Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
906
Веб-сајт
lmgtfy.com
На темава нека се пријавуваат тие што имаат потреба од wellness подароци, леб, авионски карти, итн. Нормално, се мисли на играчи кои имаат проблеми со wellness-от (да не кажам здравјето), и на почетници.

Најверојатно ќе се најде некој доволно великодушен за да помогне.

ако му требаат на некој карти нека ме стави за пријател ќе му ги дадам..имам 3 онака ми стојат само ми зафаќаат место ако му треба на некој ќе му дадам онака без пари :smir:

ако му требаат на некој карти нека ме стави за пријател ќе му ги дадам..имам 3 онака ми стојат само ми зафаќаат место ако му треба на некој ќе му дадам онака без пари :smir:
Може мене да ми дадеш??:smir:

Јас сум нов. :)

Me упати Тонех доволно, ми најде работа, храна.. дур дигнам некој левел. Имам скоро се' потребно за сега.
Ама немам пријателчиња. :( Сакам пријателчиња. :)

eStoleMkd

Me упати Тонех доволно, ми најде работа, храна.. дур дигнам некој левел. Имам скоро се' потребно за сега.

eStoleMkd
same..Add gjorgi-darkkiss. :)

Те додадов ќе ме познаеш кој сум :)

eStoleMkd

same..Add gjorgi-darkkiss. :)

Друже ти вака првен постави аватар ќе го направиш тоа преку My Places -> Profile -> Edit profile ставаш слика но мора да биде .jpeg и ги зачувуваш промените и дигаш левел.
Следно што треба да го направиш е да тренираш сега одиш My Places -> Army -> Train.

И после секој ден ќе одиш само work & train додека качиш 5-ти левел.

Може некој кој има слободно време да ги запишува новите играчи кои се членови на форумов и кои дознале за играва преку истиот? Онака чисто информативно зашто мислам дека сега откако еРепублик стана пофорум може да се очекува мал бејби-бум:vozbud:

Ален спамирајте им по профил на членовиве :icon_lol: јас гледаш како ги терам да се регистрираат гледам дека ја гледа темава член и му викам не туку ја гледај темата регистрирај се :)))

Друже ти вака првен постави аватар ќе го направиш тоа преку My Places -> Profile -> Edit profile ставаш слика но мора да биде .jpeg и ги зачувуваш промените и дигаш левел.
Следно што треба да го направиш е да тренираш сега одиш My Places -> Army -> Train.

И после секој ден ќе одиш само work & train додека качиш 5-ти левел.
Ставив автар ама не можам да си го видам. (сликата е jpeg формат) хелп ?

sakam da se registriram,da vidam so igra e ama ja nema makedonija,vo koja drzava ste vie?i mala pomos ako moze za start

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom