Пелистер - Вардар (1:0)

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде конечниот епилог ?

• Победа на Пелистер

Гласови: 39 43,8%
  • Нерешено

Гласови: 11 12,4%
  • Победа на Вардар

Гласови: 39 43,8%

• Вкупно гласачи
    89
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Arno ama pelister kako selski tim sekogas ima motivacija protiv gratski klub ko Vardar da igra ali gabe VIE STE SAMO EDNA NULA :) i site na livada u nedela Vardar gostuva :)

Фрли публика бакљи на теренот и вашите миленичиња зедоја и накај нас фрлаја :helou: или тогаш заслепен од чадот и не виде што се случи?
Бугарите пратија само двајца играчи Жуниор и Миранда од кои првиот цела сезона беше повреден... И после бугарите сме здрави живи едино шо ни фалат се пари...

А Скопје изгоре за Вардар а? Битола просек има 500-1000 гледачи на утакмица ( не земам во обзир кога врни или слично ) Битола 150 000 жители 1000 гледачи, Скопје 600 000 жители едвај 50 комити и 100тина пензионери кој незнат ни кој со кој игра на утакмица. Зато не се чукајте по гради ко синкир незнам шо да е Вардар. Во ред признавам некогаш беше ама сега нема ништо од тој Вардар, слично како РК Пелистер до пред 5 сезони :toe:

Фрли публика бакљи на теренот и вашите миленичиња зедоја и накај нас фрлаја :helou: или тогаш заслепен од чадот и не виде што се случи?
Бугарите пратија само двајца играчи Жуниор и Миранда од кои првиот цела сезона беше повреден... И после бугарите сме здрави живи едино шо ни фалат се пари...

А Скопје изгоре за Вардар а? Битола просек има 500-1000 гледачи на утакмица ( не земам во обзир кога врни или слично ) Битола 150 000 жители 1000 гледачи, Скопје 600 000 жители едвај 50 комити и 100тина пензионери кој незнат ни кој со кој игра на утакмица. Зато не се чукајте по гради ко синкир незнам шо да е Вардар. Во ред признавам некогаш беше ама сега нема ништо од тој Вардар, слично како РК Пелистер до пред 5 сезони :toe:
Сине колку прволигаши има Скопје а колку Битола,не трескај зелени,Вардар има преку 200 Комити на секој меч а во Битола реално се оди само на Вардар и Победа :toe: без разлика каква е состојбата Вардар ако треба и со младинци ќе игра,но сепак не очекувам победа на Пелистер....типувам на нула

Абе сељачино битолска, ај погледни ја табелата на посетеност на натпреварите на Вардар и Пелистер (http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/042010.pdf), па после кажувај. Во мањак сте од 2500, а за на гости да не праиме муабет. Никој не сака ни да го гледа селскиот тим од Битола.
Комити и на тапа утакмици се во просек од 200-300 души, за разлика од бедните Чкембари кои ќе се истепаат против Вардар да докажат колку го сакаат клубот. А на другите утакмици одвај 100 луѓе се собираат

ama bitno PISKAC vodzata nivni na NASA TV kaza deka ckembari se nabrojni dali igra pelsiter u gosti ili doma oni vo prosek najvise go bodrat svojot tim c c c, kakov pacinet e toj znaci :pop:

ama bitno PISKAC vodzata nivni na NASA TV kaza deka ckembari se nabrojni dali igra pelsiter u gosti ili doma oni vo prosek najvise go bodrat svojot tim c c c, kakov pacinet e toj znaci :pop:
Да да, верните Чкембари кои два пати годишно излагаат од Битола кога играат нивниот ФК Пелистер (до Скопје против Вардар и до Прилеп, евентуално до Кичево). Штета Напредок испадна, па сеа и до таму нема да можат да одат.

Niso sea samo Skopje i Prilep tuku koa bea vtora liga se otkazaa od klubot c c c ebati KVAZI NAVIVACITE

Да да, верните Чкембари кои два пати годишно излагаат од Битола кога играат нивниот ФК Пелистер (до Скопје против Вардар и до Прилеп, евентуално до Кичево). Штета Напредок испадна, па сеа и до таму нема да можат да одат.
Како можеше да заборавиш дека редовно идат во Кратово. Незнам зашто само таму се осмелуваат да одат:toe::vozbud:

Читајте спорт вие... Весник полн со скопски квази новинарчиња. Сјајна атмосфера викаат а од цел стадион 50 навивачи ко ороспии за секс пиштат.

Штета шо град како Скопје веќе е преполн со искомплексирани сељаци и клошари од источна, западна Македонија... И сега тие главоњи ми викаат мене селанец :pos2:

Кршете ги тастатурите до Недела, после ќе ве нема нигде, ќе дркате дома на спорт дека фалефте вие во Битола да види што беда од тим имате :baeh:

Читајте спорт вие... Весник полн со скопски квази новинарчиња. Сјајна атмосфера викаат а од цел стадион 50 навивачи ко ороспии за секс пиштат.

Штета шо град како Скопје веќе е преполн со искомплексирани сељаци и клошари од источна, западна Македонија... И сега тие главоњи ми викаат мене селанец :pos2:

Кршете ги тастатурите до Недела, после ќе ве нема нигде, ќе дркате дома на спорт дека фалефте вие во Битола да види што беда од тим имате :baeh:
Дај бе смири хормони :tapp: не вреѓај првин види што сме пишале после јади бубрези,само незнам ако има сељаци и клошари во источна и западна Македонија ти од каде си? :tapp:

Дај бе смири хормони :tapp: не вреѓај првин види што сме пишале после јади бубрези,само незнам ако има сељаци и клошари во источна и западна Македонија ти од каде си? :tapp:

Немам ништо против тебе ама во еден пост погоре некој ме нарече сељачиште :tapp: :nenene:

Само си кажав свое мислење е са и то ако е забрането...

И да ми ја понудат Каролина Гочева не би ја ебел ја курва е Битолска ! :)

ako istocna i zapadna se seljaci ti sto si be more iskompleksiran? vardar vi e kriv deka stalno ste go primale od niv i ne mozete da so pomirite so toa.

za toj sto kaza deka mak sport se ne znam kakvi, i ja se soglasuvam so nego. na vardar - teteks pisaja gledaci 5000, a imase preku 7000, i ja sum lut sto ni skratija preku 2000 gledaci.

Сељаци готови сте во недела: Со новиот спонзор до победа. Vardar till i die

ЗацУ :pos2: со овие најде да се расправаш? :pos2:
остај ги кој ги еба...
ќе видиме недела дали се мажи да дојдат кежуалски :baeh: или ќе гледат пред :tv:
позззззззззз :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom