Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vajs vo vardar zimase 95.000evra godisno i vo metalurg sega zima tolku, suat zendeli vo skendija ima 100.000evra godisna plata, vandair ima 120.000evra godisna plata, boban jancevski 55.000evra itn vo makedonija vo golemite klubovi dobro se zarabotuva
Абе дечки, кој ке ти знае плати на македонските фудбалери, тие се кријат ко државна тајна.
Џабе темава си ја отворил, ке биде само пукање у празно!![]()
незнам за другите ама Вандеир да зема 120.000 евра во работнички тешко буџет имат ваљда 300.000-400.000 евра ако се знај дека металург имат наголем буџет околу пола милион така да не вервам моја проценка околу 60.000
Blerim Guxhufi so drugite igraci na Shkupi se Naj platenite igraci vo Makedonia onie godisno zemat po 0 denari a kamoli Evra da zemat
Ја колку што разбрав од чаршискиве муабет најплатен играч у Мак Првенство е Vandair и земал 60 000 евра годишно. А тоа за Зендели дека зема 100 000 евра е научна фантастика, и тоа за втора лига на македонија праемо муабет
Точно дека има нешто што ги примамило да одат во Шкендија и да играат во втора лига, односно точно е дека им се понудени повеќе пари, ама не е точно дека им даваат толку многу како што тврдите виеkako naucna fantastika izgleda momentalniot tim na VTOROLIGASOT Shkendija,no u stvari e realnost.Zendeli,Emurlahu,Sali,Glavevski,Cuculi,Zekirja Ramadani cudno e da ovie igraci "gubat" vreme vo vtora liga taka li? Dokaz deka ne se raboti za nikakva naucna fantastika:smir:
Точно дека има нешто што ги примамило да одат во Шкендија и да играат во втора лига, односно точно е дека им се понудени повеќе пари, ама не е точно дека им даваат толку многу како што тврдите вие
знам дека најскап трансфер е савич од победа во вардар 15 000 евра:nesvest:
Да де, не земаат ништо...онака од срце играат за клубот.
Да де, не земаат ништо...онака од срце играат за клубот.