С
Спенсер
Гостин
еРепублик серверот зеза нешто... не се укл...
Честитки до ЛазаросаМкд
Честитки до ЛазаросаМкд
Ti imam i kazano deka neznam da speluvam dobro.I za preveduvanje ne mi e potrebno speluvanje.Ако знаеш толку добро англиски како што пишуваш во весникот, подобро не се пријавувај
e kako treba spored tebe ????!?!
треба да биде A new general is in town .Ti imam i kazano deka neznam da speluvam dobro.I za preveduvanje ne mi e potrebno speluvanje.
За симултано толкување не ти треба, ама за пишување - ти треба. Ако веќе го правиме ова, да го правиме како што треба, а не да се зезаме...Ti imam i kazano deka neznam da speluvam dobro.I za preveduvanje ne mi e potrebno speluvanje.
Јас можам да помогнам само после 12-ти јануари пошто тогаш завршувам со последниот колоквиум...ќе ти пишам ако ви треба ок ако не пак ок :smir:Кој знае асално Англиски нека пише по приватна порака, ќе ни требаат играчи за преведување на Erepublik Wiki на Македонски, ќе одбереме неколку играчи пишете порака засега сме 4-ца како што знам.
дај бе него цепидлачете до толку...само една буква утна човекот...ова и на родени енглези може да им се случи :pos2:треба да биде A new general is in town .
Иван уште не ми одговори на прашањето како е можно тоа за наредбите да се инсталира на опера дека јас колку што знам е само за фајрфокс.Јас можам да помогнам само после 12-ти јануари пошто тогаш завршувам со последниот колоквиум...ќе ти пишам ако ви треба ок ако не пак ок :smir:
дај бе него цепидлачете до толку...само една буква утна човекот...ова и на родени енглези може да им се случи :pos2:
опаа бравоТрети. :tv:Код:You have advanced 5 strength levels and you have obtained a 'Super Soldier' Medal. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
што ќе ти се наредбите кога веќе ја напушти фалангата?Иван уште не ми одговори на прашањето како е можно тоа за наредбите да се инсталира на опера дека јас колку што знам е само за фајрфокс.
не ми е за наредбите туку сакам да ја инсталирам еМедиа Публик на опера па ако знае некој како нека каже.што ќе ти се наредбите кога веќе ја напушти фалангата?
ја незнаев али еве гледам тонех ти дал линк :smir:Иван уште не ми одговори на прашањето како е можно тоа за наредбите да се инсталира на опера дека јас колку што знам е само за фајрфокс.
Same hereТрети. :tv:Код:You have advanced 5 strength levels and you have obtained a 'Super Soldier' Medal. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.