NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Орландо против Атланта изгледа сака да руши рекорди на најголеми порази во историјата на плеј-офот:)
А Лејкерс ќе биде весело до крај. Артест само шо погоди две тројки по ред, и моментално е нерешено и Вилијамс треба да шутира слободни:)

Ако вчера беше Драгиќ во елемент, вечерва е Корвер.....има 8/8 шут, од кои 4/4 за тројка:toe::toe:
И Артест некако влезе во елемент во второт полувреме има погодено 4 тројки и во последниве напади само они даваат поени:)

Едит 2: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Каков само крај беше ова. Имаа Јута шут за победа Вилијамс промаши, од втора шанса промаши и Метјус и водиме 3-0. Пред овоа уште многу работи се случија ама ми се спие и ме мрзи да пишувам:) Финале ево нас стижемо:)

Џезот згаснува брзо а и сигурно.

Коби и Фишер пар екселанс.

Ништо од Јута, ја посакуваа победата, се бореа до крај ама не иде

It's Magic-time!
ORL 105-ATL 75

player points asists rebs
Nelson 14 4 5
Barnes 11 1 2
Carter 7 3 3
Lewis 22 2 5
Howard 21 3 16

Честитки до навивачите на лејкерс заслужено одите во финале.Факт е дека серијава можеше да биди мн понеизвесна оти сите утакмици ги загубвиме тесно

Се е готово Лејкерс-Феникс ќе биде Западното финале,во Истоков Орландо е првиот се надевам вечерва ново шоу на Кралот и зголемување на предноста на 3-1.Ајмо Кливленд!:vozbud:

Се е готово Лејкерс-Феникс ќе биде Западното финале,во Истоков Орландо е првиот се надевам вечерва ново шоу на Кралот и зголемување на предноста на 3-1.Ајмо Кливленд!:vozbud:

Ах тешко старците од Бостон два пати по ред да изиграат така лошо и тоа на домашен терен. Типувам на победа на Бостон макар и тесна. Ќе оди оваа серија до 7 меча.

Лејкерс газат како што и се очекуваше!
Вечер очекувам Бостон да згази, иако најмалку сакам Бостон да стигнат во финале бидејќи сигурно ќе го освојат!
Доколку ЛА игра со Орландо или Клиубленд, сигурно се шампиони!

Рондооооооооооооооооооооооо:cuc:

Мислевте Џејмс пак ќе погаѓа нон стоп??

кога е наредната бостон - кливленд?

иначе вечерва рондо беше перфектен и во асистенции и во кошеви и беше задоволство овој натпревар да се гледа.

Море да не им беа резервистите на Бостон тикви ќе победеа на овој натпревар:):)...додуша подобро што победија, на мене како неутрален помеѓу овие два тима ми е мило што ќе се играат уште најмалце два натпревари .

Супер што победи Бостон,да се врати неизвесноста во серијата а и спортска си фатив :)
Иначе сакам на крај Кливленд да си поминат,а и така мислам дека ќе биде!

Бостон има полно имиња и во стартната петорка и на клупата,па тоа и го одлучи натпреварот.Кливленд ако не му оди на Џејмс 100% губат,а се виде дека Кралот ќе биде чуван па нападите одеа преку Шекил кој беше солиден.Но сепак Кливленд има предност во домашниот терен,знам дека ќе оди оваа серија на седми натпревар, и се надевам на крај Кливленд ќе игра во Источното финале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom