Помош за нови играчи

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Abe mu se naoga li na nekoj extra karta ????? Pa ako mu se naoga ako saka da mi podari pozdrav!

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
се барат пријателчиња :D и да ми кажат одприлика шо да правам како да правам , слушам војна ке имало со грција а :D

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ем здраво и од мене на темава, се регистрирав пред некој ден... успеав онака чисто дебилно да ги преебам цело злато и парите, дигнав 11ти левел ииии сега како што читам тука и ми кажуваат, златото понатаму многу ќе треба, ќе објасни некој како ќе биде битно за во битка т.е како сите ние ќе влијаеме на битката... сите ли ќе бидеме вклучени итн.

Инаку барајте ме под никот на нашата легенда од форумов DedaNoe :pos:

p.s да се пререгистрирам?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
дечки, иам 5 голд, може да продадам еден голд за 31 денар?:)
Па ако ти требаат денарите можеш да смениш,ако не чувај си го голдот,не го троши безвезе.
и кажи никот како ти е.
Ем здраво и од мене на темава, се регистрирав пред некој ден... успеав онака чисто дебилно да ги преебам цело злато и парите, дигнав 11ти левел ииии сега како што читам тука и ми кажуваат, златото понатаму многу ќе треба, ќе објасни некој како ќе биде битно за во битка т.е како сите ние ќе влијаеме на битката... сите ли ќе бидеме вклучени итн.

Инаку барајте ме под никот на нашата легенда од форумов DedaNoe :pos:

p.s да се пререгистрирам?
Нема потреба. 68 здравје имаш,доволно е.
Немој само да се бориш,ако не можеш сам да се излечиш ( а ко шо глеам не можеш,си ги преебал парите џД )
У битка секој може да биде вклучен,а златото ( парите ) потребни се за да можеш повеќе штета да правиш со купување на оружје,и за да можеш да го вратиш изгубеното здравје ( купување леб пример ).
Гледај сега со платата што ја зимаш купуј си леб со поголем квалитет и пробај да стигнеш до 90-100 здравје за да имаш поголема продуктивност,а со тоа и поголема плата.

п.с Пиши коментар во артиклов и тури го на шаут може ќе ти дадат некое бесплатно лебче xD

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Фала на инфо, ама бидна сега, не ми се почнува одново :D нема пари... ама ги нема онака па еве сме. Инаку кој ме адна засега... РеалСанта и Форца Милан... кој е MacedonianWolf?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Top Secret ! xD

Почнав со 3 акаунти на почетокот,али од 2 морав да се откажам ради опасност од банирање....
И да,препорачливо до новите играчи е да не играат со мулти пошо многу наши играчи се имаат изгорено така.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Аха... а од глад се умира?

1 ако одговорот е да, давај храна :pos:

2 ако одговорот е не... дај леб :D

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Помогнете му на eFantom да се најајт, молим вас. :))
Јузернејм: Fantomsky.

Kajgana Shop

На врв Bottom