Фан клуб : КК Ултимејт Баскет - Прилеп

Z

ziko bt

Гостин
Абе супер сме 3 сме на табелата ама маната е шо нема публика...баш пред 2-3 дена начекаф снимка шо играле Ултимејт Баскет - Милениум на ТВ на ВИЗИЈА беја даени абе публиката КАТАСТРОФА јас би сакал да одам да гледам нормално и да ги бодрам кога играат дома ама каде се одржуваат натпреварите дома??во САЛА ТУТУНСКИ КОМБИНАТ????
и после ова дете ми вели јас не сум информиран а не ни знај кај игра клубов:pos:
како и да е ако влезите 1ва лига ке се промени ситуацијата со публиката барем првата сезона вервам ке му биди кеф на прилепчани да гледат кошарка

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
и после ова дете ми вели јас не сум информиран а не ни знај кај игра клубов:pos:
како и да е ако влезите 1ва лига ке се промени ситуацијата со публиката барем првата сезона вервам ке му биди кеф на прилепчани да гледат кошарка
абе јас незнам кај игра оти не бев заинтересиран да одам да гледам во сала....а иначе гледав секогаш на ТВ како и да е верувам дека кје влезиме во 1ва лига....

Ајде бе Прилепчани да одиме да навиваме кога че игра дома Ултимејт да се собериме и да одиме :toe::pos2:

абе шо е ова само јас коментари давам...бтв работата ми беше да пишуваме тука кога кје игра Ултимејт како на пр. Академија Б.-Ултимејт Баскет 25/11/09 ама е ОДЛОЖЕН

Ultimejt B-ABA Strumica 29/11/2009 Nedela 17:00 ajde da navivame

Ајде бе крсте кје идиш да одиме да ги глеамве сеа во 5????

OLE OLE OLE OLE!!!!!!!!Ultimejt Basket 71-65 ABA Strumica!!!!OLE OLE OLE OLE!!!!!!!!!!

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
пак победивме со неготино неколку разлика 3-4

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Откако дојде овој нашиов Санди растурате :)

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.620
Поени од реакции
1.169
Наредно коло : Ултимејт Баскет - Гостивар

Ајдее конечно едно дерби! Вие имате утамица помалку , така да исти сме ! Сепак мислам дека сте во предност поради тоа што ние играме доста слабо на гости , а дома сме несовладливи!
Во секој случај ќе биде интересно!

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
Откако дојде овој нашиов Санди растурате :)
Да да,неможи да се речи дека е слаб човекот,супер е тој и уште 2 играчи ја прават најубавата игра....бтв ајде прилепчани во 18:00 да гледаме кој не оди в сала нека гледа на канал ВИЗИЈА

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Да да,неможи да се речи дека е слаб човекот,супер е тој и уште 2 играчи ја прават најубавата игра....бтв ајде прилепчани во 18:00 да гледаме кој не оди в сала нека гледа на канал ВИЗИЈА
Абе смее ли да испадне од ОП слаб играч

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
бтв ги тепавме гостивар со 79-69 то е то

бтв абе луѓе дајте да се збираме барем 50 луѓе да идеме да ги глеаме нашиве дома а не како шо гледам таму пошле само 10 души не за да гледа да навива кога кје да кош ова она туку за занимација колку да се прошетаат до универзална сала....затоа сакам да се собериме барем 50 луѓе да одиме да навиваме....бтв бев кај Фан клубот Гостивар 2009 абе страмота е они да имаат многу многу повеке луге на натпревар отколку нас...имаат околу 70-90 луге и + навиваат со песни ова она ....значи срамота сме затоа паднавме на табелата

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Каде сте паднале бре... 4-то место сте ама имате натпревар помалку... со победа идете на прво место (или второ, но со исти бодови како првиот, поради послаба кош-разлика) :toe:

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
Каде сте паднале бре... 4-то место сте ама имате натпревар помалку... со победа идете на прво место (или второ, но со исти бодови како првиот, поради послаба кош-разлика) :toe:
http://www.basketball.org.mk/default.asp?ItemID=FB55A6EE9FDB1F41A087145AB11C7F70 јас на оваа страна што ја пишав гледам дека сме 6то а тоа за мене е многу долу дури 3 места ...бтв ти кај гледаш кое место сме ако може да знам?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ама имате еден меч помалку од другите екипи и два меча помалку од првопласираната АБА Струмица... со победа во заостанатиот натпревар над последнопласираниот Академија Баскет вие ќе имате исти бодови со првопласираната АБА Струмица, но и натпревар повеќе за играње... што не е јасно? Сега за сега сте на 6-тото место, но со победа во заостанатиот натпревар идете на првото или второто место на табелата :toe:

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
Ама имате еден меч помалку од другите екипи и два меча помалку од првопласираната АБА Струмица... со победа во заостанатиот натпревар над последнопласираниот Академија Баскет вие ќе имате исти бодови со првопласираната АБА Струмица, но и натпревар повеќе за играње... што не е јасно? Сега за сега сте на 6-тото место, но со победа во заостанатиот натпревар идете на првото или второто место на табелата :toe:
ок ок сега ми е јасно

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.620
Поени од реакции
1.169
бтв ги тепавме гостивар со 79-69 то е то

бтв абе луѓе дајте да се збираме барем 50 луѓе да идеме да ги глеаме нашиве дома а не како шо гледам таму пошле само 10 души не за да гледа да навива кога кје да кош ова она туку за занимација колку да се прошетаат до универзална сала....затоа сакам да се собериме барем 50 луѓе да одиме да навиваме....бтв бев кај Фан клубот Гостивар 2009 абе страмота е они да имаат многу многу повеке луге на натпревар отколку нас...имаат околу 70-90 луге и + навиваат со песни ова она ....значи срамота сме затоа паднавме на табелата
Незнам што сакаш да кажеш ама Гостивар од секогаш бил кошаркарски град , почнувајќи од Никол Ферт , па Маврово и сеа КК Гостивар 2009!

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
Изгубивме од Вардар Центар со 6-7 разлика...ама не е арно тоа судиите да лажат само судат против нас иначе кје победевме

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Изгубивме од Вардар Центар со 6-7 разлика...ама не е арно тоа судиите да лажат само судат против нас иначе кје победевме
Абе изгледа 18 разлика изгубивте, не 6-7, а? :uvo:

Вардар Центар - Ултимејт Баскет 89-71

Kajgana Shop

На врв Bottom