eМакедонска Фаланга

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ОФИЦИЈАЛНА НАРЕДБА ЗА ФАЛАНГАТА!!! - move to Central Hungary (*5 hospital) and defend Heilongjiang RW GREEN

GENERAL DEFENSE TIME - 21:00 Македонско време ( 13 EREP)
КОМПЕНЗАЦИЈА!!! - tickets 10 rub / person (only for the general defense time)

Сите кој ќе учествувате пријавете се на темава со моментална штета! Ако има промени до 21;00 ќе бидете известени!

If u can't move to Hungary then:
Fight in Hwangae for GREEN.
Кажи ми ти мене зашо ја добив само 8 рубљи плата вчера? :)

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Кажи ми ти мене зашо ја добив само 8 рубљи плата вчера? :)
Затоа што од оваа недела системот е колку пари толку музика односно обратно колку музика толку пари...:smir:

во твојот конкретен случај како што можев да видам од твојот командир има внесено штета само за еден ден затоа имаш добиено само 8 руб за тој ден...ако секој ден си ја пријавувате штетата на темата ќе нема проблеми еден од нас ќе провери...ако таму имаш пријавено а командирот те нема внесено тогаш ти ќе си ја добиеш платата а тој ќе биде казнет...неколку такви казни и ќе следи промена на командир...

...значи вчера не делев јас плата најконретно може лион да ви објасни но во глобала е вака како што ви кажав

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Затоа што од оваа недела системот е колку пари толку музика односно обратно колку музика толку пари...:smir:

во твојот конретен случај како што можев да видам од твојот командир има внесено штета само за еден ден затоа имаш добиено само 8 руб за тој ден...ако секој ден си ја пријавувате штетата на темата ќе нема проблеми еден од нас ќе провери...ако таму имаш пријавено а командирот те нема внесено тогаш ти ќе си ја добиеш платата а тој ќе биде казнет...неколку такви казни и ќе следи промена на командир...

...значи вчера не делев јас плата најконретно може лион да ви објасни но во глобала е вака како што ви кажав
ондак барам преглед на темата на рускиот форум!!! пошо си пишав фино поштено :)

С

Спенсер

Гостин
зашто пративте само две плати??? не ми е јасно мене со плативе...ххаха... или еднаш неделно да праќате,така најдобро ке биде...:vozbud:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Вчера и мене ми стигна плата за два дена, иако редовно пријавувам штета. :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Вчера и мене ми стигна плата за два дена, иако редовно пријавувам штета. :)
а за колку дена е 8 рубљи плата? за ден и 20 минути? неделно 50 рубљи, а еден ден 8 -_- 6 рубљи мистериозно не ми ги даваат -_-

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
A што треба за пријавување во Фалангата?
И како оди целава работа околу неа? :helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
A што треба за пријавување во Фалангата?
И како оди целава работа околу неа? :helou:
накратко, се бориш за русија и добиваш плата за тоа...следиш команди и се бориш во одредена војна....и пишуваш колку демиџ си направил на форумот нивни...и тоа е -_-

а за пријавување, прашај го Cresevo

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
А кои се критериумите за да се аплицира воопшто?
Затоа што сум 16ти левел само, Strength: 5.72; чин: captain; Fights: 233; Total damage: 4566 / 9000.
Чита членов Cresevo по темата, ако може да се пријавам нека ме контактира по ПП со линкови и мало објаснување.

Ако не, здравје кога ќе сум јак како вас. Иначе втор Hard Worker медал денес!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
А кои се критериумите за да се аплицира воопшто?
Затоа што сум 16ти левел само, Strength: 5.72; чин: captain; Fights: 233; Total damage: 4566 / 9000.
Чита членов Cresevo по темата, ако може да се пријавам нека ме контактира по ПП со линкови и мало објаснување.

Ако не, здравје кога ќе сум јак како вас. Иначе втор Hard Worker медал денес!
критериумите ги знам само за 1ва и 2ра единица, but you are kind a far away from these leagues.

со 5 стр, негде 3та единица ваљда...на ПП на Cresevo пиши му...

Член од
16 октомври 2007
Мислења
59
Поени од реакции
1
може ли некој да ми помогне околу играта денес се регистрирав и незнам како и што па pls help ако може на мсн stefi_majstor@hotmail.com па на мсн да ми објасни некој како и што да правам фала однапред

Kajgana Shop

На врв Bottom