Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ja ијам пристап, само шо работев...
Ама јас сум ѕвер, вие лузери..така да до тоа ќе да е.:icon_lol:

Ја гласав за кекс-н :)

Зошто баш за тој идиотов? Тој е мислам главниот виновник за импичментот на MoredanKantose. Моредан во својот весник зборуваше за кекс-н, дека тој го банирал од некој форум, и одма после тоа му го хакнал акаунтот не еРеп итн..

Metono1[mkd];3058681 напиша:
Друже, гледам некој нешто донирал. Ако си ти тој, фала.
Сепак гледам дека welness уште ми е на 28.5. Треба одма да се дигне барем за 10, или после некое време?

другар од мене доби 5 q1 гифтови (5 велнес) не работи и не тренирај 2,3 дена и утре ке ти пратам уште 5 и купи храна со поголем квалитет.

Metono1[mkd];3058681 напиша:
Друже, гледам некој нешто донирал. Ако си ти тој, фала.
Сепак гледам дека welness уште ми е на 28.5. Треба одма да се дигне барем за 10, или после некое време?

Сеа ќе ти пратам.

Зошто баш за тој идиотов? Тој е мислам главниот виновник за импичментот на MoredanKantose. Моредан во својот весник зборуваше за кекс-н, дека тој го банирал од некој форум, и одма после тоа му го хакнал акаунтот не еРеп итн..

Кантосе не беше русин без разлика дали е добар или не нормално дека секој ќе сака да има претседател што го разбира мајчиниот јазик и се знае дека ќе ја сака државата.

Metono1[mkd];3058051 напиша:
Добро луѓе дај не заебавајте, 29 ми падна welness, дај направете нешто или помогнете некако. Неможам ни во болницата во Калинград да се излечам, не ми дава:(

Пратено 2 гифта..:helou:толико смо у могучности :pos2:

Фала до Гече, Климент кој што донира за welness. Моментално ми е 35. Каква е таа поквалитетна храна, јас освен леб немам ништо друго купено. Што да земам за повеќе да се качува welness? Имам 11 руб, и 5 голд.

Metono1[mkd];3059210 напиша:
Фала до Гече, Климент кој што донира за welness. Моментално ми е 35. Каква е таа поквалитетна храна, јас освен леб немам ништо друго купено. Што да земам за повеќе да се качува welness? Имам 11 руб, и 5 голд.

не работи и не тренирај утре прво јас ке ти пратам уште 6 гифта (6 велнес) и после то бори се еднаш и оди излечи се и после тоа оди работи и тренирај а сега купувај само q1 храна доволна ти е.

ова е за тигрите... 2рата единица, за 1ва елитна има нешто/??? јас би праел,ама не се разбирам у фотошоп... иам слики од амблемите на волците... мсн за праќање
daj prati mi na mene boban@dragon.com

Клик тука за аватарите.
aj ako mozes da napravis i za drugite kako sto rekov ovde http://www.erespublika.ru/forum/inde...9.new.html#new t.e ovde http://www.erepmacedonia.com/viewtopic.php?f=10&t=157

Jaс направив едно ама не ми се сфиѓа баш, и неам кај да го ставам чинот...држете се до тие од Тон.

Еве го моето:
newarmygearprovidedtoso.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom