Појачало за звук: Каде можам да најдам?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
628
Локација
Југославија
Ми треба појачало за звук. Т.е да го приклучам на компјутер, затоа што имам звучки... и ги приклучувам преку обичните што ми дојдоа за компјутер и не дава квалитетен звук.

Значи ми треба појачало до 3.000 денари. Знам ефтино е, но сакам од постарите. Техникс она тоа. Нејќам да е ново (и да има)

Фала. Ако продава некој нека пише истотака.

Јас имам појачало за огромни звучни кутии,како за озвучвање на плоштад,ама ми е останато од татко ми,незнам кај се купва :toe:

Ми треба појачало за звук. Т.е да го приклучам на компјутер, затоа што имам звучки... и ги приклучувам преку обичните што ми дојдоа за компјутер и не дава квалитетен звук.

Значи ми треба појачало до 3.000 денари. Знам ефтино е, но сакам од постарите. Техникс она тоа. Нејќам да е ново (и да има)

www.pazar3.com.mk провери?

е види ако сакаш до 500W појачало има ама 100 евра бара а то е дупло од ти шо пишиш ако сакаш пп.

е види ако сакаш до 500W појачало има ама 100 евра бара а то е дупло од ти шо пишиш ако сакаш пп.

Абе брат потрошив многу пари на звучкиве, па не ми остануваат. Инаку 500W се повеќе од доволно. До 200W а дури и 100 се доволно. И сакам да биде Technics! Ако сака нека е 1000W само Technics нека биде, старо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom