Aтина по тајни канали се обидува да создаде грчко малцинство во Македонија

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856

Овај е грчкиот шпион што живее во МАКЕДОНИЈА а сонува за атина.
Македонскиот народ страда од своите.
абе овај старио мајмун комшија ми беше едно време живеев една зграда после него, ми се чини дека се вика Танас или така некако. Има и книга т.е. вид на учебник издаено за грчки. има работено порано како професор мислам во долната гимназија во Битола.
Инаку да влав е како шо знам :), али не го знаев дека бил ваков гнаса ...
абе кај нас ако нема предавници кај има ?

Член од
22 февруари 2009
Мислења
746
Поени од реакции
35
абе овај старио мајмун комшија ми беше едно време живеев една зграда после него, ми се чини дека се вика Танас или така некако. Има и книга т.е. вид на учебник издаено за грчки. има работено порано како професор мислам во долната гимназија во Битола.
Инаку да влав е како шо знам :), али не го знаев дека бил ваков гнаса ...
абе кај нас ако нема предавници кај има ?
треба сите да ги запознајме доста живеат на наш грб земал плата од Македонска установа а сонува за мегала атина фамилијата сигурно иста сорта е.

Член од
28 септември 2009
Мислења
15
Поени од реакции
0
Сите истакнати луѓе кај нас настрадале од предавници.

Најголеми непријатели на државава секогаш биле внтарешните непријатели, иако постојано не труеја по ОНО за некакви надворешни непријатели кои просто пукнале да ја завземат МКД поради најповолната геостратешка положба...

Член од
22 февруари 2009
Мислења
746
Поени од реакции
35
Сите истакнати луѓе кај нас настрадале од предавници.

Најголеми непријатели на државава секогаш биле внтарешните непријатели, иако постојано не труеја по ОНО за некакви надворешни непријатели кои просто пукнале да ја завземат МКД поради најповолната геостратешка положба...
Па време е тие предавници да се кажат со име и презиме.
Еднаш треба да се расчисти со сите или си или неси за Македонија.

S

smart ass

Гостин
тие се за пари.

не ги занима Македонија,имаме пример со статуата на александров во велес(Срамота кочо рацин се превртува во гроб)...ете од такви а ги има многу.

па нели остана кадар нешто од тие попрофесионалните од УДБА сега зарем не се истите во ДБК...што прават???

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
па нели остана кадар нешто од тие попрофесионалните од УДБА сега зарем не се истите во ДБК...што прават???
ах тие во ДБК или УДБА како било се исто е , се невидени комуњари шо уште во Тито се крстат ... не можиш од нив да бараш експедитивност

Член од
22 февруари 2009
Мислења
746
Поени од реакции
35
ах тие во ДБК или УДБА како било се исто е , се невидени комуњари шо уште во Тито се крстат ... не можиш од нив да бараш експедитивност
прво не е тоа мој цитат,инаку и тие се исти како овој гејов

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
НЕ знам што се замарате.Овој е курва за внимание.Недај боже некој ќе му врзе две-три на шарлатанов и одма идат од ОН и од сите организации за непочитување,нема демократија и сл.

Нус-производ.
Ќе умре тој и ќе изумре фил-хеленството.
:pos2:

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.739
Поени од реакции
1.137

Овај е грчкиот шпион што живее во МАКЕДОНИЈА а сонува за атина.
Македонскиот народ страда од своите.
За тебе маторче само ликвидација неможе како тебе изроди по Беломорска и горна Македонија да се шетаат само дојди пак назад ќе си поминеш како северина ;)

Член од
28 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Za stramota e ova ! sega go gledam i se cudam na se sto ne se spremni lugjeto da napravat. Dali nekoj stvarno verva vo ova statija? dali nekoj znae deka covekot ima pretrpeno tolkav uzas od segde ili polesno e da se obvini za nesto odkolku da se doznae pravata vistina.
Inace da ima poteklo od tamu ali cela familija mu ja rasturile grcite sestrite zivi mu gi zakopale pred negovi oci i site torturi so mu gi pravele vo toa vreme grcite. Zavrsil negde vo istocna evropa i lezel vo zatvor oti mislele deka e spion. Cela potraga po familijata ja zavrsil tuka kade pak go obvinvaat za spion i da davase casovi po grcki jazik za koj nekjese da naplakja tuku barase da dobie donacija da go napravi to i normalno kratko traese. Cela prikazna go dobiva ovaj gresen tek zaradi idioti koi predizvikuvaat na vakov nacin vnimanie. Pak ke recam za stramota od vakvi za grev so pisat statii za javni mediumi !

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.221
Za stramota e ova ! sega go gledam i se cudam na se sto ne se spremni lugjeto da napravat. Dali nekoj stvarno verva vo ova statija? dali nekoj znae deka covekot ima pretrpeno tolkav uzas od segde ili polesno e da se obvini za nesto odkolku da se doznae pravata vistina.
Inace da ima poteklo od tamu ali cela familija mu ja rasturile grcite sestrite zivi mu gi zakopale pred negovi oci i site torturi so mu gi pravele vo toa vreme grcite. Zavrsil negde vo istocna evropa i lezel vo zatvor oti mislele deka e spion. Cela potraga po familijata ja zavrsil tuka kade pak go obvinvaat za spion i da davase casovi po grcki jazik za koj nekjese da naplakja tuku barase da dobie donacija da go napravi to i normalno kratko traese. Cela prikazna go dobiva ovaj gresen tek zaradi idioti koi predizvikuvaat na vakov nacin vnimanie. Pak ke recam za stramota od vakvi za grev so pisat statii za javni mediumi !
Ич да не се чудиш дали може да има вакви гнаси како овој на сликава, тие се стари говна испарни мозоци,јас имав ај да речам не баш комшија,ама тука блиску до мене имаше вила, стар човек, имаше голема фамилија, средени со све тука во Македонија, со куки, добри работи во Скопје, вила во Охридско каква што може да се види само во Холивуд, немав некој големи контакти,ама еднаш не знам како дојде дома, просто бев шокиран,со какви симпатии зборуваше за Грција, а избеган во граганската војна,ми дојде да го земам на клоци и сурат појке да не му видам,ама ме фати срам ради годините па го баталив, како и да е, сите тие посебно постарите биле поодложени на туги влијанија и го примиле, исто тие како другите југоносталгичари, бугарофили или како овој гркофилов што го преставив,све зависи под какво влијание живеел, не мора да значи генерално ама ги има многу такви случаи. Ваквите случки ме потсетуваат на една прикаска за во Словенија кога Едвард Кардељ во тогашна Југославија го посетил некое словенско село и го прашувал старецот како му е поубаво сега во Југославија или во минатото под Австро- Унгарија, дијалогот бил слседниов:

Е:К : Како ти се допага нашава Југ....
олд ман: добро е ама во А -У поубаво ми беше
Е.К :Во А-У имаше ваква убава куќа ?
стар: не ама пак пуобаво ми беше
Е.К: ВО А-У имаше ваква убав двор ?
стар: не ама пак поубаво ми беше
Е.К: во А-У имаше ваква убава кола (мерцедес)
стар: не ама пак поубаво ми беше
Каредљ се налутил што човекот немал ништо од спомнатото во А-У ама на овој поубаво му било па го прашал Ако си ги немал сите овие работи како може да ти било поубаво, старецот одговорил : Е тогаш имав 18 години.

е да му ебам матер та младост чуда прави, лугето патат по младоста, ама го рефлектираат на друг начин, можда примеров не одговара на темава и некој други случки ама може да се поврзе, плус како некој што спомна типов на сликава бил Влав ( да не ме разберат Власиве погрешно) и не му е тешко да се реши на такви потези посебно кога јавно се знае дека голем дел од денешните грци се власи.

Kajgana Shop

На врв Bottom