија на психолошка база. Само да го намалат процентот на изгубени топки во напад и не бега титулата.
Ајде Бостон, само цврсто во второ полувреме.

Гледам само на моите постови цитираш, знам дека си многу искомплексиран од ЛА и од Коби ама што да ти правам, помири се со тоа и не ми го пуши на секое, не си интересен!
Да навиваше за бостон ајде, ама искомплексирано копиле како тебе да јаде гомна со двете раце е нешто најгадно!

Гледам само на моите постови цитираш, знам дека си многу искомплексиран од ЛА и од Коби ама што да ти правам, помири се со тоа и не ми го пуши на секое, не си интересен!
Да навиваше за бостон ајде, ама искомплексирано копиле како тебе да јаде гомна со двете раце е нешто најгадно!
Од кај тоа дека не навивам за Бостон ?

И секако,најгпупиот збор мора да се употреби(читај ископлексиран).

ajdeeeeeeeeee bostondziiiiiiiiii............................

rasheed ke vi se odmazdi za portalnd erata ezerdzii grdi..........pokondriani ........i samobendisani...............

a so 26% procent u prvo poluvreme.....postavivte nov rekord za naj tapa sut u prvo poluvreme u edno finale............i so toj procent sakate shampioni...............:uvo:

i ne cekajte na gotovo od artest pa da ve izvadi ko so ve izvadi so phoenix so toa tikvata kalemena...........bez vrska

Од кај тоа дека не навивам за Бостон ?
Па самиот си кажа дека си за Ајверсон, навиваш за играч кој никогаш нема да освои нба титула, ама ако го замоли Коби, овој може да му позајми еден прстен, ама само за една недела!

Причината за лошата реализација во првото полувреме на Лејкерс е тремата.:pos:
Неа ке ја кривам ако Лејкерс не освои.:pipi:
Мора да го подобрат шутот,оти со таква игра лошо.
Брајант постојано е удвојуван,треба да се искористи тоа и да се асистира кон другите играчи.

Па самиот си кажа дека си за Ајверсон, навиваш за играч кој никогаш нема да освои нба титула, ама ако го замоли Коби, овој може да му позајми еден прстен, ама само за една недела!
Прочитај пак што ти пишав у репутација,пред некој ден:tv:

ajdeeeeeeeeee bostondziiiiiiiiii............................

rasheed ke vi se odmazdi za portalnd erata ezerdzii grdi..........pokondriani ........i samobendisani...............

a so 26% procent u prvo poluvreme.....postavivte nov rekord za naj tapa sut u prvo poluvreme u edno finale............i so toj procent sakate shampioni...............:uvo:

i ne cekajte na gotovo od artest pa da ve izvadi ko so ve izvadi so phoenix so toa tikvata kalemena...........bez vrska

Абе онај што го легна Гарнет, син да не му е на Николсон? Ептен си личат, маме им...:)

Нека си продолжат вака Бостон и ги ебеме гнидите од Л.А.!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom