PES 6 Светско Првенство

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Денеска е недела последен ден за пријавување и групите и двојките треба да бидат направени

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Значи може слободно да направиме 2 групи...по 6 души,од секоја група идат по 4ца а 2ца отпаѓаат...така да ако има кандидати да направат групи нека се пријават ако не да ги дадам на ман.утд и Слок...ајде поздрав :smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Значи може слободно да направиме 2 групи...по 6 души,од секоја група идат по 4ца а 2ца отпаѓаат...така да ако има кандидати да направат групи нека се пријават ако не да ги дадам на ман.утд и Слок...ајде поздрав :smir:
Јас ќе ги праам за 1 саат..ако биде некој од вас на МСН,заедно ќе ги прајме..ако треба и некој од другите што ќе играат,а не се организатори ќе бидат сведоци,да видат дека нема намештаљки...позз!

Група А:
1.forzza 22 - Brazil
2.ManUtdChampions - England
3.RAUL-Norway
5.Tetova-Holand
7.OrrCee - Germany
9. Gogi-ManUtd - Portugal

Група Б:
4.Slock - Argentina
6.Milos_ManUtd - Spain
8.reddevil4ever - France
10.DarkAngel_Sk - Italy
11.forzamilan - Sweden
12.zoki arsenal - ivory coast

Групите ги праеше Nikola Volkovo...:toe:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Двојки ќе има, или со сите да играме ? Ќе се игра по еден натпревар или по два ? :tv:

И пишетe ги правилата, доколку натпреварот се прекини, колку ќе се одигрува, и таму другите работи кои се местеаа . Ии да, кога почнуваме, од утре ? :wink:

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
Каде да ја најдам играва мозе некој по пошта да ми ја прате...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
bor4e_m.u@hotmail.com :)

Имате 3 недели да ги изиграте сите натпревари..

Не се играат реванши,во случај на ист број на поени,меѓу двајца одлучува меѓусебен дуел..Ако има круг од тројца,прво се глеа меѓусебен дуел па гол разлика..Пр. Јас,Форза и Орце имаме по 5 поена..Јас сум тепал со Орце,сум загубил од Форца,а Форца и Орце изиграле нерешено,јас и Форза одиме...Значи се гледа кој колку поени освоил во меѓусебните дуели меѓу тие 3 или 4 што го прават кругот,па ако некои имаат ист број поени се глеа гол разликата...

Доколку на некој му падне конекција и сл. мечот продолжува од минутата во која бил прекинат...Службено се зема со резултат 3:0,доколку и двајцата не се јават,или пак и двајцата се јават,а не ја изиграт се пишува 0:0 резултат..:toe:

Двојки за 1/4 финале:

А - 1А-4Б
Б - 2А-3Б
В - 3А-2Б
Г - 4А-1Б

Двојки за 1/2 финале:

А - В
Б - Г

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
ај бе некој нека ми ја прате пес по пошта

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Дечки вие што сте во мојата група, утре цел ден сум слободен, па кој може да изиграме. За термин пишете на мсн или на профил.:wink:

п.с: Ако е некој сега слободен, пишете ќе изиграме.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Значи вака...како што разбрав треба да се изигра со секој...значи јас сум утре цел ден слободен...мсн orce_nikolov_@hotmail.com

Дечки вие што сте во мојата група, утре цел ден сум слободен, па кој може да изиграме. За термин пишете на мсн или на профил.:wink:

п.с: Ако е некој сега слободен, пишете ќе изиграме.
Ајде ако можеш сега...уклучи се на мсн

Kajgana Shop

На врв Bottom