Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ама ме изнасмеа овја Чорбе, алал да му е. Цитирам: ne gledashe deka celo vreme se trgaja igracite od newcastle?
i tie znaeja deka treba celzi da pobedi more
едноставно :dudlac:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.060
Поени од реакции
2.007
Yes of course...better than Wenger!

Ипсвич?Некако јако ми звучи..страв ми е да не не победат многу.
брат ама венгер со деца го одржуваше тимот во врвот а анчелоти со деца како почнал ке го одржува од 9-15 место
само не го свакам што му значеше тоа верува во младите и не му требаат нови играчи?

Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
dzabe se trudam ad vi objasnam
mislam deka za vas nema redejne i ne postoi gledajte fudbal i terajte se e fer i cisto !

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.060
Поени од реакции
2.007
Тебе дефинитивно не ти е добро, да не имаш температура или гледано некоја друга утакмица ?!

Карло на почетокот изјави дека верува во млади само затоа што така му беше наредено од Роман, општо познатно е дека повеќе практикува игра со стари и истрошени играчи и една иста формација кај и да иде.
Поради тоа сме таму каде што сме.
а кој е уствари трењер на челзи роман или карло
да ти ебам таков трењер кое нема свое ја фино лепо ке му казеш газда ја неможам да играм да освојам титула со овие играчи или остај ги старите или купи ми нови или јас си одам(како што си направи мурињо)
него нормално да не е толку глуп и лако за пари

Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
Ама ме изнасмеа овја Чорбе, алал да му е. Цитирам: ne gledashe deka celo vreme se trgaja igracite od newcastle?
i tie znaeja deka treba celzi da pobedi more
едноставно :dudlac:
drugarce gledam 16 godini imash i sigurno pojma nemash kako odi mestejneto i kako e.
ima vreme ce porasnis i ce recis deka taka e
rano ti e gledaj si cist fudbal i navivaj si

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
drugarce gledam 16 godini imash i sigurno pojma nemash kako odi mestejneto i kako e.
ima vreme ce porasnis i ce recis deka taka e
rano ti e gledaj si cist fudbal i navivaj si
Имам 16 години, али ти пишуваш ко да имаш 16 месеци... Ајде кажи ми што беше наместено денеска, ДАЛИ ЗНАЕШ ДЕКА ИМА И ПОГОЛЕМИ ПРОМАШУВАЊА ОД ОВА НА КАЛУ??

--- надополнето ---

брат ама венгер со деца го одржуваше тимот во врвот а анчелоти со деца како почнал ке го одржува од 9-15 место
само не го свакам што му значеше тоа верува во младите и не му требаат нови играчи?
Јас мислам дека проблемот е тоа што Челзи нема толку млади играчи и од квантитативно и од квалитативно гледиште.
Исправи ме ако грешам.

Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
ne e samo za ednoto promasuvajne od kalou !
oti ako sakashe newcastle nereseno ne se vratija site igraci nazad ?
tuku 5 dushi napred zaminaja demek da postigna gol SHO ZNACI NI OSTAVAJA PROSTOR DA DAJME GOL I SEKOJA AKCIJA IMASHE PO NEKOJA SANSA A SHO NE ZNAJME DA REALIZIRAME TO E DRUGA RABOTA !!

F

fantomX

Гостин
Carlo Ancelotti... more than special?
:)))
Точно така, само некој таков можи од врвно поставување на работите со лимитиран кадар минатата сезона да прај несфатливи аматерски глупости оваа сезона.

Не го сфаќаш пошто нема шо да се сфати. Политичка фраза.

Шо ми беше поентава сега?
"You are fearful every time they attack because of what they have got, they had got the ascendancy :kesa:
http://tribalfootball.com/articles/hughton-delighted-newcastle-point-against-chelsea-1282701
Ако нешто не очекував кога гледав во која срамна насока од тимот на Челзи, тоа е да доживувам исмевање од секакви мугловци.

И фаној на останати премиерлигаши, и останати сератори - шибајте на темите за вашите омилени клубој или таа за Премиер Лига. Овде вашите повраќаници се голем одвишок.
И да ми го остајте 4orbe на мира, тој е најпозитивното нешто во моментов за овај фан клуб.

A

Auditore

Гостин
да ти ебам таков трењер кое нема свое ја фино лепо ке му казеш газда ја неможам да играм да освојам титула со овие играчи или остај ги старите или купи ми нови или јас си одам(како што си направи мурињо)
Дали си ги читал изјавите на Анчелоти дека би сакал да има овластувања ко Фергусон, дека неговите овластувања во Челзи и збор воопшто не се вреднуваат? Неможам да барам по нет али има, ќе најдеш.
Во Челзи е невозможно да се работи како тренер, посебно не успешно да се работи се додека е Абрамович газда. Тој вложил пари, но вложи и диктатура во Челзи, затоа и овој тим неможе да просперира и секоја година се повеќе и повеќе тоне од како замина Мурињо кој имаше далеку далеку поголеми овластувања. Но и тој замина зошто неможеше да ја трпи неговата диктатура, сите знаеме каков е Мурињо.
Роман ја направи чистката ова лето, не Анчелоти, читај ги изјавите на Балак. Роман нареди стил на игра ко Барселона, Роман е тој што диктира барсенолизација во структурата на Челзи и уште ред други работи. Сега ќе ме нападнете дека Роман е тој што го издигнал Челзи. Така е, сите сме свесни за тоа да сте ми живи и здрави али ретко кој е свесен дека Роман со неговата диктатура го води Челзи во колапс.
Анчелоти е добар менаџер, неговите успеси говорат сами по себе, проблемот е во тоа што Анчелоти нема доволно мадиња и подршка да подигнат бунт против Абрамович, да се избори за својот глас во тој клуб, да се спроведат неговите замисли во играта на тимот. Неговите должностите се од тоа што има да извади максимум, тоа тој и го прави, ама на лош начин, мора повеќе да ротира, да мења формација, можда ни фалат играчи за други формации али мислам дека имаме младинци кои за да се изборат за место во прв тим можат да ги покријат тие позиции.Оваа сезона Анчелоти е тотално изгубен пред се поради кондициската криза која не тресе и повредите, после поради немање на соодветни замени и немање доверба во младите(до негде и оправдано).
Оваа сезона отиде јабана, а со изјавиве дека нема да купуваме во Јануари е уште еден мизерен податок кој говори во каква финансиска криза е клубот..

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/c/chelsea/9236195.stm

--- надополнето ---

Дали си ги читал изјавите на Анчелоти дека би сакал да има овластувања ко Фергусон, дека неговите овластувања во Челзи и збор воопшто не се вреднуваат? Неможам да барам по нет али има, ќе најдеш.
Во Челзи е невозможно да се работи како тренер, посебно не успешно да се работи се додека е Абрамович газда. Тој вложил пари, но вложи и диктатура во Челзи, затоа и овој тим неможе да просперира и секоја година се повеќе и повеќе тоне од како замина Мурињо кој имаше далеку далеку поголеми овластувања. Но и тој замина зошто неможеше да ја трпи неговата диктатура, сите знаеме каков е Мурињо.
Роман ја направи чистката ова лето, не Анчелоти, читај ги изјавите на Балак. Роман нареди стил на игра ко Барселона, Роман е тој што диктира барсенолизација во структурата на Челзи и уште ред други работи. Сега ќе ме нападнете дека Роман е тој што го издигнал Челзи. Така е, сите сме свесни за тоа да сте ми живи и здрави али ретко кој е свесен дека Роман со неговата диктатура го води Челзи во колапс.
Анчелоти е добар менаџер, неговите успеси говорат сами по себе, проблемот е во тоа што Анчелоти нема доволно мадиња и подршка да подигнат бунт против Абрамович, да се избори за својот глас во тој клуб, да се спроведат неговите замисли во играта на тимот. Неговите должностите се од тоа што има да извади максимум, тоа тој и го прави, ама на лош начин, мора повеќе да ротира, да мења формација, можда ни фалат играчи за други формации али мислам дека имаме младинци кои за да се изборат за место во прв тим можат да ги покријат тие позиции.Оваа сезона Анчелоти е тотално изгубен пред се поради кондициската криза која не тресе и повредите, после поради немање на соодветни замени и немање доверба во младите(до негде и оправдано).
Оваа сезона отиде јабана, а со изјавиве дека нема да купуваме во Јануари е уште еден мизерен податок кој говори во каква финансиска криза е клубот..
:cuc:

