Фан клуб : КК Ултимејт Баскет - Прилеп

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Sabota poslednata utakmica koja moze nesto da promeni,protiv Goce Delcev od Stip...Ako ja dobieme ovaa,vratite kon prva liga se siroko otvoreni~~~
Pa zatoa e tuka publikata kje gi bodrime do kraj:toe::vozbud::smir: btw ushte kolku kola se za da vlezi vo 1va liga ushte 4 ili ushte 10....posho gleam супер лига и плеј оут imaat ushte po 4 kola a ovie 2ra liga imaat ushe 10 kola kako odi toa???

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Ооо дури во Септември ќе играте во прва лига :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Абе сум бил на многу тренинзи,а бев и вчера на Баскет-Гоце Делчев сеа не да ги фалам дека се од прилеп али дечките играа како на тренинг да се....немаше маки немаше ништо и си завршија 89-76:toe::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:бај д веј имаше еден дебељуцко од гоце 15ка беше и го стаија на клупа и со друштво му појдовме тој се облекуваше и му викаме:
ние:еј 15ка
тој:шо бе дечина?
ние:(сите нешто различно кажуваја)абе маме ти е*ам-се да ти изна*бам в пи*ка,сало едно шо бараш кошарка да играш ко неможиш да трчаш да ти го истурам в уста....и дојде цајкано рече ајде бе и вие мајмуништа не се задевајде че ве зеам в џандарска(валјда и тој беше за Гоце)....и ние: Е што мразам глупи џандари....(итн) и после судијата тргна за нив да биди и пак ние:жена ти е курва судија....и така ги вреѓаФме и џандарите и судиите и после дојдоа да не земат в џандарска и не истераа надвор 3-4 џандари и ко излеговме надвор му избегавме и му викавме:пушете к*рац маме ви е*ам,да ви е*ам фамилијата и си заминавме не не најдоа појче

Член од
16 април 2009
Мислења
112
Поени од реакции
28
КК Кожуф - КК Ултимејт Баскет 85-67

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
КК Кожуф - КК Ултимејт Баскет 85-67
Не е можно не ми се верува како еве сеа разговарам со Санди ми вика изгубивме,јас си реков ме зеза али вистина било.....леле сега не ни е сигурна прва лига:kesa:

Доволна ти е една кеса на глава за да сфатиме!
Модерација.

Член од
16 април 2009
Мислења
112
Поени од реакции
28
Ние имаме само едно 6-7 добри играчи, а вие имате и добра клупа, пред полувремето Ултимејт водеше 8 разлика но со две тројки разликата беше 2 поени. Потоа Кожуф секој напад постигнуваа поени, а Ултимејт за 10ина мин дали дадоа 10 поени има многу грешки во нападот и во одбраната, Кожуф на период имаше предност од преку 22 поени, Ултимејт се обидуваше со пресинг и со тројки но безуспешно. Ние го имавме расположениот 18 годишен играч Апостолов кој сам ги поминуваше сите играчи на Ултимејт. Очигледно Ултимејт не можат само против Кожуф, 2та од 4те порази се од нас :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Ние имаме само едно 6-7 добри играчи, а вие имате и добра клупа, пред полувремето Ултимејт водеше 8 разлика но со две тројки разликата беше 2 поени. Потоа Кожуф секој напад постигнуваа поени, а Ултимејт за 10ина мин дали дадоа 10 поени има многу грешки во нападот и во одбраната, Кожуф на период имаше предност од преку 22 поени, Ултимејт се обидуваше со пресинг и со тројки но безуспешно. Ние го имавме расположениот 18 годишен играч Апостолов кој сам ги поминуваше сите играчи на Ултимејт. Очигледно Ултимејт не можат само против Кожуф, 2та од 4те порази се од нас :)
Шо сакаш со ова да кажиш?Дека не заслужуваме 1ва лига или...?Очигледно е дека половина од играчите не биле убаво одморени! :)

Член од
16 април 2009
Мислења
112
Поени од реакции
28
Проблемот е во тоа што вашите играчи не одиграа тимски, и како што можев да забележам од летото кога игравме пријателска многу измени има. За квалитет сигурно заслужувате 1ва лига.

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Prva liga igrame sigurno,posto imame momentalno 2 pobedi povejke od 3 plasiraniot (prvite dve odat),a od poteskite ostanuva uste so ABA na gosti da igrame,drugite se site protiv za klasa poslabi ekipi od Ultimejd,taka da sekako vleguvame...A izgleda tradicija e da gubime so Kozuv...Vo pp beshe tesno,tepa kozuv so pomos na suddite od kavadarci.ali izgleda ne bilo slucajno...Vo sekoj slucaj vleguvame prva liga,taka da Don't Worry!!!

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
Prva liga igrame sigurno,posto imame momentalno 2 pobedi povejke od 3 plasiraniot (prvite dve odat),a od poteskite ostanuva uste so ABA na gosti da igrame,drugite se site protiv za klasa poslabi ekipi od Ultimejd,taka da sekako vleguvame...A izgleda tradicija e da gubime so Kozuv...Vo pp beshe tesno,tepa kozuv so pomos na suddite od kavadarci.ali izgleda ne bilo slucajno...Vo sekoj slucaj vleguvame prva liga,taka da Don't Worry!!!
mitic abe ostaj kosarka daj kazi za pobeda nesto se videlo kaj so ima politika nema sport :toe::uvo:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Паа нема шо да се кажи за утакмицата Баскет-К.Соколи и очекувано беше заврши да дадат повеќе од 100 коша 105-52 значи тоа е 53 разлика :baeh:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Баскет-Неготино 119-46 73 разлика...нема што да се додаде:baeh:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Баскет-Вардар 109-64 и респект до Санди пошо ми го напраи ќеифот на крај 4 пати закуца,го искрши кошот:pos2:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да не бев јас, Санди немаше никогаш да игра кај вас :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom