Кисуф4е бек ту ју и 100х лајк и таг на слика20 хомосексуалци испаднаа,а 243 според анкетава дома се дереле пред тв
то4кест кис4е
Јас не знам дали го погледна линкот што го постирав.Да плукаме по јавното куродрвење на педерите. Зошто? Затоа што ако си геј немора да си фејмс па да искачаш јавно на телевизија и по улици да парадираш. Едноставно тоа не те прави геј. Биди си геј, стрејт, би, уана би по дома у кафич у диско на тераса у кревет кај сакаш. Ама искачање јавно со тоа срање, и двеста камери и обезбедување околу нив не е океј. Шо со тоа? Кур до колена нема да им израсне, само јавно ќе се експонираат. Епа извини али да ви го наебам нехомофобското размислување кога не размислувате на малите деца кои секојдневно ги гледаат гадовите и кои можеби ќе речат Еј сакам да сум како нив..... Ваљда ти сега како шеснаес годишна те боли уво за тоа, ама незнам дали ќе бидеш горда мајка кога твојот син ќе го дрка на Боки тринаеска. Па ќе те видиме тебе што НЕхомофоб ќе бидеш
Да ќе живеам и нека ме остават и они да живеам без да го гледам раширениот кочо на телевизија
Така да нон-сенс ми е да го цитирам мислењето.„Треба да се бориме за толеранција на религиска основа, расна, толеранција за различни идеи, сексуална ориентација, други однесувања и секоја форма на толеранција“
ама незнам дали ќе бидеш горда мајка кога твојот син ќе го дрка на Боки тринаеска. Па ќе те видиме тебе што НЕхомофоб ќе бидеш
Најискрено ќе го лежам у затвор.Доколку син ти се одлучи на ваков чекор и се дрзне на хомосексуална ориентација наспроти твоите убедувања, како ќе постапиш? Баш ме занима
Битно земавте пушките и дигнавте востание против хомосексуалците..
Кренавте џева за ништо! Вие најдовте да демагогирате и да ширите лажни идеолошки правила зацртани во вашите глави. Да плукате по луѓето ради нивната сексуална ориентација.
Секоја чест хомофоби, Браво ...
Вие бевте на парадава или се однесувате нетолерантно кон "хомофобите" со тоа што само пишувате а не дејствувате?20 хомосексуалци испаднаа,а 243 според анкетава дома се дереле пред тв
то4кест кис4е
Koлку шо имаше педери пред протести во МК толку останаа и поедит:Јас бев,собирав лешеви по улица,крв до колена,се масакар сте направиле,педер не остана
Еден педер и ниту еден на контрапротест :pos2:Кочо закон!Koлку шо имаше педери пред протести во МК толку останаа и по
еден
Коче