- Член од
- 3 август 2009
- Мислења
- 271
- Поени од реакции
- 4
CikoMKD ќе биде во регионот Kangwon кандидат.
Во кој регион ти понуди место за во конгрес? Јас ќе бидам преку Macedonia timeless партијата кандидат во Kangwon регионот, незнам дали ќе има и еден кандидат македонец директно преку козаците, па и уште еден од твојата партија и на крај може да не освоиме ни едно местоAjde koj saka da bide kongesmen vo rusija neka me kontaktira moredan mi ponudi mesto na mene no jas sum precedatel na partija i nemozam da bidam niven kandidat koj saka neka me kontaktiran na erep ili neka pise tuka
Кандидат сум преку Козаците во Volga-Vyatka со Q5 болница е регионотВо кој регион ти понуди место за во конгрес? Јас ќе бидам преку Macedonia timeless партијата кандидат во Kangwon регионот, незнам дали ќе има и еден кандидат македонец директно преку козаците, па и уште еден од твојата партија и на крај може да не освоиме ни едно место
едит. и Macedonian_Lion или Cresevo од форумов е кандидат преку козаците
На минатите избори влегов во конгрес со само 2 гласа xDИ јас можеби ке одам во Бургас за изборите,и пак ке се вратам во Русија.
Минатиот месец влегов во конгрес со 3 гласа.
Kandidiraj se vo oblasta Central Black EarthЈас се пријавувам. TheGreatMacedonian на е-републик