И јас истото го велев за Абрамович...а некој ми велеше дека големи пари фрлил за клубот..па преку ...

F

fantomX

Гостин
Анчелоти вадел максимум, ама на лош начин? Знајш бре ти шо си напишал? :icon_bigg
Анечлоти вади се, само не максимум од овај тим.

А за неговата позиција во овај клуб, нема шо сега да дикутираме или да се жали, на сите ни беше јасно, а најмногу на самиот Анчелоти зошто тој е избор на Роман Абрамович - пошто е тренер, а не менаџер. И што по ѓаволите прави оваа сезона Анечлоти, то верувам на никого не му е јасно, ако во меѓувреме му свирнало дека сака да биди ала Венгер или Фергусон, тогаш се заебал, и не мора да го дозаебува и така заебаниот со тимот кој го има клуб Челзи.

A

Auditore

Гостин
Како сакаш да се буни тренерот ако ја нема подршката од играчите, а како да ја има тој подршка од играчите кога знаат дека тие не смеат да се дигнат на бунт бидејќи примаат плати од кои не ни заслужуваат ни П од плата. Секој си ги знае своите можности и за тоа си се свесни, арно ама лошо е тоа што не преземаат нешто да го променат тоа поточно да напредуваат во својата игра секој фудбалер поединачно.
Тоа е тоа.

--- надополнето ---

Анчелоти вадел максимум, ама на лош начин? Знајш бре ти шо си напишал? :icon_bigg
Анечлоти вади се, само не максимум од овај тим.

А за неговата позиција во овај клуб, нема шо сега да дикутираме или да се жали, на сите ни беше јасно, а најмногу на самиот Анчелоти зошто тој е избор на Роман Абрамович - пошто е тренер, а не менаџер. И што по ѓаволите прави оваа сезона Анечлоти, то верувам на никого не му е јасно, ако во меѓувреме му свирнало дека сака да биди ала Венгер или Фергусон, тогаш се заебал, и не мора да го дозаебува и така заебаниот со тимот кој го има клуб Челзи.
Па вади на лош начин, со констатно играње на веќе истрошени играчи знаејќи дека се тие најдоброто што го има од играчкиот кадар наместо да пушта млади, дали сме сеа јасни ?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Чист пример е Кол.
Кога и да e,ќе умри на терен...а Анхолт....и тој умира на клупа.

F

fantomX

Гостин
@ivan cech
Шо напраел Мурињо? Море мажиште големо шо бил! :icon_bigg
А да не чекаше батето Абрамович сам да го избрка за да земи астрономска отштета, исто ко шо ќе напрај и Анчелоти? Никој сам не си оди од Челзи другарче, никој, ти само мисли си оти Мурињо гордо си замина како најголем човек во буквална смисла на зборот во историјата на човештвото, а овај никаквиов Анчелоти чека пари. СИТЕ чекаат пари.

А Ozstriker, ова со плативе ми се допаѓа. Многу ми се допаџа! :icon_mrgr
И не можи „ да вади максимум на лош начин“ како шо ти опишуваш нешто. Едноставно тој НЕ ВАДИ МАКСИМУМ. Ни одблиску.

--- надополнето ---

Чист пример е Кол.
Кога и да e,ќе умри на терен...а Анхолт....и тој умира на клупа.
Се нешто умира овај период околу Челзи... :raz:

A

Auditore

Гостин
Добро како и да е, секој си искажува свое мислење, некад се сложуваме некад не, али мило ми е што се разви една убава дискусија..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom