Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
znaci sepak chelsea ima svetla strana-sto ne si ti transfer direktor :pos2:
Абе можи да е така, ама ко ќе го видиш Саломон Калу како играч на Челзи, тогаш и тоа е дискутабилно, исто ко со Ибрахимович шо беше муабетот. :toe:

Морам тука да направам една исправка. Есиен не е копач (барем не според мене). Копач беше Балак.
Не бе, Есиен наш Зидан е, каков копач. :pos2:

Sources close to the 18-year-old made it clear that a move to Stamford Bridge was on hold rather than permanently off the agenda when he rejected Chelsea to sign a new contract with Santos in August.
on hold?! Кој си бе ти копиле едно расипано, Челзи on hold му бил? Говно. Правец Реал, ако воопшто го сакаат таму.

Бунтовник ? :))
Само ова го има изјавено/напишено на твитер : Stunned.
А после тоа : I dont want to go anywhere, newcastle is where I belong. I am 100% commited.
Жалам Даворче,Дедо Мраз нема да ти ја исполни оваа желба,барај друга имаш уште време.:pos2:
All I want for Christmas is a Chelsea win :)

- од просечен фан на Челзи... :toe:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
ај срекен роденден капитену и легендо
да ти посакам да играш во најдобра форма се до пензија да и****ш уште многу жени дигнеш уште многу трофеи и нормално највеке би сакал оној со големите уши но ти да го дадеш победничкиот гол

A

Auditore

Гостин
Уба работа.
http://www.people.co.uk/sport/football/news/2010/12/04/chelsea-spies-fear-roman-road-out-of-stamford-bridge-102039-22762222/

Иванович сепак имал уште година и пол од договорот, а не уште пола година - според интервју на неговиот агент за некое си TMW, пренесено по сите сајтој претежно.
Не знам зошто бев сигурен дека во јуни му завршува..Можеби е точно ова, ако е точно тогаш екстра.
Повеќе од сигурно е дека ќе дојде оној од Марибор во зима, да ти ебам политика.
Мора да се собере Керол, иако Логих пиша дека изјавил дека е посветен само на Њукасл тоа нема веза, колку играчи така изјавувале(Туре,Адебајор) па пак напуштиле..
Марсеј повторно заинтересирани за Дрогба

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Среќен Роденден Тери,и што поскоро да ги средиш лигушиве!

:smir:

F

fantomX

Гостин
Па ќе ги одмара, ко ќе распалат против Тотенхем в недела ќе видам дали така ќе се зборува овде!

В

Вори

Гостин
Бунтовник ? :))
Само ова го има изјавено/напишено на твитер : Stunned.
А после тоа : I dont want to go anywhere, newcastle is where I belong. I am 100% commited.
Жалам Даворче,Дедо Мраз нема да ти ја исполни оваа желба,барај друга имаш уште време.:pos2:
Ќе видиш на лето дали нема Дедо Мраз да ми ја исполни оваа желба.Сеа слободен си.

Иначе шуќур што го средиле Румор Мил делот.

F

fantomX

Гостин
Луѓето одговорни за играчкиот кадар на Челзи, за ова шо моментално се случува:

Chelsea Football Club Board:
Bruce Buck, Eugene Tenenbaum, Ron Gourlay, David Barnard, Mike Forde, Frank Arnesen.

Ко ќе го додајме и Анчелоти тука, то се 7 паразити на клубот Челзи. Да не почнам и играчите да ги збирам, многу паразити мајката излегуваат.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Луѓето одговорни за играчкиот кадар на Челзи, за ова шо моментално се случува:

Chelsea Football Club Board:
Bruce Buck, Eugene Tenenbaum, Ron Gourlay, David Barnard, Mike Forde, Frank Arnesen.

Ко ќе го додајме и Анчелоти тука, то се 7 паразити на клубот Челзи. Да не почнам и играчите да ги збирам, многу паразити мајката излегуваат.
Најголемиот паразит е Абрамович.

F

fantomX

Гостин
Најголемиот паразит е Абрамович.
Не разбирам. Пошто не дава пари? Пошто, колку шо знам, не е вработен во клубот и не зема никакви пари од него? Мислам оти не ти е јасно значењето на зборот паразит.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не разбирам. Пошто не дава пари? Пошто, колку шо знам, не е вработен во клубот и не зема никакви пари од него? Мислам оти не ти е јасно значењето на зборот паразит.
Ти ја сватив поентата...има многу цицачи,што да правиш :icon_bigg

Него,Абрамович „скапа“ дркање на тоа дека Русија го доби Светското,а и ќе се „скапа“ од фрлање пари...а во меѓувреме Челзи е во невидена мизерија!:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom