Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
последен филм што ми е гледан е џон инглиш со мр.бин

денеска гледаФ 2 Scarface i Rane 100 пати ги имам гледано ама закон се:salut:

se7en (seven)
одлична идеја која би можела да биде мноогу подобро реализирана, одлични реплики, добри глумци (Морган Фримен, Брад Пит, Ќевин Спејси, женцката...)

едит: го гледав после долго време пак The Usual Suspects, филмот кој кога го гледав прв пат ме остави подзинат, би му го преорачал на секој.
И додека ми трае филмскиов период (почесто гледање филмови од вообичаеното) и кога веќе сум на темава (која нема да ја видам 10-15 дена (одмор)) да ги споменам и Alvin and the Chipmunks, филм кој ме зарази со симнување песнички од верверичките, а + тоа и Џејсон Ли е во него. The exorcism of Emily Rose - го гледав очекувајќи да се посерам во гаќи (залудно) и за крај ќе го споменам филмот ко летово за прв пат го изгледав цел Rounders, филм виновен за мојата навлеченост кон покер лејтли.

Dead silence

00022658-434619_400.jpg

Закон хорор филм, сега завршив со гледањето. Стварно вредеше што останав олку касно оваа вечер. За сите љубители на хорор/трилер филмовите им препорачувам веднаш да го гледаат!

Го гледав до половина
poster.jpg

ми се смачи и не го догледав претерана фантазија, па мајкуму ако Анџелина Џоли фати пиштол во рака не значи дека е подобра од робокап и неуништлива:tapp:

Ете, покрај сите блокбастери кои ги има и на оваа страна... а ги изгледав, конечно можам да пишам*се пофалам* дека го изгледав и Черниот рицар. Добро филмче, но во никој случај не ја заслужува оцената која му ја доделија филмските критичари. Не се воопшто објективни и голема улога во крајната оцена играат симпатиите на ''жирито/публиката'' кон покојниот Леџер.

Ок, можеби специјалните ефекти ќе го подобрат мојот впечаток откако ќе го изледам филмот на големото филмско платно, но вака на солидна Xvid снимка не сум воодушевен. Резиме, добар филм но во никој случај не е некое епско филмско дело а.к.а најдобриот филм на сите времиња.

We Are Marshall веке неколку пати го гледам....добар филм, се базира исто така на вистинска приказна

American gangster само што го изгледав, филмот беше фантастичен. Истотака според вистинска случка, го препорачувам на сите што имаат слободно време.

Вчера изгледав три филма, филмски маратон и од сите сум задоволен:

Wanted 8/10
Made of Honor 8/10
Hocus Pocus 9/10

:je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom