Не мора да значи, зависи каков му е односот со сестра му. Напротив дури, може да сфати погрешно како таа да има нешто против сестра му.верувај ако му кажеш на дечко ти ќе превземе и тој нешто.
Не мора да значи, зависи каков му е односот со сестра му. Напротив дури, може да сфати погрешно како таа да има нешто против сестра му.
Објасни му дека ако нешто те нервира кај некого, не значи дека го мразиш. Ти сигурно во животот си искоментирала нешто негативно за твојата сестра (или било кој што си го сакаш), те изнервирала некоја нејзина постапка, па ти се случило да и замериш за нешто, да се искараш со неа или слично. Ама тоа што те изнервирала не значи дека не ја сакаш и почитуваш. Никој не е совршен, дури и тие што најмногу ги сакаме знаеме да ги "изоговараме" дека не извадиле од такт. Па така и за сестра му. Ако некоја нејзина постапка не ти се допаднала, не мора да значи дека ти ја мразиш неа. Кажи му го ова на овој начин и мислам дека ќе те разбере:smir:Што да правам??
абе таа многу сапуници да не гледа :uvo: ама и ти не ја гледај повеќе, игнорирај ја. е нека има среќа сестра ми вака да и прави на девојка ми :devil3::zlo: и верувај ако му кажеш на дечко ти ќе превземе и тој нешто.
decko ti treba da si presece,ne treba da dozvoli taka da se odnesuva sestra mu so tebe,decko mi ima 2 sestri koi mn me sakaat i nikogas ne se odnesuvale taka so mene...
decko ti e miren 100% bidejki jas da sum na negovo mesto ke si broi zabite vo casa toj deckoto na sestra mu a i za sestra mu treba edna vospitna i kraj