Лажно претставување

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Nedostatok na sigurnost.
jas se kazuvam koj sum, sto sum i sto sakam i nikogas nemam problem da go postignat zacrtnanoto....se razbira so pocit kon sprotivniot pol i nivnite misli, cuvstva, emocii i stavovi.

Да, Гарфилд доаѓа во костум, дотеран, спицкан, но не не лаже и не се претставува лажно. Тоа е кое е:))

Нема гајле за лажење ич да не се секираш, безбеден си. Сите денес и така и така мамат нешто.

За погоре, поентата е не да ја начукаш туку нешто малку поинаку.
Но што да ти објаснувам, стар и искусен ебач си ти.

Лажно се претставува само оној кој нема со што да се истакне во заведувањето.Впрочем самиот чин на множење „јас * нула“ е знак дека одразот во огледало не и се допаѓа на особата.За една пичка за една вечер,што би рекле некои :) да се помножиш по нула е навистина големо „достигнување“ во животот.Замислувам што би направила таа иста личност за професионално достигнување,за подобри односи со пријателите,за своите колеги...вецето со јазик,секојдневно :pos2:

Да, Гарфилд доаѓа во костум, дотеран, спицкан, но не не лаже и не се претставува лажно. Тоа е кое е:))

Нема гајле за лажење ич да не се секираш, безбеден си. Сите денес и така и така мамат нешто.

За погоре, поентата е не да ја начукаш туку нешто малку поинаку.
Но што да ти објаснувам, стар и искусен ебач си ти.

Ne sum postojano vo kostum, ponekad idam i u farmerki, patiki, maica....

Poentata e da imas zdrav razum, pocit, stabilnost, stamenost, samodovreba, cvrstina....
Ebenjeto ne e da ja "protoaris" nabrzina ili popoleka, tuku da se ima konsenzualen sex!
Bez lagi i zimami e poubav, pozdrav, poprijaten....

Ti tekijna??

Ama za toa treba?? Procitaj me pogore vo istiov tekst!

Лажно се претставува само оној кој нема со што да се истакне во заведувањето.Впрочем самиот чин на множење „јас * нула“ е знак дека одразот во огледало не и се допаѓа на особата.За една пичка за една вечер,што би рекле некои :) да се помножиш по нула е навистина големо „достигнување“ во животот.Замислувам што би направила таа иста личност за професионално достигнување,за подобри односи со пријателите,за своите колеги...вецето со јазик,секојдневно :pos2:

Тоа си е твое , женско мислење.
Недај боже од женско да бараш совет како да легнеш женско.

На темава,ако ти успее значи е правилно.
Се обидува секој со најразлични пристапи, на кој му успева на кој не.
Не треба да се срамат оние на кои не им успеало. Со секој понатамошен обид ќе бидат поуспешни, најверојатно.
Важно е да се знае, пичка е целта. Се кое ви е на располагање може да го употребите за да ја добите во кревет.
Но најдобар совет е сепак. немојте да се трудите. Кога тогаш ќе дојде кај вас.
Само, средете си приоритети во животот. Образование, работа после и пичињата ќе ви се лепат.
Запамтете дека после 25-тата година има повеќе очајни женски од машки.
Да не правиме муабет за жени после 30-тата. Очај, и лесен плен.

Да бидеме реални...Скоро сите продаваме некоја слика за себе си кога пробуваме да заведеме. И таа слика не е увек идентична со реалноста. Као паун кога шири опаш за да импресионира. Mating ritual.

Али, битно е и да си одредиш до кај идеш...Мали "улешшувања" на приказната за себе, апла лаги или екстремот...не те интересира уопште другата особа, и силуеш.
И наравно, после од све си сносиш и последици.

Недај боже од женско да бараш совет како да легнеш женско.

Запамтете дека после 25-тата година има повеќе очајни женски од машки.
Да не правиме муабет за жени после 30-тата. Очај, и лесен плен.

Болдот - најлесно е ако некое женско искрено ти посочи како некоја дадена женска да ја легнеш. Нема боље.

Другото, очајни има колку сакаш баш од тогаш, па нагоре.

Акое целта секс, да, ако е љубов тоа е друаг тема.

Но, не треба лажно претставување. Искрен и самоуверен ебе појќе од лажго! in the long run!

Болдот - најлесно е ако некое женско искрено ти посочи како некоја дадена женска да ја легнеш. Нема боље.

Другото, очајни има колку сакаш баш од тогаш, па нагоре.

Акое целта секс, да, ако е љубов тоа е друаг тема.

Но, не треба лажно претставување. Искрен и самоуверен ебе појќе од лажго! in the long run!

За болдот не е така. Таа девојка сака нејзе да ја легнеш и ретко кога би била искрена, освен ако не ти е добра другарка.
За другото точно најверојатно. Но замисли се ти во некој нов град, без некоја позадина.
Може да ги шмекнеш на посебност, секој од нас е, но дали не е подобро да се имплементира некоја мала техника за зголемување на сопствената вредност?
Сепак се работи за секс од кој не очекуваш ништо продолжително, сакаш да ебнеш само.
Оправдано ли е да се користи се кое ќе можеш да го примениш само за да ја легнеш?
Или треба да си остане човек истраен и на што си е до крај, па како биде биде?

Драга Тин-Шема...упс, не...anyhow

На мсн стално се претсавувам ко 1.80 висока, и после у живо состанокот фијаско.

Каде грешам во лагата?:nesum:
Во мене ли е проблемот? :(

шифра: propala varalica

Никој не сака лаги, така да до тебе е.

Toa e nedostatok na sigurnost vo sebe,isfrustriranost i patenje od kompleksi i na kraj smao toj gubi a nisto nema da dobie :tapp:

Постојат два пата, два правци, едниот вистиниот, потешкиот, со свиоци и препреки, но и правилниот, а вториот темниот, едноставниот, без свиоци и препреки, директно, полесно, но со цена на сопственоста и интегритетот.
ја претпочитам да не го ставам на кантар мојот интегритет, посебноста и индивидуалитетот и затоа чекорам по светлиот, потешкиот, помачниот, но крајната и конечна цел е поголемо задоволство, поинтензитетно доживување и екстаза.

Синкир до едно "протоаруење" да ми е дојдено, мрак на очи, ќе измастурбирам поарно тооколку да си ставам дамка на душава.

Мeaningless sex е навистина тоа, но сепак, зошто да ја лажам кога и вака ќе се случи тој секс!

шифра: propala varalica

Штиклите не ти се доволно големи! :vozbud::vozbud:

ада...Претеруваш мала. Со усул треба.
Мада тебе те сакаат каква и да си. Како и некаде напишав, мало убо, нема кој да не те прифати.
Можеш да мамиш во врска со факсот. Нели уметнички не сакаат за подолга врска.
Но за да ебнеш нешто..ммм, уметничка.

ада...Претеруваш мала. Со усул треба.
Мада тебе те сакаат каква и да си. Како и некаде напишав, мало убо, нема кој да не те прифати.
Можеш да мамиш во врска со факсот. Нели уметнички не сакаат за подолга врска.
Но за да ебнеш нешто..ммм, уметничка.

Do stiklite e!

A za ebnuenje, nesto si mi denes, vcera cuden, ke da e onaa nedela, a??

A ako mami za faksot? Potoa??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom