NBA сезона 2009/2010

Член од
13 август 2008
Мислења
151
Поени од реакции
15
Луѓе каде може да се гледа NBA оваа година? Ниту Алфа ниту ОБН пренесуваат, така да каде гледате вие?

M

Mario Gómez

Гостин
Леле Далас годинава, ме натераа пак да следам НБА по 2-3 години пауза, Дирк се прероди игра ѕверски, исто така и Кид, а тука се и Тери, Хауард и Шон Мерион кој засега е во сенка, Тимот кој игра веќе години заедно, имам предчуство годинава ќе земат нешто. Дирк по втор пат МВП.

:vozbud: :vozbud:

Луѓе каде може да се гледа NBA оваа година? Ниту Алфа ниту ОБН пренесуваат, така да каде гледате вие?
Супер спорт дава НБА.:toe:

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Dream sezona!!!

Vo ponedelnikot Dallas bese prava fantazija so New Orleans,
posebno pocnav da go zasakam CP3 fantasticno igra,
odlicen tim i uste poodlicen e Dirk,vecer so Oklahoma ocekuvam,
isto odlicen otpor od gladnite Oklahoma,a se vrtai i T-Mac,
ne ja gledav so Detroit izgral 7minuti i samo 3 poena.
Suns e strasen go poremetija San Antonio,Nash i Amare,
se prava ubavina za gledanje,nekoj 5do6 odlicni zabivanja,
od Amar'e,Goran Dragic so 18 poena i toa kako znacaji,
pa ke kazam naj izednacenata sezona, sekoj sekogo moze,
da go tepa,neizvesni utakmici,ednostavno za srce ajde pozzz.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Леле Далас годинава, ме натераа пак да следам НБА по 2-3 години пауза, Дирк се прероди игра ѕверски, исто така и Кид, а тука се и Тери, Хауард и Шон Мерион кој засега е во сенка, Тимот кој игра веќе години заедно, имам предчуство годинава ќе земат нешто. Дирк по втор пат МВП.

:vozbud: :vozbud:
Mогуќе лига купот , или купот на кралот да го земат. Па освен титула друго нешто у НБА нема бе лепи. А до титула покрај тимови како Бостон, Орландо, Кливленд, Лејкер па и Санс, колку и да игра добро Дирк, со овој тим вториот круг на плеј-офот е реаленд дострел на Далас

M

Mario Gómez

Гостин
Mогуќе лига купот , или купот на кралот да го земат. Па освен титула друго нешто у НБА нема бе лепи. А до титула покрај тимови како Бостон, Орландо, Кливленд, Лејкер па и Санс, колку и да игра добро Дирк, со овој тим вториот круг на плеј-офот е реаленд дострел на Далас
Не заебавај. На титулата мислев, и кога викам имаат шанси значи имаат.:pipi:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Еве гратис една вечер да си ги гледате сите утакмици во NBA.

1. Одете на http://www.nba.com/freelpbb/

2. Внесете LP09HOL24HR

3. Ова важи од 12 до 28 Декември.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Што ви е на вас бе Сан Антонио зима титула :baeh:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Сан Антонио зима титула само у непарни години што значи дека минатата сезона им помина возот.

Ќе почекаат некое време.

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
By Man!!!

I jas mislam taka,cverski tim ama tepa timovi,
samo pod 500% ucinok,derbi do sega nemaat,
tepano,site gi gledav derbinja se zagubija,
da se zivi i zdravi timovi pod 500%ucinok,
kako nie,11vodime vo 4cetvrtina,majmunot
Duncan,sutna promasi pa ja fati i zabi,i T.J.
Ford sutna i promasi i toa sto go zboruvam,
timovi kako nas ajde pozz.

Член од
14 септември 2007
Мислења
118
Поени од реакции
5
Мислам дека неприкосновени ќе бидат пак Лејкерси.Ако освојат и годинава мислам дека Коби и Џордан ќе се израмнат со титули.ако не се лажам:kesa:

M

Mario Gómez

Гостин
Мислам Далас ќе земат титула, денес победа над Кливленд и тоа без Дирк, му го шиеле лактот, му скршил три заби на еден играч завчера. :pos::pos:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Мислам дека неприкосновени ќе бидат пак Лејкерси.Ако освојат и годинава мислам дека Коби и Џордан ќе се израмнат со титули.ако не се лажам:kesa:
Joк.

Коби има 4 прстени, а МЏ 6 ... И мене ЛА ми се топ фаворити за титула заедно со Орландо и Бостон. Ако се е во ред и нема посериозни повреди очекувам титулата да отиде кај една од триве екипи иако плејофот носи доста изненадувања...

Мислам Далас ќе земат титула, денес победа над Кливленд и тоа без Дирк, му го шиеле лактот, му скршил три заби на еден играч завчера. :pos::pos:

Што е смешно?

Kajgana Shop

На врв Bottom