Sluzbarski
Македонец
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 3.364
- Поени од реакции
- 78
на жените не им е битно некој да ја сака-битно е да го пронајде(или да ја пронајде) ПРИНЦ НА БЕЛИОТ КОЊ !!!
Вас женските во крвта ви е да драматизирате и да глумите жртви а? Знаете што? Вие не заслужувате да бидете вистински сакани,барем добар процент од вас.Зошто пиздите тогаш кога некој што сте го сакале ке ве повреди и понижи,а кога ке најдете некој што вистински ве сака,тогаш на него му вадите на нос се што ве разочарало.И престанете со тоа дека машките гледаат само цицки и задници,гледате и вие.Retki se onie maski sto VISTINSKI SAKAAT, a uste poretki se onie sto ZNAAT DA GI POKAZAT CUVSTVATA KOGA VISTINSKI JA SAKAAT DEVOJKATA, vo denesno vreme se e svedeno samo na zadovolstvo, i zatoa i mazite gi izgubile cuvstvata, na niv vazno im e da se zadovolni i nikoj ne im treba..........90% NE ZNAETE VISTINSKI DA SAKATE.....
A za zal namesto princot go naogja samo KONJOT :pos2:на жените не им е битно некој да ја сака-битно е да го пронајде(или да ја пронајде) ПРИНЦ НА БЕЛИОТ КОЊ !!!
Токму така. Одличен пост имашИ тоа како знаат да сакаат.....(ЈАС НА ПРИМЕР ЗНАМ)...
Машко кое не мисли на секс не постои....Но ако вистински сака ќе ја почитува одлуката на девојката по тоа прашање а нема да биди ако не сакаш да се креснеме тогаш кресни си ја мајкати.
Знаеме да сакаме и тоа мн. ама дека мислиме на секс мислиме,а сепак одлуката на девојката е повеќе од почитувана и би се понашал како да не ме засега прашањето за секс
добро би било да е ситуиран па шо сака нека е...тука и мајките играат улога:немој мајче да налепиш ко јас шо сум налепила,види на шо дереџе сме....абе лудници!
A za zal namesto princot go naogja samo KONJOT :pos2:
1. znaci ne se raboti samo za mene konkretno......Упорна женска а?
Убо ти вика чоекот, за да генерализираш треба да имаш големо искуство...тебе еден не те бендисал и сите се такви нели?
Дјевојчице машките знаат да сакаат, само прашање е колку вие го цените тоа и колку е тоа битен фактор...верувај ми на зборовиве...на крајот СЕ СЕ СВЕДУВА НА СЕКС..едино битно е пријателството помеѓу мажот и жената, взаемната почит...тоа љубов и чувства некакви се само хемиски реакции кои поминуваат брзо, и служат само за да се дојде до секс и да се продолжи видот, можда звучи малку ладничко ама тоа е вистината(ајде према мене ќе речам)...
1. nikoj ne rece deka sum sovrsena no i ti ne si...според неа 90% незнаат да сакаат 9% неќат да сакаат и она е у совршените 1% што знаат да сакаат.. али еден ко ниеден.. така да .. ЈБГ...
1. немора некој да му кажал.. може осетил на своја кожа што верувам дека многу од нас машките имаат осетено такво нешто.
2. сосема еквивалентен заклучок на твоите 90% како што тврдиш дека е точно... нештото што немаш намера да го смениш (барем засега) ке видиш подоцна дека не е се како што ти мислиш!
3. има има... идете кај една другарка оговарате друга па идете кај друга оговарате трета и тн и тн и тн.... *незначи за сите ова - секако има исклучоци! али поголемиот дел вакво другарство имате*
4. Океј.. подобри сте.. Некој доказ? Факт некој? нешто да ти држи вода муабетов
1. хахах Ептен упорна!
2. ова вториов болд.. ептен вистинит.. од тука и им произлегува она женсконо СИТЕ МАШКИ СТЕ ИСТИ... еден двајца не им биле по кеив и судат за цел машки пол!
3. за третиов болд немам коментар.. апсолудно се согласувам!!!
I kaj maskite i kaj zenskite ima takvi, taka da ni vasiot pol ne e nesto bezgresen......licno za mene se socuvstvuvam so vas, i se stavam na vase mesto kako bi izgledalo nekoj da ve otkaci, zasto ne sum od tie koi sakaat da se pravat zrtvi ili d aim bide zadovolstvo da nosat bolka......Вас женските во крвта ви е да драматизирате и да глумите жртви а? Знаете што? Вие не заслужувате да бидете вистински сакани,барем добар процент од вас.Зошто пиздите тогаш кога некој што сте го сакале ке ве повреди и понижи,а кога ке најдете некој што вистински ве сака,тогаш на него му вадите на нос се што ве разочарало.И престанете со тоа дека машките гледаат само цицки и задници,гледате и вие.
Заклучок:Вие не ги гледате оние машки кои вистински ве сакаат,факт е дека ве привлекуваат оние лоши момчиња.
Па што да правиме мора да се прилагодуваме на вашите желби и барања. 90% од женските ги привлекуваат и се палат на лоши момци кои се склони на идиотско однесување и изневерување а останатите 10% кои знаат да сакаат и умеат тоа да го покажат не се интересни за вас.Retki se onie maski sto VISTINSKI SAKAAT, a uste poretki se onie sto ZNAAT DA GI POKAZAT CUVSTVATA KOGA VISTINSKI JA SAKAAT DEVOJKATA, vo denesno vreme se e svedeno samo na zadovolstvo, i zatoa i mazite gi izgubile cuvstvata, na niv vazno im e da se zadovolni i nikoj ne im treba..........90% NE ZNAETE VISTINSKI DA SAKATE.....
Идна колешке морам да ти кажам дека ова е една од поголемите глупости на женскиот род... без навреда....4. Fakt??? ni ti nemas fakti......zad sekoj uspesen maz stoi uspesna zena
Ние машките не направивме тема на Кајгана за тоа Дали вие знаете вистински да сакате.А за твоето сочувствување,валда немаше да бидеш толку шовинистички настроена да сочувствуваше со нас.Зошто голем дел од машките кои вистински сакаат на крај излагаат зае*ани.И наместо да го барате проблемот само во машкото,погледнете се и себе,веројатно не сме ние дежурни виновници.I kaj maskite i kaj zenskite ima takvi, taka da ni vasiot pol ne e nesto bezgresen......licno za mene se socuvstvuvam so vas, i se stavam na vase mesto kako bi izgledalo nekoj da ve otkaci, zasto ne sum od tie koi sakaat da se pravat zrtvi ili d aim bide zadovolstvo da nosat bolka......
znaci temata e za maskite, a ne za zenskite, taka da debatirate za toa kolku maskite ZNAAT da SAKAAT......i zenskite ako sakaat vistinski mn od niv isto taka izleguvaat na kraj zaebancii, i vie ne se bezgresniНие машките не направивме тема на Кајгана за тоа Дали вие знаете вистински да сакате.А за твоето сочувствување,валда немаше да бидеш толку шовинистички настроена да сочувствуваше со нас.Зошто голем дел од машките кои вистински сакаат на крај излагаат зае*ани.И наместо да го барате проблемот само во машкото,погледнете се и себе,веројатно не сме ние дежурни виновници.
Идна колешке морам да ти кажам дека ова е една од поголемите глупости на женскиот род... без навреда....
А тоа дека машките знаат да сакаат знаат... незнам зашто воопшто дебатирате за вакви ствари...
Секој сакал барем еднаш искрено и премногу...
hmmmmm site ne sakaat losi momci, ali site maski mora da izneveruvaat toa im e vo krvta, a i maskite se odnesuvaat idiotski i ne se onie nesto posebno (mirno, povleceni, se slusaat, bez greski, so eden zbor sovrsen) tuku sprotivnite, i ne e rabotata da me napagate kolku jas znam ili ne, tuku kako sekoe masko ( temava e za maski) razmisli dali si od tie so pogolem procent ili od tie so pomal procent, pa ak si vo pomaliot cestito, a ako si vo pogolemiot togas....:helou:Па што да правиме мора да се прилагодуваме на вашите желби и барања. 90% од женските ги привлекуваат и се палат на лоши момци кои се склони на идиотско однесување и изневерување а останатите 10% кои знаат да сакаат и умеат тоа да го покажат не се интересни за вас.