Ај фамозната Нада физика.Ние прва година , втор тест правиме.Во кабинетот чешмата беше смрзната од шо беше ладно , влагаме и женава вика да се соблечеме.Мрзнеме и решаваме , ни проверува све живо и диво , пенкалца дигитрони.Во основно беше лесно а во средно е прав предизвик.
Вистински ќе видиш дали знаеш да препишуваш треба да праиш тест кај Нада физика во ЈБТ.Ако успееш целосно се да си препишеш како што сакаш ондак ти си невиден про по препишување.
Да сосема си у право.Гадно ме заеба таа.Праев у средата тест најдов перфектно место кај да го скријам ливчето вежбав цел ден секундаро да го вадам и враќам доаѓа оваа на час и ми вели ај позади седни и ме здупи пошто беше различна клупата и не ми успеа нишо.И ај план б стапи на сцена у џеб ставање ливчето али у на дуксерот не панталоните.И доѓа оваа вика ај ранецот дај го и додека го зема вика дај џебчињата да провериме и тап ме фати.Среќа беше почеток па не јадеше бурек.Ај фамозната Нада физика.Ние прва година , втор тест правиме.Во кабинетот чешмата беше смрзната од шо беше ладно , влагаме и женава вика да се соблечеме.Мрзнеме и решаваме , ни проверува све живо и диво , пенкалца дигитрони.
Јас го бев скршил зглобот на левата рака и бев гипсиран до лакт.Ракава ме болеше ненормално , а женава ми пика внатре прсти да види нешо да не имам скриено.
Параноик невиден
За оваа погоре што пишувам ако те види така со ранец ти го префрла на 10 метри од тебе и така на сите им праи.Едноставно нема шанси да препишеш.Сега за сега дека во Борис уште неаме пц... ранецот на маса и внатре листот.. или пак во комплет .. : )))
Така беше и во основно ама не секогаш