Србите повторно солат ум!

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Па сигурно не очекувавме дека ќе не наградат.А ние можевме барем да ја почекаме одлуката на судот.

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Aman te bre srbi,ako ste tolku vatreni za Kosovo togas zosto site izbegavte od NATO i od USA,da si sedefte do kraj,a ne vaka ke izbegame pa posle ke se bunime,ako ste mazi boretese voeno so NATO i USA,normalno ako vi stega,a ne vaka po kamerive da placite,i da se calamite pred javnosta..:tapp:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Тресла се гора, родио се миш!

Глупостќе!

Член од
22 февруари 2009
Мислења
746
Поени од реакции
35
:pos2::pos2::pos2:
se gleda deka dobrica imal pravo>..”Mi lazemo da bih varali sami sebe,da tjesimo druge,mi lazemo za oprost.Mi lazemo da bih se borili protiv straha,lazemo da ohrabrujemo druge,lazemo da bih skrivali svoj i neciji drugi jad.Laganje je oblik naseg patriotizmai potvrda nase urodjene inteligencije.Mi lazemo na kreativan,mastovit i inventivan nacin……Srbi smatraju Dobricu Cosica kao oca srpske nacije! ete pogledni eden tipicen srbin >:pos2::pos2::pos2:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ако исклучат струја за косово ке нема ни во македонија ни во албанија.
80 % од струјата во Македонија е од РЕК-Битола затоа немој да тресите вакви глупости:pos2:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Beograd -- Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je da će odluka Makedonije da uspostavi diplomatske odnose sa Kosovom ugroziti odnose Beograda i Skoplja
Jeremić je upozorio da je odluka Vlade Makedonije nanela udarac odnosima Beograda i Skoplja i da nema nikakvog smisla pregovarati o granici Srbije sa bilo kojim drugim sagovornikom osim sa Vladom Srbije.

Колку се добри овие наши соседи?Не ни ја признават Македонската црквата и треба секоја година да молиме за влез во манастирот кој патем Лазар Колишевски им го поклонува?
А во последно време треба се нив да ги прашаме за нашите работи?

Никогаш не не подржале за ништо, не гледам причина да започнат сега. Тоа би го направиле само ако имаат некоја корист од нас. А и патем, кога Србите не солеле памет? Некој се сеќава?

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
:pos2::pos2::pos2:

80 % од струјата во Македонија е од РЕК-Битола затоа немој да тресите вакви глупости:pos2:
ЦЦЦ па ја не кажав дека ке нема ич струја ,македонија увезува од србија и ке фали.:toe:

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Bravo, oficijalno ovoj narod i drzava po budale..
Tie se krivi za sve albancite se naj milite braka nikogas ne mozat da zgreshat a Kostunica e nacionalista sto ja mrzi Makedonija, a Ahmeti ja spasi od raspad..
Cela istorija ni se smenaa i se vrshi sega vakva propaganda za da moze da se ocistat i od branat naj milite braka i sojuznici za da ima so zivot pa ajde srbite i samite sme naj mnogu krivi za sve sto se sluci vo 2001 i site zlocini sto bea napraveni na ovoj narod.
Kolku e ova samo pateticno.
:kesa:

sto

Член од
22 октомври 2009
Мислења
101
Поени од реакции
5
ЦЦЦ па ја не кажав дека ке нема ич струја ,македонија увезува од србија и ке фали.:toe:
Македонија увезува струја од Бугарија по 400 киловолтов далекопровод.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
тоа дека Македонија е зависна од србија тешко е за да поверува некој , освен денко малевски и неговата свита, туку би рекол дека Србија и те како преживее во ембаргото благодарение на шверцот со македонија.
србија дури со надворешната официјална политика и не знае каде е, тадиќевата про европска влада европа ја бара во москва, плус имаат одлука дека воено се неутрални, а потпишуваат (2006) со Нато партнерство за мир.
ммф ги ``дарува`` исто и русија сега пред некој ден со заеми ``Доколку до 2010 Србија не оствари стопански раст од најмалку пет отсто, и' се заканува банкрот``-утрински http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=6F0B0DA1DCB76F4C839DD2CF3881CAAF

имаја тие од русите гаранции уште пред војната во Косово, арно ама олбрајт го посети Бориса и толку беше, замина јабана ..едино руски сили влегоја први приштина и после заминаја.

Член од
22 февруари 2009
Мислења
746
Поени од реакции
35
Bravo, oficijalno ovoj narod i drzava po budale..
Tie se krivi za sve albancite se naj milite braka nikogas ne mozat da zgreshat a Kostunica e nacionalista sto ja mrzi Makedonija, a Ahmeti ja spasi od raspad..
Cela istorija ni se smenaa i se vrshi sega vakva propaganda za da moze da se ocistat i od branat naj milite braka i sojuznici za da ima so zivot pa ajde srbite i samite sme naj mnogu krivi za sve sto se sluci vo 2001 i site zlocini sto bea napraveni na ovoj narod.
Kolku e ova samo pateticno.
:kesa:
за 1991 година кога ЈНА го собираше оружјето и Милошевиќ се договараше со Атина за делба на Македонија знам крив беше али ахмети:pop:

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
за 1991 година кога ЈНА го собираше оружјето и Милошевиќ се договараше со Атина за делба на Македонија знам крив беше али ахмети:pop:
A ovaa e od vreme segashno:

Eve shto propagira registrirana srpska partija vo Makedonija.

"ДПСМ Куманово ФОРУМ МЛАДИХ

Покрет за Српске земље под окупацијом!!!!

Борба за повратак Српских територија у
Хрватској ,Босниi,Македонији,Косову,Црној гори и борба за очувањe Српске Војводине! Да сачувамо ћирилично писмо! Да Србија напокон постане монархија да јој се вра...

http://www.facebook.com/group.php?gid=57221390652"

Kajgana Shop

На врв Bottom