Мендух Тачи на ТВ Клан

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
А ти си прошетал низ чаршија скоро? Јас бев вчера и да ти кажам право се преплашив!!!!!!! Куп жени забулени од глава до пети со црни бурки мислам дека видов доволно за да можам да ти кажам дека повеќето практицираат радикален Ислам, НО не пресудив по облеката! Тоа беше само мал дел. Другарката со која бев живее во Тетово, знае албански (и тоа може да се пофали дека знае неколку дијалекти меѓу кој и Струшкиот кој важи за најпочитуван колку што разбрав се извинувам ако грешам) и си седнавме на кафе и многу убаво си направивме муабет за Албанските муслимани во Тетово. Каде и што ебеш ако ебеш ич не ми е гајле ама со сигурност тврдам дека повеќето практицираат радикален Ислам!!! И по Скопските џамии има проблеми имаше по телевизии а бидејќи си Муслиман слободно распрашај се барем тоа треба да е лесно :toe::toe:
Повеќето албански муслимани не се сите се извинувам за генерализирањето!
Duso, treses be duso, treses, na veliko i toa....... krajno glupo e da tvrdis deka povekjeto prakticiraat radikalen Islam, ama stvarno, duri i tragicno smesno e.... nema radikalen Islam vo Makedonija... toa sto ti si videla dve-tri zabuleni nindzi, ne se ama bas nikakov reper, ne se reprezent na mnozinstvoto, a Bogami ne se ni dosleden reprezent na toj radikalen Islam, tuku se primer za covekovata alcnost, i se minoren del od "albanskoto" opstestvo, a zgora na se, se kategorija koja vo golem broj od slucaevite e potsmevana od albancite. :toe:

Duso, treses be duso, treses, na veliko i toa....... krajno glupo e da tvrdis deka povekjeto prakticiraat radikalen Islam, ama stvarno, duri i tragicno smesno e.... nema radikalen Islam vo Makedonija... toa sto ti si videla dve-tri zabuleni nindzi, ne se ama bas nikakov reper, ne se reprezent na mnozinstvoto, a Bogami ne se ni dosleden reprezent na toj radikalen Islam, tuku se primer za covekovata alcnost, i se minoren del od "albanskoto" opstestvo, a zgora na se, se kategorija koja vo golem broj od slucaevite e potsmevana od albancite. :toe:

Прошетај низ чаршија и ќе видиш дали се две три или се повеќе ова веќе нема смисла да се коментира понатаму ирелевантно е и е надвор од темата нема ефект да се докажуваме има или нема времето ќе си покаже толку од мене за ова:toe:

Пример Србите не ги сакаат нивните браќа Христијани Британци и Американци и Германци.

Грев е тоа бе, затоа има да ја нема Србија, и Србите ќе се борат после по форуми и ќе гинат по туѓи фронта, затоа што никад нема да имаат свој фронт.

Пример Србите не ги сакаат нивните браќа Христијани Британци и Американци и Германци.

Грев е тоа бе, затоа има да ја нема Србија, и Србите ќе се борат после по форуми и ќе гинат по туѓи фронта, затоа што никад нема да имаат свој фронт.

Како прво браќа на србите се македонците, бугарите, грците, русите и другите православни народи а тоа какви браќа се (добри или лоши) е друга работа.Крај на америка значи крај на албанија,верувај ми а тоа брзо ке се случи.

Како прво браќа на србите се македонците, бугарите, грците, русите и другите православни народи а тоа какви браќа се (добри или лоши) е друга работа.Крај на америка значи крај на албанија,верувај ми а тоа брзо ке се случи.

Ti vidovit da ne si nesto??

Прошетај низ чаршија и ќе видиш дали се две три или се повеќе ова веќе нема смисла да се коментира понатаму ирелевантно е и е надвор од темата нема ефект да се докажуваме има или нема времето ќе си покаже толку од мене за ова:toe:

да го оставиме времето на часовниците...туку арно ти вели кварк..сега засега нема во македомија радикален ислам иако има индиции дека се ствара плодна почва за него(еве примерот со дебарчаните кои сакаа да ја разнесат базата во САД која ги прими како бегалци и ги хранеше)

дали ќе се дозволи зависи од нас...ама не верувам ИВЗ да забега од курсот....кој сега не оди накај радикален.

за босна и косово е тоа е друга приказна...таму има

не бе пријателе...крај на америка=крај на европа каква што ја знаеме.

само да заминат овие демокративе аххх:raz::raz:

епаа кога ќе заминат неспособните во САД

да се надеваме на соодветни мерки кон радикалците...

да го оставиме времето на часовниците...туку арно ти вели кварк..сега засега нема во македомија радикален ислам иако има индиции дека се ствара плодна почва за него(еве примерот со дебарчаните кои сакаа да ја разнесат базата во САД која ги прими како бегалци и ги хранеше)

дали ќе се дозволи зависи од нас...ама не верувам ИВЗ да забега од курсот....кој сега не оди накај радикален.

за босна и косово е тоа е друга приказна...таму има

не бе пријателе...крај на америка=крај на европа каква што ја знаеме.

само да заминат овие демокративе аххх:raz::raz:

епаа кога ќе заминат неспособните во САД

да се надеваме на соодветни мерки кон радикалците...

Царе кога ке падне америка се разбира дека ке падне и моќта на ЕУ,со тоа албанија нема да ја има подршката како денес и ке се случи крај на сонот голема албанија.

Царе кога ке падне америка се разбира дека ке падне и моќта на ЕУ,со тоа албанија нема да ја има подршката како денес и ке се случи крај на сонот голема албанија.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Како човек не може да промаши дека типот е Србин. Само Сервите ги мрзат Американците, оти САД ги ослободи териториите окупирани од страна на Сервусите. :baeh:

Ееееее ова ти се вика јој куку ноне!!! Сега овие се пијаници и плукаат по Албанците муслимани или Меднух Тачи ги средил?! Ќе мора да се договорите :pos2::pos2:
Патем ако не ве исламизирале Турците ќе сте останеле Католици а тоа се вика смени вера за да спасиш глава :toe:

A sto sakas da kazes ti deka tvoj dedo bil mnogu jak, pa ne smenil vera.
Ej toparllak. Dali ti cujat ushite sto zboris, ili dali imas naocari da gledas sto pisuvas.
Rekov ednas: sekoj den po 5 Mk da ubijese Turskata imperija deneska ke nemase Makedonec vo Mk.
Zatoa traj i ne gi treskaj tashacite.

Во Македонија на никого не му смета што сте муслимани! Мене лично ми смета што практицирате радикален Ислам е тоа е веќе друга тема на разговор. А за Пандета но комент среди ситуација набрзина кажал едно кажал друго мислам дека е потрошена хартија :toe: јас имам такво мислење.

da imase toa radikalizmot na Islam na Mk sega ti ke letashe na vazduh bre sallak.

Море математичар а колку македонци се родиле од тогаш? Или сите сме бесмртници од тоа време?

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Како човек не може да промаши дека типот е Србин. Само Сервите ги мрзат Американците, оти САД ги ослободи териториите окупирани од страна на Сервусите. :baeh:

Да те исправам,амриканците не ги ослободиле тие територии туку ги окупирале.Не случајно во косово е најголемата американска база во европа.Ке ви го турат и на вас ,немај гајле.
:helou:

da imase toa radikalizmot na Islam na Mk sega ti ke letashe na vazduh bre sallak.

Сеуште не е на тоа ниво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom