Магични раце (цртање во песок)

• Креатор на темата Креатор на темата Quark
  • Време на започнување Време на започнување

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Никогаш до сега се немам восхитено од уметноста волку многу. Дефинитвно уште еден доказ за магијата која в себе ја носи уметноста.
Импресионирачко.

На вас ви оставам да делите комплименти, јас едноставно занемев.

Бујрум

Не би било соодветно да речам дека цела девојка е магична..

Него, :cuc: :cuc: :cuc: На моменти се прашував како е ова воопшто можно. Секоја чест!!

Браво за девојката... ова да го направиш прво ти треба идеја, да можеш да ги замислиш сите овие слики, па потоа дарба да можеш да ги представиш со песок.

Едноставно прекрасно. Ваков талент ретко се наоѓа.

Секоја чест ама не ми е јасно зошто плачат.

Плачат заради песните и приказната која го покажува девојката која би требало да биде позната во Русија. Плус и самото тоа што гледаш ваков настап некои луѓе може да плачат.

Девојкава е извонредна. Sand drawing ме воодушеви баш пред некое време. Има доста уметници кои работат со песок и секој настап/дело е извонредно за гледање.

Wow, секоја чест за девојкава, гение е.
Колку прецизно изгледа, прекрасно...
На последната слика што ја направи се наежив 100 пати...
Браво.
:cuc:

уф добро ќе поседувам ли јас некогаш ваков талент:tapp:
секоја чест за девојкава, капа и симнувам

Инзвонредна трансформација на ликовите и сликите кои ни раскажуваат една цела сторија. Сликата некогаш може да каже повеќе одколку пишаните зборови.

Алал да и е.

На моменти се прашував дали е возможно ова што го гледам, навистина инзвонредно. Девојката ги заслужува сите пофалби - секоја чест не секој може да го прави ова.

преубаво е.. каква имагинација и вештина ... се дивам на вакви луѓе.. занемев!

иначе супер клип само се прашувам има уметници овде у македонија штос е бават со ваква уметност :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom