NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Уште да му ја земеше Робинсон на Гасол ќе имаше смеење...

леле го видовте ли робинсон :pos2: па каде е ова џуџе за вакво финале не дораснат пред мало да игра, не ова орландо.

Бостон играат како изгубени, ама Лејкерс неможат да се одлепат. Ајде на полувреме да отидеме со двоцифрена предност:)

Е што им фали толку..

што им фали? све им фали, немаат шут, дрва се, рондо дрво губи топки го лепат, не организира напад пирс не погодува, ален не погодува, вечер бостон се најслаби.

Иако навивам за Бостон, и јас се чудам како не успеаја да се одлепат Лејкерс до сега. Ова не е препознатлива игра за Бостон. Но не се и тооолку очајни како некој што ги прави.

--- надополнето ---

И ете ги се одлепија.:(

сигурна победа вечерва на лејкерс

Само да продолжи клупата овака, а и другите од првата петорка. Само да продолжат да играат сите заедно и да не чекаат само од Коби и Бостон ќе паднат како круши. Одлично прво полувреме за Лејкерси, беа подобри од Бостон ме чуди како порано не се одлепија. Ќе беше за малку двоцифрена предност да не го погодеше Рондо тоа на крај:)
Се на се супер прво полувреме, само така да се продолжи во второ и фино лепо да си поведеме со 1-0:)

бостон дрвааа!!! :pos2:

Засега му одржавме лекција по модерна кошарка на бостон, очекувам рутинирано да се заврши работата, а дури потоа ќе се радуваме на победа :)

Бостон што игра очајно игра но вакво судење не сум видел и на нашиве терени, толку грешки направија судиите човек за глава да се фати, нека рече после некој дека популарниот ќелавко не свири за Лејкерс, го памтам уште од дуелите на Сан Антонио со ЛАЛ, срамота :tapp:

Бостон што игра очајно игра но вакво судење не сум видел и на нашиве терени, толку грешки направија судиите човек за глава да се фати, нека рече после некој дека популарниот ќелавко не свири за Лејкерс, го памтам уште од дуелите на Сан Антонио со ЛАЛ, срамота :tapp:
Ајде не драматизирај, и за Бостон досуди неколку сомнителни фаули така да мислам дека е квит!

Еве и сега фаул суди против Одом, срамота:tapp:

--- надополнето ---

Честито победа на навивачита на ЛА со песната...........

а и до леприконите од бостон......

Ајде не драматизирај, и за Бостон досуди неколку сомнителни фаули така да мислам дека е квит!

Еве и сега фаул суди против Одом, срамота:tapp:

--- надополнето ---

Честито победа на навивачита на ЛА со песната...........

а и до леприконите од бостон......

Прцул уживај никој не драматизира, него ти си опседнат со ЛАЛ па трескаш безвезе, далеку од тоа дека ЛАЛ незаслужено победил, подобри беа во секој сегмент од играта и затоа победија, зборот ми беше разгледај малце на youtube какви само работи има свирнато во својата кариера како "судија" келавкото (последно што памтам е Феникс-Портланд и фамозниот фаул на Кемби врз Неш:pos2:) и се ќе ти стане јасно, значи не реков дека ЛАЛ не заслужи но имаше многу судиски грешки, ако гледаме така што велиш за со Одом фаулот ќе бидат 10 спрема 1 за ЛАЛ пошто јас не видов банана на Коби врс Тони Ален туку класично мавање по рака :wink:

Супер беа Бостон на почеток. Имаше баланс, се држеа. Имаше игра.
Него, и мене ме нервираа киксовите на судијата. Come on..
Честитки до Лејкерс, сепак заслужено. Честитки и до Коби за серијата.

Честитки од мене до фановите на Лејкерси... па со среќа и во понатамошниот тек па да стигне Лејкерси до нова титула !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom