Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.314
- Поени од реакции
- 17.984
како може да е вегетаријански хамбургер кога има свинско месо во питата???!!!:nenene:
Е тоа да видиш ти:pos2:
Инаку фала богу велешката е симпли д бест
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како може да е вегетаријански хамбургер кога има свинско месо во питата???!!!:nenene:

Не бива печурки во питата...тоа веќе не е пита-пица е:smir:Инаку си во право-дома како шо ќе си ја направиш со богат мастраф нигде не ти ја прават така...најдобро,домашна,со јајца секако потоа печурки(троа повеќе) и добро печен пилешки стек јас така си ја правам...мама ми помага со тестото а потоа декорација местење(перфекциониста сум) на месото и печурките подеднакво,печење ја си правам...ете тоа е здраво ако имате сос домашен од патлиџани може малце да истурите ете тоа е убаво.:smir:
, така да не мом да дам баш релевантен одговор на прашањето 
Не сум пробал велешка, мислев дека е некоја бледа имитација на штипската, ама ако има јајце во неа, бљак, не фала.Мене штипската ми е поубава, тоа јајцето во велешката ама ич не ми оди.
Велешката е подобра...не за џабе штипската касни пол саат додека ви ја донесат.