Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
фала :smir:.ммм а да ги напраам од друга ип а да ги играм од време на време од кај мене?
и фала
Ке те банираат како и да е.... ако си пракаш работи помеѓу акаунтите, за неколку дена ке те фатат, ако ги играш посебно, веројатно ке им треба повеќе време да забележат али како и да е ке го јадеш кога тогаш.:wink:

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
После капитан иде генерал или ? :smir:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
36
Поени од реакции
0
Ми ги нема понудите во Monetary Market :cry:ПОМОШ:se_ molam:

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Како иде работата со компаниите (зборувам јас да си купам или направам моја...) може ли некако да идам во загуба? Колку отприлика РУБ ке зимам на ден во почетокот и нешто повеке во врска со тоа да знам дали во маркетот да тражам да купам компнаија овде од некој форумџии ... Фала :helou:

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
^ Баш ме интересира прашањето над мене. :)

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Е и мене ме интересира ама треба некој економист да го платиш за да ти одговори на тоа прашање...јас пошто сум тапа во економија ја шитнав фирмата :pos2:

А

Ајсшутер

Гостин
Како иде работата со компаниите (зборувам јас да си купам или направам моја...) може ли некако да идам во загуба? Колку отприлика РУБ ке зимам на ден во почетокот и нешто повеке во врска со тоа да знам дали во маркетот да тражам да купам компнаија овде од некој форумџии ... Фала :helou:
Е и мене ме интересира ама треба некој економист да го платиш за да ти одговори на тоа прашање...јас пошто сум тапа во економија ја шитнав фирмата :pos2:
- Со компанија за суровини Q1 и Q2 речиси ќе немаш никаков профит, со Q3 може ептен мал ако продаваш во матичната држава а ако имаш лиценца за надвор од државата во помалите држави ќе имаш профит али не верувам дека ќе имаш повеќе од 0.6 злато и тоа парите да ги вртиш на MM не да ги заменуваш ти одма со други понуди.

- Со компании за пиштоли и останати работи (продукти) може ќе имаш малку поголем профит али истото важи и тука Q1, Q2 речиси немаат никаков профит, со Q3 ќе заработуваш нешто ама во јаките држави и тоа тешко, не се залетувајте со вработување јаки играчи со големи скилови доста е со 4, 5 скил ништо повеќе.

Треба многу активност за компаниите и во помалите земји има поголема заработувачка али силите им се помали со тоа и помала продуктивност и останати работи, воглавном бизнис не почнувајте ако немате 100+ злато барем за Q3 компанија.

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
E бидејќи јас учам економско и сега сакам да отварам фирма и истражував на тоа поле.Најиплатливо е да купите ирон компанија во САД или Бразил цените се околу 16-18 голд и гледајте да е во висок ирон регион ке вроботите некои со два или три скил и ке кога ке заработите повеќе пари ке ја напаете ку2 компанија и ке барате 3-4 скил работници и после кога ке ја направите ку3 команијата исто и после тоа ке отворите една компанија за оружја и истиот процес со таа компанија и ке си купуваш ирон од својата компанија.И оваа ви го давам за беспари:helou:

А

Ајсшутер

Гостин
E бидејќи јас учам економско и сега сакам да отварам фирма и истражував на тоа поле.Најиплатливо е да купите ирон компанија во САД или Бразил цените се околу 16-18 голд и гледајте да е во висок ирон регион ке вроботите некои со два или три скил и ке кога ке заработите повеќе пари ке ја напаете ку2 компанија и ке барате 3-4 скил работници и после кога ке ја направите ку3 команијата исто и после тоа ке отворите една компанија за оружја и истиот процес со таа компанија и ке си купуваш ирон од својата компанија.И оваа ви го давам за беспари:helou:
- Како прво USA нема никаков high регион добар совет им даваш уште на почеток како да се зафркнат и да купат таква фирма, што некој бот ја купил предходно и сега ја продава за толку ефтино, и кога ќе заработиш со Q1 компанија 20 злато за да ја направиш Q2 јави ми се ќе ти дадам јас уште 100 злато, за правење Q3 треба плус додатни 50 што доаѓа сума од 90 злато и нетребало бесплатно наплати им барем скромна цена по 2 злато од човек :)

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
- Како прво USA нема никаков high регион добар совет им даваш уште на почеток како да се зафркнат и да купат таква фирма, што некој бот ја купил предходно и сега ја продава за толку ефтино, и кога ќе заработиш со Q1 компанија 20 злато за да ја направиш Q2 јави ми се ќе ти дадам јас уште 100 злато, за правење Q3 треба плус додатни 50 што доаѓа сума од 90 злато и нетребало бесплатно наплати им барем скромна цена по 2 злато од човек :)
vo ova sto e mapava pisuvase deka SAD imat high region
a za ova boldiranovo ne samo od kompanijata da zarabotis ke mora nesto i svoe da vlozis i nesto sto ne rekov ako pravite kompanii pravitegi od organizacii ne od igrac

А

Ајсшутер

Гостин
vo ova sto e mapava pisuvase deka SAD imat high region
a za ova boldiranovo ne samo od kompanijata da zarabotis ke mora nesto i svoe da vlozis i nesto sto ne rekov ako pravite kompanii pravitegi od organizacii ne od igrac
Немаат high железо регион сигурен сум во тоа, а за заработка ќе немаш голема уствари дали ќе можеш да имаш 0.1 злато на ден.

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
Немаат high железо регион сигурен сум во тоа, а за заработка ќе немаш голема уствари дали ќе можеш да имаш 0.1 злато на ден.
Utah Nevada i Arizona ne Iron regioni vo amerika ?!?:uvo:a zarabotka dur ne ja napraes q2 ke imas okolu 0.2 gold dnevno pa otkako ke ja napraes q2 ke zarabotuvas nekde pola gold dnevno

Kajgana Shop

На врв Bottom