Јас имам од МАКС ТВ пакетот што е ЕСПН Америка на неа ќе даваат Плеј ОФФ, Данкс, 3поинтерс и слично?????? Ако знаеш некакви информации соопшти ми ! ОБАВЕЗНО !како не им е срам бе,ниедна МК ни па овие балканскиве не пренесуваат Ол-Стар...срамота...идам кај другар на ESPN America да глеам...
како што гледам на програмата од ESPN America и на неа нема да даваат Ол-стар ...како не им е срам бе,ниедна МК ни па овие балканскиве не пренесуваат Ол-Стар...срамота...идам кај другар на ESPN America да глеам...
ТNT ги имаат правата за овој Ол-стар. Значи Чарлс Баркли, Кени Смит и Крис Вебер.како што гледам на програмата од ESPN America и на неа нема да даваат Ол-стар ...
Добро е ја мислев 2-3.Али врти-сучи пак е од 2 ќе се лигават едно трето...од 03:00
сабота спрема недела
тројки, куцања ... тинтириминтири од 01:30
и недела спрема понеделник
NBA ALL STAR GAME 02:00
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +6
Alfa TV Cyprus
Boom Sport One
C+ Deportes
C+ Sport 1 (Pol)
DK4
ESPN (uk & irl)
NTV Spor
NTV+ Sport
Sky Sport 2 (Germany)
Sport 1 (Hun)
Sport 1.1 (Ned)
Sport TV1
SportKlub (Serbia)
Еве кај може да гледате. Ја на Спорт1 ќе си гледам.
Dobro be so e so televiziite, kako moze All-Star da ne davaat ajde davajte seherezad ili Gumus ebate posranite televizii. ZA Espn ne veruvam, tie ne davale NBA vo poslednite 10-ina poveke godini taka da Atdhe ostanuva.
А јас изгледа на http://www.atdhe.net ќе си гледам
Glavniot nastan e Nedela nakaj PON izglea nakaj dva ali ke ima pretstavuvanja i soznae use so ne taka da 3 ne im bega. Vecer ima Rookie vs Sophmore vo 3. Utre zabivanja, trojki i use nestokoga e all starot ????
друже цена на НБА права за пренос не е шала ,сигурно и сам можеш да претпоставиш колкав спорт е тоа и колку важен за америте ,колку реклами и пари се вртат во тоа ,Dobro be so e so televiziite, kako moze All-Star da ne davaat ajde davajte seherezad ili Gumus ebate posranite televizii. ZA Espn ne veruvam, tie ne davale NBA vo poslednite 10-ina poveke godini taka da Atdhe ostanuva.
SO bidna so ALfa zbor nema od niv za NBA. Znae li nekoj cena na TV-prava otprilika.
Glavniot nastan e Nedela nakaj PON izglea nakaj dva ali ke ima pretstavuvanja i soznae use so ne taka da 3 ne im bega. Vecer ima Rookie vs Sophmore vo 3. Utre zabivanja, trojki i use nesto