Помош за нови играчи

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
A moze da se praka IDR ako moze Ge4eMKD :):) mi trebat za Ticket se selam.... :):):helou:
а да ти пратам тикет да не се замараме со пари пошто неам идр?
пиши ми утре пп на еРеп Ivan Vancho Makedonski
позз

M

Mr.InF3ction

Гостин
You are in the right place at the right time to take advantage of your opportunities.

и што да праам сеа? нешто викаше треба да се борам:XD:

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1901545

level 5...
btw..влегов у една борба...и wellnes падна на 36.23 и вика дека не можамн да се борам треба најмалку 40 да е :XD:
брат, абе зашто си се ставил во Грција, сега се бориш на нивна страна..:place: Пресели се во Русија или во Индонезија...

И оди во болница за да се "излечиш" т.е да ти даде велнес. Кај Location , кликни на Macedonia и кога ќе се отвори, кај тоа Hospital треба да има Heal. Кликни на тоа и ќе добиеш +30 (пошто регионот има q3 болница, да беше во регион со q5 ќе добиеше + 50 ...)

И дневно можеш само еднаш да се лечиш и тоа ако дента барем еднаш си се борел.
И никогаш немој да одиш со велнесот испод 40

M

Mr.InF3ction

Гостин
брат, абе зашто си се ставил во Грција, сега се бориш на нивна страна..:place: Пресели се во Русија или во Индонезија...

И оди во болница за да се "излечиш" т.е да ти даде велнес. Кај Location , кликни на Macedonia и кога ќе се отвори, кај тоа Hospital треба да има Heal. Кликни на тоа и ќе добиеш +30 (пошто регионот има q3 болница, да беше во регион со q5 ќе добиеше + 50 ...)

И дневно можеш само еднаш да се лечиш и тоа ако дента барем еднаш си се борел.
И никогаш немој да одиш со велнесот испод 40
абе не сакам но.....немаше македонија:( и се стаив у грција......
ај сеа ќе сменам.
ќе направам така како што кажа фала за советот:XD:

едит..не можам да се преселам неам пари да купам карта:(

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
абе не сакам но.....немаше македонија:( и се стаив у грција......
ај сеа ќе сменам.
ќе направам така како што кажа фала за советот:XD:

едит..не можам да се преселам неам пари да купам карта:(
јас ќе те частам карта само да искочиш од грција...како ти е ник ?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
прати ми на мене ако сакаш,ке се селам за изборите.
koljo92 ник.
Пратено. 1 карта ако ти треба уште каже
(имам уште две карти ако му треба на некој да му дадам .... да не дава џабе пари за карти ):salut:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Гледам подарувате на големо, па да ви кажам 4 лвл сум и примам се, и пиштоли, и лебче, и карти, и се ама баш се примам. ник abrasev
фала.
и ке се пожалам на почетоков ја играм со сила, само да помогнам ако се може ако не и ако е понатаму вака досадно се откажувам, ама гледам дека ако вас ви е интересна сигурно е јака игра.
P.S. видете на балканот на мапата Македонија(денешна територија), албанија, и косово се некако поделени со бојата горниот дел е потемна сива а долниот посветла. Има некое значење?
И ај да ги молиме буквално овие да ни направат да си играме во мкд.Некој што знае добро енглески нека напише писмо (молба да ја направат мкд) или лоша идеја, а?

како да излечам Велнес?
ЕДИТ:најдов сам
И како иде тоа? Мене велнесот ми е на 47

Kajgana Shop

На врв Bottom