Bin bir gece - Илјада и една ноќ

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Кога би ја тргнала синхронизацијата на страна, серијава е ептен просечна, сум видела милион пати поинтересни и подраматични серии од оваа, така да оваа изгледа и прелесна, едноставна и проста серија за конзумирање.
Не знам што е толку гледана, народот стварно изгледа сака толку лесна едноставна приказна, а може и затоа што се дава во ептен ударен термин па е толку гледана.
Пу, шо не ја стаиле Каролин4ето Шајрезад!

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Не ја гледам. Не знам што се запалиле сите по серијава што им е толку интересно.. Тој во главна улога цело време ја моли Шехерезада да биде со него, таа глуми лудило, па сака, па пак нејќе, па пак сака...Глупости, веч видено.. Ама ај налет тоа, синхронизацијана им е лудница, озбилно мислам дека играат мајтапи кога ги слушам..Ко цртан да гледаш...Не можеш за озбилно да ги сфатиш ликовите од што се комедично пренесени.. Е*ати актерите :tapp: Но добро, така ја мислам, некои луѓе што знам паѓаат в несвест по серијава...:toe:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
simoncence, ти го избришав постот. Тоа што го кажа е... многу опасно, некој мојт да те убијат ако кажиш такво нешто:)

Ljuben

Дебел!!!
Член од
3 јуни 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
Би замолил некој ако може да ми даде линк или торент од серијава бидејки од кога е почната мајка ми ме напна и.... сега мора да и ја најдам. Пратете ми на маил gospoddacuva@gmail.com
Однапред благодарам.

Абе секогаш гледајте дека може да биде и полошо. Може да биде ко онаа што ја рекламираат ЗАКЛЕТВА!! СО ТЕБЕ НИКОГАШ НЕ СУМ СЕ ЧУВСТВУВАЛА КАКО ЖЕНА!! ЛоЛ!!!

Член од
6 декември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
ej aj ako znae nekoj torent da gi spustam site tri sezoni od serijava ali po moznost da se na turski orginal ne na bugarski ako ima nekoj torent neka go postira...blagodaram odnapred

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Ах мајка ми се изнаплаче во собава:(
Ни фудбал можам да гледам ни ништо:(

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Кога би ја тргнала синхронизацијата на страна, серијава е ептен просечна, сум видела милион пати поинтересни и подраматични серии од оваа, така да оваа изгледа и прелесна, едноставна и проста серија за конзумирање.
Не знам што е толку гледана, народот стварно изгледа сака толку лесна едноставна приказна, а може и затоа што се дава во ептен ударен термин па е толку гледана.
Можеби затоа што пола програма на а1 е Шехерезад, пола останато...Чоек да неможе тв да гледа на раат..
Овие од а1 и на ден на жалост ќе ја пуцаат Шехерезад, фул цел ден, само да се бољи од Сител и обратно.

M

M del Mar

Гостин
Ова многу актуелно, во клас ај женските што гледаат ова сериштево него и мушкиве се задлабочени во суштината на филмот :tapp::pos2:
не ми се верува главна тема за дискусија е 1001 ноќ :pos2: до кај стигна младинава....
Дома...фала богу не се гледа веќе ова :pipi:

Д

ДаркхарТ

Гостин
и ја пљував по серијава ама ја загледав :тт: :kesa: чак и во темана мака ми е имав постирано анти Шехерезад...интересна беше денес ама не ја догледав цела...морав да излезам:toe:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
и ја пљував по серијава ама ја загледав :тт: :kesa: чак и во темана мака ми е имав постирано анти Шехерезад...интересна беше денес ама не ја догледав цела...морав да излезам:toe:
А бе уживај сите го гледаат мислиш ти веруваме дека не го гледаат?:baeh:
Сите ја сакаат Шехерезад

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
Не ја гледав,до 10-15 епизода,мајка ми,татко ми,брат ми,гледаат,и заедно со нив и јас почнав да гледам,сега никако да ја откачам:nesvest:.

Kajgana Shop

На врв Bottom