За кого оралка ...?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Оралка, па кога ќе се потподигне, онака, на лакти, напрчи дунде, од задоволство, се напика во уста, ммммм......а дундето, розевко, вода да тече како црн Дрим и Радика заедно, со раце да ме заграби за глава, з акоса и да напиња....ммммм!

Тоа, а и взаемно, 69 е крш!

Оралка нема шанси, тоа заслужува не заслужува, си е друга приказна.

Ti be dete pravec Bugarija, da ti go ispusat ednas, da vidis lezet, pa posle da kefkas na LJ i S.
Пешки? Или со некое превозно средство.Оралниот секс не ме привлекува ама воопшто и не се премислувам така лесно.

Peshki ili na kuco magare (pozajmi od ABC, ima kolku sakas kuci magarinja vo Prilep)!

Kev..kev..kev..kev..kev!

Sekoja zena zasluzuva dobra oralka! Sekoja maz zasluzuva oralen.

Seksot e zadovolstvo, treba da se praktikuva cesto....a oralniot e najdobrata mozna predigra!

И примам, ама и давам. Сеа зависи од хигиената на дотичната особа:)

Абе и оралката нели беше дел од сексо?!?
А и зашо да не пружаш нема ништо лошо у тоа. Е сега се зависи од ситуација, некој пат не ни стасаш до тоа пошо тиа авантури се повеке онака набрзинка да не не виде некој!:toe:

Оралка со човек кој не го познавам, не сум практикувала, затоа што постои ризик да заболам.:vozbud: Јас сум хипохондрик, но и да не бев, пак ќе ми беше страв. Како и да е, страстите може да те доведат до таму, не велам не, но ,,ризикот" не се состои во тоа дали ќе добиеш ,,третман назад", туку во тоа дали ќе закачиш или не нешто. За мене сексот, оралките и сите тие работи, се интима, која си ја делам со мужот само.:helou:

Да беше ради заслуга и пак немаше да биди романтично....само заради задоволување на страстите...

А да исчепкаше некој постар пост? :)

Туку...bucio проба? Те олижнаа онака за мерак? Ти се истопи некоја на муцка) :D

Кога ќе се отвори бре како тетратка по тесни и широки, како розе симит погача...па тука обневидуење...па после да напиња да и го наклаиш до балчак...па па па...

П.С. Бајдвеј, Има некаде постар пост и тема да активирате?

А да исчепкаше некој постар пост? :)

Туку...bucio проба? Те олижнаа онака за мерак? Ти се истопи некоја на муцка) :D

Кога ќе се отвори бре како тетратка по тесни и широки, како розе симит погача...па тука обневидуење...па после да напиња да и го наклаиш до балчак...па па па...

П.С. Бајдвеј, Има некаде постар пост и тема да активирате?

Кај куро со уста некоја не давам да ми чепка, да не фатам рак и јас ко Мајкл Даглас тој на муцка ја на кур :icon_lol:.

Actor Michael Douglas says oral sex can cause throat cancer; his agent says ‘not his’ cancer

By Associated Press,June 03, 2013
LONDON — Actor Michael Douglas taught the world at least one thing Monday: oral sex can sometimes cause cancer.
In an interview published in the Guardian newspaper, Douglas appeared to blame his own battle with throat cancer on oral sex — although that interpretation was later disputed by one of his representatives.
The Guardian quoted Douglas as attributing his illness to the HPV virus spread through oral sex. When asked about his cancer, Douglas said, “without wanting to get too specific, this particular cancer is caused by HPV (human papillomavirus), which actually comes from cunnilingus.”

Море Бучко, глУчко!!

Кизнај кај клавал Дагласот...
Фпринципе ти со знајш...може целибатот ти биѓаа и прилега!!
Мене не.
Јас си сакам да им нурнам како во подземнана пештера на Матка и да им дадам да пофрулаат на свироф!

Потем...ееее ПОТЕМ...

Тебе несфатена почнувам да те сфаќам, ај пушти на ПП некое омилено видео или слика. :P

Мило ми е што барем некој ме сфаќа ;) на какво омилено видеои или слика мислиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom