- Член од
- 29 декември 2008
- Мислења
- 1.505
- Поени од реакции
- 43
Па сигурно не очекувавме дека ќе не наградат.А ние можевме барем да ја почекаме одлуката на судот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mnogu se jaki epten....
Косово им се скина од раце па уште му дават струја...![]()
Ако исклучат струја за косово ке нема ни во македонија ни во албанија.
se gleda deka dobrica imal pravo>..”Mi lazemo da bih varali sami sebe,da tjesimo druge,mi lazemo za oprost.Mi lazemo da bih se borili protiv straha,lazemo da ohrabrujemo druge,lazemo da bih skrivali svoj i neciji drugi jad.Laganje je oblik naseg patriotizmai potvrda nase urodjene inteligencije.Mi lazemo na kreativan,mastovit i inventivan nacin……Srbi smatraju Dobricu Cosica kao oca srpske nacije! ete pogledni eden tipicen srbin >:pos2::pos2::pos2:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
80 % од струјата во Македонија е од РЕК-Битола затоа немој да тресите вакви глупости:pos2:Ако исклучат струја за косово ке нема ни во македонија ни во албанија.
Beograd -- Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je da će odluka Makedonije da uspostavi diplomatske odnose sa Kosovom ugroziti odnose Beograda i Skoplja
Jeremić je upozorio da je odluka Vlade Makedonije nanela udarac odnosima Beograda i Skoplja i da nema nikakvog smisla pregovarati o granici Srbije sa bilo kojim drugim sagovornikom osim sa Vladom Srbije.
Колку се добри овие наши соседи?Не ни ја признават Македонската црквата и треба секоја година да молиме за влез во манастирот кој патем Лазар Колишевски им го поклонува?
А во последно време треба се нив да ги прашаме за нашите работи?
ЦЦЦ па ја не кажав дека ке нема ич струја ,македонија увезува од србија и ке фали.:pos2::pos2::pos2:
80 % од струјата во Македонија е од РЕК-Битола затоа немој да тресите вакви глупости:pos2:
Bravo, oficijalno ovoj narod i drzava po budale..
ЦЦЦ па ја не кажав дека ке нема ич струја ,македонија увезува од србија и ке фали.![]()
Bravo, oficijalno ovoj narod i drzava po budale..
Tie se krivi za sve albancite se naj milite braka nikogas ne mozat da zgreshat a Kostunica e nacionalista sto ja mrzi Makedonija, a Ahmeti ja spasi od raspad..
Cela istorija ni se smenaa i se vrshi sega vakva propaganda za da moze da se ocistat i od branat naj milite braka i sojuznici za da ima so zivot pa ajde srbite i samite sme naj mnogu krivi za sve sto se sluci vo 2001 i site zlocini sto bea napraveni na ovoj narod.
Kolku e ova samo pateticno.
:kesa:
за 1991 година кога ЈНА го собираше оружјето и Милошевиќ се договараше со Атина за делба на Македонија знам крив беше али ахмети:pop: