В
Вори
Гостин
Ама муабетот ми е,дали треба да кликнеш на тоа here за да се отвори,или насловите ти се гледаат како што беше претходно?
ajde be toj vasiot alex ferguson da ne e podobar?Во Ливерпул :tv: мада не може да ги надмине 'успесите' на Бенитез и Хоџсон
Не,не.Насловите не се гледаат повеќе.Треба да кликнеш на тоа here.Ама муабетот ми е,дали треба да кликнеш на тоа here за да се отвори,или насловите ти се гледаат како што беше претходно?
:pos2:Дедо мраз дедо мраз(Карло Анчелоти) дојде и кај нас му удривме по два три шамари и клоца в газ еј дедо мраз дедо мраз дојде и кај нас............
Нема да ми пречи повторно да навивам за послаб тим.. барем нема да ги гледам преплатениве гнаси, црева итн итн итн
Тимот на Челси може ќе се најде на уште потешки патеки откако Русија официјално се дозна дека ќе го хостира Светското Првенство во 2018 година.The Sunday Express пренесува дека Челси може да се најдат на второ место кај Роман Абрамович поради тоа што тој е повикан од својата земја да помогне со својот капитал во успешно реализирање на Светското Првенство и да донира неколку милиони.Стравот до оваа ситуација дојде откако Путин, премиерот на Русија, изјавил дека сака гигантот од Стемфорд Бриџ целосно да се посвети кон својата земја и таа да му биде во прв план кога станува збор за трошење на пари во следниот период.Путин изјавил: "Нека дојде Абрамович и нека го отвори својот новчаник. Тој и така има многу пари. Јас верувам дека бизнис круговите ќе помогнат да се минимизираат државните трошоци, и верувам дека Абрамович ќе сака да помогне барем во еден проект."Изјави од Челси стигнуваат дека поврзаноста на Роман со Русија и Светското Првенство во 2018 година немаат ништо поврзано со фудбалскиот клуб Челси.Но гласноговорникот на Роман во Москва, Џон Ман изјавил: "Ќе ги разгледаме сите понуди. Господинот Абрамович инвестира многу во рускиот фудбал. Тој силно ја поддржуваше идеата Русија да се кандидира за домаќин на Светското Првенство и сега кога го доби тоа право се разбра дека ќе продолжи да контрибуира во оваа реализација."Ман ги демантираше шпекулациите кој се појавија во Русија дека Абрамович ќе искеширал 1 милијарда долари во Светското Првенство со изјавата: "Нема цена која е дефинирана до денес. Ќе биде голема цифра, но тоа нема да значи дека врз основа на тоа ќе пати Челси, за него Челси е на првото место."
Во Рома, тие изјавија доколку тој биде избркан од Челзи или го напушти тимот дека таму има сигурно место, а самиот дембел изјави дека сака да ја предводи Рома.Е тоа да може да ни го спопикаат али до толку Дедо Мраз да е расипан мхм после тоа кој ќе го вработа бе го усра со Милан сеа со Челси кај ќе оди наредна во Јуве ли :pos2:
Многу е глупо вака. Мора да го отвараш линкот, за да видиш за што е статијата.Дечки мене ме интересира дали коа читате статиите во Rumours Mill,ви излегува Please click here if the article does not load,или ги читате нормално?
Поубава е оваа од лани. нека ја, ќе си ја чуваме.И официјалната слика од сезона 2010/2011:
Дедо Мраз и неговите ирваси!
п.с.Се извинувам што не најдов слика од годинава,па морав од лани...
Ибра во Англија? Мало морген.. подобро што не го земавте.. Тој во Шпанија неуспеа да се снајде а камоли во Англија каде фудбалот се игра на високо фудбалско ниво за разлика од Италија ! Тој е роден да игра во Италија
Абе ви ја разбирам поентата, ама ко ќе видите дека Саломон Калу е иргач на Челзи се ви паѓа во вода.Тоа ми беше зборот.Роден за во Италија.Во Англија немаше ни 5 гола да даде.
Супер му е во Милан,нека си остане таму.
...клоца една в газ....Дедо мраз дедо мраз(Карло Анчелоти) дојде и кај нас му удривме по два три шамари и клоца в газ еј дедо мраз дедо мраз дојде и кај нас............
Па арно вика де, играчите ќе го покажат карактерот кој го имаат. А то се се од pussy до pussy (освен Тери, мораме да признаеме).http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_6555245,00.html
Дедо Мраз станал голем шегобиец...ќе покажеме бе,ама слабост и немоќ,а не карактер.
Не, помошник на Сер-ло ќе биди.Во Ливерпул :tv: мада не може да ги надмине 'успесите' на Бенитез и Хоџсон
И ја така би напраел, одговорот на тој од Челзи шо е таму, гласноговорник или не е битно шо е, само покажува дека има вистина во то дека Абрамович ќе се „напрчи“ на големо за СП. А то не можи да нема ефект врз Челзи, колку и некој да сака да не прај слепи.
Тимот на Челси може ќе се најде на уште потешки патеки откако Русија официјално се дозна дека ќе го хостира Светското Првенство во 2018 година.The Sunday Express пренесува дека Челси може да се најдат на второ место кај Роман Абрамович поради тоа што тој е повикан од својата земја да помогне со својот капитал во успешно реализирање на Светското Првенство и да донира неколку милиони.Стравот до оваа ситуација дојде откако Путин, премиерот на Русија, изјавил дека сака гигантот од Стемфорд Бриџ целосно да се посвети кон својата земја и таа да му биде во прв план кога станува збор за трошење на пари во следниот период.Путин изјавил: "Нека дојде Абрамович и нека го отвори својот новчаник. Тој и така има многу пари. Јас верувам дека бизнис круговите ќе помогнат да се минимизираат државните трошоци, и верувам дека Абрамович ќе сака да помогне барем во еден проект."Изјави од Челси стигнуваат дека поврзаноста на Роман со Русија и Светското Првенство во 2018 година немаат ништо поврзано со фудбалскиот клуб Челси.Но гласноговорникот на Роман во Москва, Џон Ман изјавил: "Ќе ги разгледаме сите понуди. Господинот Абрамович инвестира многу во рускиот фудбал. Тој силно ја поддржуваше идеата Русија да се кандидира за домаќин на Светското Првенство и сега кога го доби тоа право се разбра дека ќе продолжи да контрибуира во оваа реализација."Ман ги демантираше шпекулациите кој се појавија во Русија дека Абрамович ќе искеширал 1 милијарда долари во Светското Првенство со изјавата: "Нема цена која е дефинирана до денес. Ќе биде голема цифра, но тоа нема да значи дека врз основа на тоа ќе пати Челси, за него Челси е на првото место."
Ова е годинашна, од Давор е од лани. Па изброј ги играчите, имаш 10 појќе на таа, а ќе го видиш и Шеваченко. :pos2:Поубава е оваа од лани. нека ја, ќе си ја чуваме.
Мене појќе ми личи ко на кадар од Изгубени.... :raz:Дедо Мраз и неговите ирваси!