leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
И ви успева ли?Aбе...машки Се ќе направиме за да одведеме некоја у кревет!
И ви успева ли?Aбе...машки Се ќе направиме за да одведеме некоја у кревет!
Кога да ни фалат: кога ќе ги изгубиме со заминување на бившиот, кој ги имал а не сме ги приметувале или општо во животот независно од партнер?Секако дека ке ми биде поудобно со примерната (океј, ни мене не ми текнува) девојка...но изгледа не ми го свати баш прашањето кое делумно беше реторичко...
сакав да кажам дека колку што сум приметил, таквите ситни нешта кои значат добро однесување и џентлментсво (пак..) не ги приметувате се додека не почнат да ви фалат, и ги зимате здраво за готово...
Зависи Некогаш не некогаш да! Зависи на одредената девојка на која и се правам бон-тон фраер колку ќе и остави тоа јак впечаток!...И ви успева ли?
првотоКога да ни фалат: кога ќе ги изгубиме со заминување на бившиот, кој ги имал а не сме ги приметувале или општо во животот независно од партнер?
Јас лично почитувам џентламени,културни момци кои знаат да посветат внимание на жена кога веќе излегуваат со неа.И ги има,и треба да ги има,за да ги надминат оние „фраеришта“ кои мислат дека после здраво следи секс.Зависи Некогаш не некогаш да! Зависи на одредената девојка на која и се правам бон-тон фраер колку ќе и остави тоа јак впечаток!...
А што викаш на варијантата да ги препознаеме во идниот, тогаш кога некултурата на претходниот ги преминала сите граници.
Ете ти запрашај се во која ситуација ќе се осеќаш поудобно: кога на спротивната страна од масата ќе седи примерна девојка (зборов ми е во недостаток на вистинскиот, кој ми фали у моментот, слободно додај си свој ) или девојка која доволно гласно (за да се завртат и другите) ќе "дискутира" и пичкара се` наоколу.
Можда е несоодветен примеров, ама ете да почнеме и од тие баналности.
Ете го првото.првото
Јасно....копи пејст фрази џентлмени се тапа фраери. Треба да се има хемија да. Ама ете...баш ваквите моменти добиваат у екстра поени нели? ;-) На секоај девојка ќе и се допадне добар гест од страна на секое машко. Нема девојка што нема да се израдува и да и се засвиѓа некој тип откако тој на првиот дејт рецимо и поклони убава ружа.Јас лично почитувам џентламени,културни момци кои знаат да посветат внимание на жена кога веќе излегуваат со неа.И ги има,и треба да ги има,за да ги надминат оние „фраеришта“ кои мислат дека после здраво следи секс.
Но тоа не значи дека кога има џентламен до мене облеката ми паѓа со светлосна брзина Така да,што и да направи,и дијаманти да распостеле е џабе,ако нема хемија.А многу пати мене џентламенството ми делува толку наштимано,како од книга да го учите,без спонтаност што ме тера на смеење и делува одбивно:smir:
Да речеме дека има и такви на кој ваков потег не им се допаѓа :wink:Нема девојка што нема да се израдува и да и се засвиѓа некој тип откако тој на првиот дејт рецимо и поклони убава ружа.
И свесни сме Леандра дека со самите гестови шо ги праиме не се јачаме дека ааа ете сеа ја сум џентлмен...100% и се свиѓам и ќе легне со мене! Еднсотавно...тоа е мушка ствар! Треба да го поседуе секое машко....и тоа да им се допаѓа на жените!
Немам грешка у текстот ама да у право си. Многу џентлмени очекуваат многу откако ете ги напраиле тие фини гестови. Сепак тоа е само фин гест којшто може да биде голем + у меѓусебниот однос! Се друго...е нормално хемијата....!!!Да речеме дека има и такви на кој ваков потег не им се допаѓа :wink:
Туку овој втор дел ми е многу интересен.Јас мислам дека имаш грешка во текстот и треба да се стои се јачаме со вакви потези,бидејќи 99% од оние што даваат внимание очекуваат многу за возврат,минимално е дека поминал одлично на состанокот,а максимално е она да легне со крпа на глава од љубов на прв поглед
Цуци за да има џентлмени треба да има и дами.Ти се сметаш за дама?Јас лично не и не ми смета ако некој не ми отвара врата, можам и сама тоа да го направам.Не придавам некое значење којзнае колкаво на тоа, убаво е понекогаш,да, ама да не биде за се и да не биде претерано да не речам сеа бизарно.И не е непочитување тоа, нели си сакаме рамноправност...па сеа и тоа е дел.џентлмени ги има се помалце и помалце што е навистина жалосно.
не знам зошто али според мене некој машки џентлменството го сметаат за понижување т.е шо сеа ја ќе и отварам врата сама ќе си отвори или пак да и го тргнеш столчето кога седнува или да и ја наполниш чашата со сок лооол тоа тоа нив ги мрзи, едноставно не им текнува...и ја тоа го викам непочитување на женскиот пол што страшно многу ми смета али ајде
+1..Цуци за да има џентлмени треба да има и дами.Ти се сметаш за дама?Јас лично не и не ми смета ако некој не ми отвара врата, можам и сама тоа да го направам.