Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Дедо мраз дедо мраз(Карло Анчелоти) дојде и кај нас му удривме по два три шамари и клоца в газ еј дедо мраз дедо мраз дојде и кај нас............

A

Auditore

Гостин
Анелка, Фереира, Анчелоти, Калу плис лив аур клаб ви ар сик оф идиотс.
Колку би сакал да го собереме Керол од Нов Замок..Како дрогба е, само многу многу поподвижен.

--- надополнето ---

Клик
Ако не се отпушти Анчелоти во декември дефитинивно си заминува во јуни.
Неверувам дека Пеп ќе дојде во Челзи после успесите со Барселона и дека ќе остави таков тим на Барса за овој јаден на Челзи.
Факт е дека Анчелоти е изгубен тотално сезонава и тотално не знае што да прави, али доколку се отпушти во декември не знам што ќе биде, пак ќе бидеме приморани некој директор само на лист да ни биде тренер.
Замена за дебелиов крмак стварно неможам да видам, сите слободни тренери или помлади да речеме и не се покажале најдобро(Зола, Леонардно итд).
Колку ми фали Лампард не сте свесни, кога ќе се врати едвај чекам, одсекогаш ми бил омилен играч и пример за добар фудбалер..

P

PewDiePie

Гостин
Асите слободни тренери или помлади да речеме и не се покажале најдобро(Зола, Леонардно итд).
хаха Лео ако не се покажал со минатогодишниот мртов состав на Милан незнам кој се покажал. :tv:

A

Auditore

Гостин
Кој според вас од овие тројца треба да биде заменик на Френк Арнесен?
1. Чики Беригистан, очигледно е дека Абрамович сака да ја смени структурата во Челзи и да воведе игра ко на Барселона но дали е ова начинот? Мислам не, од досега што сум читал за Чики и познавајќи ја работата на него одприлика не е ништо посебно, како што кажа фантомХ само обичен преварант.
2. Пол Монтогомери, за овој ништо не знам, али ќе прогуглам па ќе се произнесам.
3. Дан Ешворт, и за овој многу не знам али досега Вест Хем секогаш изненадувал со некој талент и трансфери на некои добри играчи, па според тоа можам да кажам дека ми е најомилен од тројцава кандидати, и за овој ќе прогуглам па дополнително ќе се произнесам.

Се регистрирав на Бирмингем сити форумот за Пол Монтогомери сега чекам дозвола да ми дадат да влезам на таа тема, ако ми дозволат очекувајте информации.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ке ни треба нешто вакво со Тотенхем :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Е шева шева ќе никнеше од никаде сеа нема кој да никне од никаде

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Абе ко што тркнало овој и до јануари нема да издржи мене ме чуди што не летна и до сега за Мурињо не чекаше олку така да ако сагуби или нерешено со Тотенхем очекуајте дека ќе има наслови како: Дедо Мраз е отпуштен од Челси

A

Auditore

Гостин
Абе ко што тркнало овој и до јануари нема да издржи мене ме чуди што не летна и до сега за Мурињо не чекаше олку така да ако сагуби или нерешено со Тотенхем очекуајте дека ќе има наслови како: Дедо Мраз е отпуштен од Челси
Проблемот е во тоа што оваа сезона до крај ќе ни го турат, од една страна Абрамович зошто не сака да му исплати оштета и ќе чека да му истече договорот на лето а од друга страна дебелиов кој ќе направи СВЕ за да го намаваат и да замине во Италија полн со пари.
Пред да истече договорот Анчелоти може да биде избркан само во случај ако Челзи не се квалификува за ЛШ.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Е тоа да може да ни го спопикаат али до толку Дедо Мраз да е расипан мхм после тоа кој ќе го вработа бе го усра со Милан сеа со Челси кај ќе оди наредна во Јуве ли :pos2:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Е тоа да може да ни го спопикаат али до толку Дедо Мраз да е расипан мхм после тоа кој ќе го вработа бе го усра со Милан сеа со Челси кај ќе оди наредна во Јуве ли :pos2:
Во Ливерпул :tv: мада не може да ги надмине 'успесите' на Бенитез и Хоџсон :vozbud:

В

Вори

Гостин
Дечки мене ме интересира дали коа читате статиите во Rumours Mill,ви излегува Please click here if the article does not load,или ги читате нормално?

Иначе во Октомври месец бевме први на табела со 6 бода предност во однос на конкурентите.Сега во Декември сме 3-то место,до наредно коло.Од наредно коло ќе бидеме 4-то и првиот ќе ни бега едно 6 бода.
Трагично стварно.Не знам дал да плачам или да се смеам.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Го отвара нормално и брат за плачење е со дебелоково не прајме ништо како што тргнал за опстанок ќе се бориме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom