Дај не биди смешен, Коби вчера беше солиден и одлично си ја заврши работата!Коби синоќа слаба партија.ЛАЛ тепаше и кој ќе ја памти слабата партија на Коби?никој
ЛеБрон слаба партија Кливленд губе сите на глава се качуваат
Следува...Лесно е кога ги имаш Гасол,Одом,Бајнам и Артест покрај тебе.Кога ќе се усереш ќе има кој да ти ги смете.А ако нема кој да ти ги смете ќе те натераат да ги изедиш.Ќе бидеш долго херој за на крај оние кој цела сезона чекаат твоја слаба партија да распнат.Да зборуваат како не си јак кошаркар.И сето тоа затоа што твојот метлар е 38 годишна легенда која неможе да се наведне да ги собере гомната
Коби Брајант дво, јас не сум го видел до сега во волку лошо издање.
Стварно треба да знаете повеќе од ова. Ова се чисти бесмислици.Коби синоќа слаба партија.ЛАЛ тепаше и кој ќе ја памти слабата партија на Коби?никој
ЛеБрон слаба партија Кливленд губе сите на глава се качуваат
Следува...Лесно е кога ги имаш Гасол,Одом,Бајнам и Артест покрај тебе.Кога ќе се усереш ќе има кој да ти ги смете.А ако нема кој да ти ги смете ќе те натераат да ги изедиш.Ќе бидеш долго херој за на крај оние кој цела сезона чекаат твоја слаба партија да распнат.Да зборуваат како не си јак кошаркар.И сето тоа затоа што твојот метлар е 38 годишна легенда која неможе да се наведне да ги собере гомната
Дечко ти пишав дека со закоравени фанови не дискутирам.Ајде ова нека ти биде последноДај не биди смешен, Коби вчера беше солиден и одлично си ја заврши работата!
А вие што навивате за играч-екипа не можам да ве сватам стварно, се силевте титула ќе освоел леброн сезонава и кога го напучија одма немал соиграчи. Па и пред почетокот на плеј офот знаевте кој му се соиграчи па пак бевте некако многу убедени дека може да направат нешто.
Кога првиот пат го земаа леброн во репрезентација не успеаја да освојат злато американците па затоа го зедоа КОБИ за да им донесе злато. Можеби треба да оди Коби во Кавс за да земе леброн титула
другарче за твоја информација, јас кога почнав да навивам за Лејкерс, Коби одеше во основно училиште и го гледаше Владе Дивац, Ник ван Ексел, Гранд и компанија. Коби дојде покасно, како и Шекил и останативе играчи.Со што јас го омаловажувам Коби?Не реков ништо лошо.Ни тој ни Џејмс не се роботи за да играат секоја вечер перфектно.Направив само споредба каков е епилогот на тимовите кога ѕвездите имаат нешто послаба утакмица.За удвојувањето што спомнавте.Епа тоа го трубам јас момци.ЛеБрон не беше удвојуван туку утројуван.Ако го удвојат Брајант ќе дава друг кошеви како синоќа Гасол.Гасол е стабилен играч кој редовно дава учинок во победата.Таков Кливленд немаше...
--- надополнето ---
Дечко ти пишав дека со закоравени фанови не дискутирам.Ајде ова нека ти биде последно
Прво... ЛАЛ победи и сите го величете Коби а никој не го спомнува Гасол.Сигурен ли си дека и ти си фан на ЛАЛ или само на Коби?
Ако си за ЛАЛ не заборавај дека има и други играчи таму не е само Коби.Реков сте имале среќа што остана таму цела кариера иначе денес сите ќе навивавте за Чикаго...
Второ... Ова ќе ми биде тешко да му го објаснам на човек што има изгледано сезонава две утакмици ама ќе пробам
Кога ќе слушнеш за Шекил Онил, за Џејмисон на што помислуваш??? Страшна тројка со ЛеБрон.Тоа секако е првичното размислување кое и јас го имав.Верував во тие момци.Едниот 38 години другиот 34.Ех како би ги заменил тие со еден огромен талент и најдобриот европски кошаркар.А што постигнаа тие момци и како играа неможам да ти објаснам пошто јас кога дремам на стримови цели 4 години ти си нанкаш.Утре ставаш ја посетуваш НБА.ком гледаш резултати и ајде да пишиме на форум.
Од такви типчиња како тебе закоравени по Коби ми е скратен животот за 10 години.Затоа пробај да не ми враќаш мене само титни да знам дека си го прочитал постот пошто тој предходниот изгледа не го виде
Не со поарен и ти.Имај малку култура.Со тоа Леброн мајмунот ни го пукна.Леброн е најјакиот играч на сите времиња,со неговата возраст.Кога ќе дојде на годините на Коби не знам дали ќе сакаат да играат против него.Кралот е играч без мана.другарче за твоја информација, јас кога почнав да навивам за Лејкерс, Коби одеше во основно училиште и го гледаше Владе Дивац, Ник ван Ексел, Гранд и компанија. Коби дојде покасно, како и Шекил и останативе играчи.
А токму заради таквите закоравени по леброн мајмунот јас пишувам со иронија ама ти не можеш да ме сватиш, толку ти фаќа црпката!
Јас и да замине Коби од ЛА јас повторно ќе навивам за ЛА а не за Коби зошто Коби уште некоја година ќе се пензионира и ај да не гледам кошарка како ти што ќе сториш.
А на претходното прашање не ти одговорив дека е омаловажувачко, како јас да не знам кој е кој во НБА. Ти пратиш кошарка од кога се појави леброн и немаш основа овде да се правиш експерт!
Колку само за споредбата со Коби,на негова возраст Брајант имаше 3 титули во НБА.......А Џејмс не може до конференциско финале да стигнит!:smir:Не со поарен и ти.Имај малку култура.Со тоа Леброн мајмунот ни го пукна.Леброн е најјакиот играч на сите времиња,со неговата возраст.Кога ќе дојде на годините на Коби не знам дали ќе сакаат да играат против него.Кралот е играч без мана.
Кога ќе го прогласат тогаш ќе зборуваме, а сега за сега е далеку од тоа!Не со поарен и ти.Имај малку култура.Со тоа Леброн мајмунот ни го пукна.Леброн е најјакиот играч на сите времиња,со неговата возраст.Кога ќе дојде на годините на Коби не знам дали ќе сакаат да играат против него.Кралот е играч без мана.
...за кои најзаслужен беше Шекил О`Нил.Колку само за споредбата со Коби,на негова возраст Брајант имаше 3 титули во НБА.......А Џејмс не може до конференциско финале да стигнит!:smir: