Македонија - Катар, 11.10.2009|14:00h [Пријателска]

Статус
Затворена за нови мислења.
Kolku sto jas znam samo Severnata...sto da ne ti se 200den mnougu? a u disko sto plakas 100-200den sekoja nedela toa ne ti e mnougu?nasata reprezentacija ima 6-8 natprevari godisno na svoj teren,pa ti presmetaj kolku se toa pari..

Kolku sto jas znam samo Severnata...sto da ne ti se 200den mnougu? a u disko sto plakas 100-200den sekoja nedela toa ne ti e mnougu?nasata reprezentacija ima 6-8 natprevari godisno na svoj teren,pa ti presmetaj kolku se toa pari..

Абе чудно ми падна затоа,мислев дека ќе биде 100ден али нема веза пак ќе идем да гледам!!

Абе чудно ми падна затоа,мислев дека ќе биде 100ден али нема веза пак ќе идем да гледам!!

nas parite ne ne interesiraat,toa go dokazavme i na posledniot natprevar so Spanija,znaci kartite mozat 3000den. da kostat nie pak ke gi kupime...Se gledame:helou::helou:

nas parite ne ne interesiraat,toa go dokazavme i na posledniot natprevar so Spanija,znaci kartite mozat 3000den. da kostat nie pak ke gi kupime...Se gledame:helou::helou:

Не идем ја да ја гледам гостинска репрезентација,си идем да си ја гледам МАКЕДОНИЈА!!!!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
А картете од когај у употреба ќе бида да не знаеш...?!

Пријателска е ама мораме да победиме барем со 2 гола разлика. Уште со Катар да не победиме и самодоверба на НУЛА ќе биде

Пријателска е ама мораме да победиме барем со 2 гола разлика. Уште со Катар да не победиме и самодоверба на НУЛА ќе биде

Па не би требало да се има проблем,али не се знае топка се врти :)А у среда Катар игра пријателска со Хрватска.

Се разбира дека одиме на победа .. 3-0 доста е :)

Купил ли некој карта???Ако се излезени во продажба воопшто...
Влезници за средбата со Катар

Сите заинтересирани љубители на фудбалот кои сакаат да го следат пријателскиот натпревар помеѓу репрезентациите на Македонија и Катар што ќе се одигра во недела 11 октомври со почеток во 14.00, влезници ќе можат да купат на билетарниците кај националната арена Филип 2.

Цената на влезниците е 200 ден Продажбата ке почне во 10:00 часот

Во продажба ке бидат пуштени влезници само за северната трибина.

ФФМ

Е сеа ова во 10 часот незнам за кој ден значи, не пишува.Најверојатно за денес значи, дека веста е објавена вчера.

Не се тепајте одма да земете карти 200% ќе има карти на саат пред натпреварот.

Некоја телевизија да врши пренос?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom