Многу спам на T-Home маил

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
Е

експерт

Гостин
За тие што имаат емаил на од @t-home, во последно време има многу спам пораки за корисниците на маил на t-home.
Да не ми требаше ќе ја избришев емаил адресата, ама бидејќи многу ми треба баш таа адреса, кажете како да се спасам, бидејќи тоа спам филтерот не работи, секоја наедна спам се испраќа од нова адреса.

Нема начин да се спасиш...или пак ако сакаш контактирај ги да инсталираат спам филер систем..тоа ти е единствено решение:)

па и реклама си праат на секоја твоја испратена порака ..
одамна не користам услуги на Т-Мобиле од било каков вид .. така ќе се спасиш :toe:

Koristi Outlook или Thunderbird, тие имаат добар спам филтер. А ако имаш и некој Intenet Security пакет (антивирус+фајрвал+анти смап+...) тогаш користи го и тој.

Инаку тие спам што ги примаш се нешто од казина? И на мојот и маил ид т-хоме идат многу такви. Почнаја да идат туку така. Е маилот го имам дадено само на две три места, и тоа проверени. За среќа, не ја користам оваа адреса многу, и планирам да ја избришам.

Немаат никаков спам филтер, едвај филтрира еден спам на поминати 100 спам пораки...

Јас одамна раскрстив со таа смешка од имеил на МТ и веќе години весело си користам Гмаил и не би го сменал за ништо.

Направи си евентуално форвард на пораките кои ти стигнуваат на МТ да ги препраќа на Гмаил кој има одлична спам заштита. Или уште подобро, сетирај на Гмаил ПОП3 примање на Гмаил акаунтот со јузерот од МТ и така самиот Гмаил ќе ги влече пораките...

имам приметено и дека е-маил испратен од т-хоме не пристигнува веднаш ...
знае и со саати да се заебе ... шо им е проблем незнам

Нема начин да се спасиш...или пак ако сакаш контактирај ги да инсталираат спам филер систем..тоа ти е единствено решение:)

Абе мавај блокој ако има таква опција јас до сега на во hotmail.com имам блокирано над 40-50 емаили:kesa:

Џабе блок, секој нареден спам доаѓа од различна адреса.

Бегајте од тој имеил сервис ко од чума, пред години ми имаат избришано комплет еден цел инбокс со важни работи и ме лажеа дека некој ми го пробил пасвордот. Мизерија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom