Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Ајде некој коцкар нека пиши како се коефициентиве по кладилнициве кај нас за неделнава утакмица со мисирите или петли шо се таму, пошто ко шо рече некој поназад, ако ништо друго барем можи некој денар да се земи од утакмицава. Додуша тој поназад „на шала“ го имаше то напишано, ама јас воопшто не го сметам за „шала“.

F

fantomX

Гостин
А за 1-1? Вака не вреди за 2.80 да се оди. 1-1 треба да оди околу 5 до 6 негде? :raz:

Кај тебе шо сака нека оди, ама јас одамна не му верувам на овај играчки кадар на Челзи. А сега не му верувам ни на Карло Анчелоти појќе. Сакам, но ништо оди во прилог на то да верувам дека тој знај шо прај.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ајде некој коцкар нека пиши како се коефициентиве по кладилнициве кај нас за неделнава утакмица со мисирите или петли шо се таму, пошто ко шо рече некој поназад, ако ништо друго барем можи некој денар да се земи од утакмицава. Додуша тој поназад „на шала“ го имаше то напишано, ама јас воопшто не го сметам за „шала“.
Па да, да... Може да си игра утакмицава 1 у 1 у кладилница викендов. Бар некој денар да фатиме. Се мислам дали сингл да ја играм за големи пари 1 у 1.
Еве сега видов на www.williamhill.com Тотенхем да тепа - 2.87 Х - 3.30 Челзи да тепа - 2.40
Супер коефициенти, супер !!

--- надополнето ---

А за 1-1? Вака не вреди за 2.80 да се оди. 1-1 треба да оди околу 5 до 6 негде? :raz:

Кај тебе шо сака нека оди, ама јас одамна не му верувам на овај играчки кадар на Челзи. А сега не му верувам ни на Карло Анчелоти појќе. Сакам, но ништо оди во прилог на то да верувам дека тој знај шо прај.
http://sports.williamhill.com/bet/en-gb/betting/e/1627736/Tottenham-v-Chelsea.html

Еве ти ги сите коефициенти на мечов,од прв стрелец, до колку голови итн итн ..

В

Вори

Гостин
X-1 ќе биде Челзи викендов.Искомбинирајте ја со неколку други утакмици и ќе земете добра пара.

Иначе што ќе прајме со новата тема?Уште 10 страни останаа,дај договорете се.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Јебеш нова тема, глеј како играме, он нова тема ми збори. :pos2:

В

Вори

Гостин
Па ваљда ќе ни тргне со новата тема.Надежта последна умира нели:)?

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не сакам новата тема да ја почнеме со пораз. :(

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добар коефициент за 1-1 !!!

Мора да се фати некоја пара викендов!!!

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Незнам за вас али јас никако неможам да играм против Челси, иако знам дека ќе губи па пустото не ми дава да го пишам, едноставно само ја избегнувам таа утакмица и послем се каам! Али тоа е, ај ќе видам викендов може ќе ја пишам 1, и ако не ја фатам ќе бидам најсреќен ќоек на светот! Ај па да им донесам малер на комшииве :) :D

F

fantomX

Гостин
Дали се сеќавате како Манчини со една изјава си ја запечати судбината во Интер?
Оваа изјава на Анчелоти не е слична на таа на неговиот пријател, ама треба и мислам дека ќе има сличен ефект:
'If Chelsea plays at its best we will win, 100 percent, but I don't know if we are able to play at our best.'

Ако ти не знајш, кој треба да знај бре?

В

Вори

Гостин
Со неговиве дебилски изјави почнува да ми оди на живци.Но,мислам дека зимата нема да ја издржи кај нас.
Порази од Тотенхем и Арсенал/Манчестер значат крај за неговото патешествие во Лондо..нек си ебе матер.
А,сигурно ќе изгубиме две од наредните три,така да бај бај Дедо Мраз.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom