N
NeMiRnA
Гостин
Izvinete za latinicava,obvinete go hakerot koj mi go sredi pc-vo...
Adminov me pretrka sakav da ve zamolam da ne piete vecer,a utre mozete,polesno ke ve fati
)))) se salam...
Mislam deka poveketo ja znaete portokalovata (kajgandziska boja) zgrada dos,epa karsi nea e dare djambaz...ne bi trebalo da utnete ubavo si pisuva.
Nego sakav da ve zamolam,da se pridrzuvate kon vremeto i dogovorenoto mesto za cekanje Acid sto vi go napisal za da moze uspesno da se zavrsi i pred da se da se pocituva tugjoto vreme,a i tie koi sami ke si dojdat,da gledaat da dojdat vo ramki na rokovite.Pa nekoj neka se izlaze,neka bide junak uste vo 12 da ne pocasti so prisustvo:smir:
Se gledame utre...
I da Magde,ne sum sigurna,ama mislam deka ne moze da se dava krv posle vakcinacija,recisi i da sum sigurna,ako imas vreme nisto nema da te kosta da dojdes pa ke ti kazat poubavo.
Adminov me pretrka sakav da ve zamolam da ne piete vecer,a utre mozete,polesno ke ve fati
)))) se salam...Mislam deka poveketo ja znaete portokalovata (kajgandziska boja) zgrada dos,epa karsi nea e dare djambaz...ne bi trebalo da utnete ubavo si pisuva.
Nego sakav da ve zamolam,da se pridrzuvate kon vremeto i dogovorenoto mesto za cekanje Acid sto vi go napisal za da moze uspesno da se zavrsi i pred da se da se pocituva tugjoto vreme,a i tie koi sami ke si dojdat,da gledaat da dojdat vo ramki na rokovite.Pa nekoj neka se izlaze,neka bide junak uste vo 12 da ne pocasti so prisustvo:smir:
Se gledame utre...
I da Magde,ne sum sigurna,ama mislam deka ne moze da se dava krv posle vakcinacija,recisi i da sum sigurna,ako imas vreme nisto nema da te kosta da dojdes pa ke ti kazat poubavo.
инаку, тоа што кажуваат дајте крв таа ќе ја дадеме, нема врска, затоа што они не смеат одма да ја дадат таа крв, мора да ги помине сите испитувања за што се чека 1 до 2 недели...