Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Genius, ај престани со офтопик мислењата, за да не добиеш еКартон.

Мене ме еИнтересира зошто мојот еГраѓанин е избришан.Не се еЛогирав на еРепублик пет месеци и одма еМорале да ми го избришат еГраѓанинот.Дали е тоа е причината или затоа што еИмав 10 еДупли еАкаунти.Ставрно не ми еЈасно :(
Пошо си умрел...
Дури и во виртуелната реалност има смрт...
Face it...

Што бидна со Македонија?

Ништо уште.

Инаку може да се каже дека имаме обезбедено construction работници доколку бидат потребни, исто така ќе ни помогнат Турците околу државните компании, и сите други потребни работи... играчов кој го вети тоа води повеќе од 30 компании :helou:

Ништо уште.

Инаку може да се каже дека имаме обезбедено construction работници доколку бидат потребни, исто така ќе ни помогнат Турците околу државните компании, и сите други потребни работи... играчов кој го вети тоа води повеќе од 30 компании :helou:
Нема ништо најавено?Нели требаше во октомври да додадат нови држави?Што е проблемот со Македонија.Ги исполнува сите услови за да биде додаена.Имаме повеќе играчи од Кореа и Пакистан заедно.А сепак тие имаат држави а ние не?Што е проблемот?

Нема ништо најавено?Нели требаше во октомври да додадат нови држави?Што е проблемот со Македонија.Ги исполнува сите услови за да биде додаена.Имаме повеќе играчи од Кореа и Пакистан заедно.А сепак тие имаат држави а ние не?Што е проблемот?

Името е проблемот. -.-

Не се брзајте со еМакедонија бе. Сеа да ни направат, ке не растртат комшиите.

Името е проблемот. -.-

Не се брзајте со еМакедонија бе. Сеа да ни направат, ке не растртат комшиите.

Не е името проблем админите се зафатени повеќе да им угодат на Србиве работат на новиот модел за ослободителна војна да можат Србит да го земат Косово :uvo:

Кај нив сме пишани како Македонија значи не е проблем.
http://www.erepublik.com/images/flags/L/Macedonia.gif

А што ако ни направат покасно.Ние зајакнуваме а и тие.Тие трипати повеќе од нас.Разиваваат економија.А ние што?Развиваме дмг. чинови и стрент.

не се извршени реформи во здравството и судството :pos2:

стварно веќе редно е да не додадат,се заебаваат со нас :tapp:

имаме кандидат за конгрес во Русија?

не се извршени реформи во здравството и судството :pos2:

стварно веќе редно е да не додадат,се заебаваат со нас :tapp:

имаме кандидат за конгрес во Русија?

Да, CikoMKD.

гледам дека во русија сме раштркани... во 3 партии не има во русија... мацедониа тајмлес,таа другата помалата, и кај козаците... дајте сите во една да влеземе, ке бидеме 80тина души, сосем солидна бројка...

http://www.erepublik.com/en/company/wood-4-my-bussiness-only-203743

овој македонец да не е??? видете сликата... хмммм...

гледам дека во русија сме раштркани... во 3 партии не има во русија... мацедониа тајмлес,таа другата помалата, и кај козаците... дајте сите во една да влеземе, ке бидеме 80тина души, сосем солидна бројка...

http://www.erepublik.com/en/company/wood-4-my-bussiness-only-203743

овој македонец да не е??? видете сликата... хмммм...

Не е македонец, само ја купил компанијата од македонец знам предходно ја водеше DJKikac мислам, и сега гледаш што прави нема пари во компанијата и кога ќе се вработат некои незнаат како да направат resign и губат левели и им ги намалува играчите, може овие ќе помислат дека ние правиме така.

Никој не се нафати пак да направи артикл за кај Мартин во весникот за додавање на еМакедонија? Мартин, земи истиот што го имаше ставено порано и сега стави го пак, само доле со мали корекцци за другите што не нарекоа Македонија. Стави линк, ќе го прошириме.

Никој не се нафати пак да направи артикл за кај Мартин во весникот за додавање на еМакедонија? Мартин, земи истиот што го имаше ставено порано и сега стави го пак, само доле со мали корекцци за другите што не нарекоа Македонија. Стави линк, ќе го прошириме.

Епа ми го избришаа стариот админите, го немам го третираат како спам најверојатно админите, им пишав зошто и нема одговор сеуште.. ако се нафати да напише некој артикл сличен на тој нема проблем ќе го објавам ама тешко како што гледам.

Епа ми го избришаа стариот админите, го немам го третираат како спам најверојатно админите, им пишав зошто и нема одговор сеуште.. ако се нафати да напише некој артикл сличен на тој нема проблем ќе го објавам ама тешко како што гледам.

А тој најпрвиот ти го избришаа? Што го имаше уште порано ставено. Гледам кај тебе во весникот ама само последните 3 артикли ми ги покажува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom