Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да сигурно, нашиов тим е One Man Army.
Брат многу грешиш, цел тим беа тапа и Есиен да беше, со онаква одбрана тешко да тепаме..

--- надополнето ---

Кој е бе овај?

--- надополнето ---

За асистентот, знаев дека парите се проблем и дека ја кратат управата, а тоа значи само едно у ГОЛЕМИ ГОМНА СМЕ.
И според ова не очекувајте Т од трансфери, ни лето, ни зиме, ни на есе, ни кога лисјата паѓаат.

--- надополнето ---

Моментално во фан-клубов владее затишје пред бура па малце да се насмееме <^,^>

Нема врска дека мисалм дека Есиен е нашиот човек од кој тимот зависи, него дека неговот присуство во тимот на моечот со Сандерленд монги би значело, зошто Сандерленд играше пред се со брзи контри, а ако во глобала контрите не ги спречуваш на половина од теренот, тогаш си осуден на сигурна пропаст. А ние немаме подобар во таа работа од Есиен. Да не ме сватите погрешно, и он да играше мислам дека ќе изгубевме зошто целиот тим ни е мизерија, ама барем немаше да биде толку изразито и понижувачки!

ПС: Не мора да се сложите со мене, ова е само мое гледиште! А и на крај карева може и добро дојде ова, барем ја видовме реалната слика на овој Челси!

Епа друже, тие вашите првотимци зимаат плата голема и мора да играат и покрај се...кога дојде русинот им рече бујрум пари сакам успеси, и знаеш како иде после тоа... ;)
Еј да? Да бе така беше, фала..хах :tapp:

wmdxf5.gif

Овој Лукаку ѕвер е :))) само 17 години,а како се одбиват од него .:pos2:
Саглам замена за Дрогба....ако планирате да го купувате де,иако чести се шпекулациите дека ќе дојде во Челзи :)

wmdxf5.gif

Саглам замена за Дрогба....ако планирате да го купувате де,иако чести се шпекулациите дека ќе дојде во Челзи :)

За некои од фан клубов бил дрво недоделкано.

Педофилија...:tv:
Остани на перверзии, тие не се кривично дело за разлика од педофилијава, колку шо знам.

Имаме квалитетни играчи али не им даваме шанса..Како ќе станат подобри кога ни 10 миниту немаат заиграно?
А зошто не добиваат појќе од 10 минути, си се запрашал некогаш? Можеби пошто кога Какута доби старт проитв Астон Вила беше најсрамното нешто шо сум го видел со месеци се до минатонеделното издание на цел тим на Челзи? Кај и тие глупи „младинци“ за кои дрско си земам право да тврдам дека имаат сериозен проблем во главите не се воопшто спремни за игра за Челзи, па и начинот и моментите во кој Анчелоти ги пушта во игра се очајни, тотално очајни и затоа не се осудувам да ги коментирам навредите за Анчелоти од Озстрајкер беше мислам - првиот дел со навредите кој изгледа целосно срамен како таков беше во голема мера оправдан со вториот дел од постот - лошото поставување на играчите (парафразирано ова).
Дали ние знајме појќе од него? Тешко да е така. Но дали тој знај шо прај? Јас ќе речам, во овие месеци од сезонава, ама апослутно појма нема шо прај и шо да прај.

Епа друже, тие вашите првотимци зимаат плата голема и мора да играат и покрај се...кога дојде русинот им рече бујрум пари сакам успеси, и знаеш како иде после тоа... ;)
Епа ај бе шефе, пошто јас појма немам како иде после тоа, објасни ми? :raz:

wmdxf5.gif

Скап е.
Инаку од видеово ми личи како идна ѕвезда на Стоук Сити.

За некои од фан клубов бил дрво недоделкано.
Не знам кој би можел така да го наречи, пошто се сомневам дека некој од овде воопшто го гледал како игра на појќе од две утакмици. :toe:

--- надополнето ---

Л`Екип вели дека во четвртокот му било понудено 4-годишен договор на Гаел Какута кој генерално бил задоволувачки за него, сепак останува некое време да размисли, пред се во зависност од времето за игра шо ќе го добива.
http://www.lequipe.fr/Football/breves2010/20101120_083635_quatre-ans-pour-kakuta.html

Ја би одбил да сум место него.

фантом нормално дека ние сме телиња за Анчелоти, само кажав за моменталната состојба, никогаш не зборувам за минато.
Јас да сум на негово место подобро ќе играм со Брума, неголи со повреден Алекс, уште толку да се повреди а ќе ни треба.
И нормално конечно би го извадил Кол од игра.

Фантом е испаѓа дека кењаш,за секој играч да ми извиниш на израз.
Па 17 години има детето како сакаш да игра за негови години?Од каде сеа дека идна ѕвезда на Стоук?
Ја се кладам дека го немаш гледано повеќе од 3 пати,а збориш на невидено.Нека дојде,ако е добар супер,ако не ќе лета на клоци,проста математика.

Скап е.
Инаку од видеово ми личи како идна ѕвезда на Стоук Сити.
Мене ми личи на следниот Дрогба :))),ко конструкција пред се,ама има солиден број на голови постигнато,така да и реалицијата не му е лоша :))
Па 17 години има детето како сакаш да игра за негови години?Од каде сеа дека идна ѕвезда на Стоук?
Ја се кладам дека го немаш гледано повеќе од 3 пати,а збориш на невидено.Нека дојде,ако е добар супер,ако не ќе лета на клоци,проста математика.
Го зимаш за 20 милиони,сигурно за помалце нема да го пуштат.
Игра во Челзи,не го бива,го продават на лето за помалце од 10 милиони.Каде ти е ќарот,дете ?
Проста математика.

А,ако биде добар бе?
Може првата сезона ќе биде слаб,втората ќе растура.Тогаш?

wmdxf5.gif

Зверка е :)

--- надополнето ---

http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-consider-bid-bolton-defender-cahill-1263061

Мене ми личи на следниот Дрогба :))),ко конструкција пред се,ама има солиден број на голови постигнато,така да и реалицијата не му е лоша :))

Игра во Челзи,не го бива,го продават на лето за помалце од 10 милиони.Каде ти е ќарот,дете ?
Проста математика.

Ќар може да се има едино послед ако се заетиресираат овие Сити! Тие 100% даваат појќе од 20М

А,ако биде добар бе?
Читај што имаш напишено,ако не го бива ќе лета на клоци....
Според твојата математика се водам јас.:tv:

Значи детето на 17 години е способно да турка секого и секако. Каде се неговите основни технички способности? Јас го немам ни три пати гледано. Всушност, немам ни цел натпревар гледано негов. И зато ги прашувам тие шо викаат оти бил ѕвер (пошто очигледно имаат доста видено од него): Кои се неговите квалитети освен физичка сила? Физичката сила можи да ја стекни со годините ако ја нема. Додека талентот во нозете? Никако. Вакви разбивачи ко овај видовме како поминуваат во ЛШ во дуелот Дрогба - Лусио. Со таа разлика шо Дрогба има некоја техничка поткованост, добра за Премиер Лигата, и тоа го гледаме. Дали то го има копитово белгиско?

Проста математика.
Зошто Арсенал не е ни заинтересиран за трансфер?

А,ако биде добар бе?
Тогаш првата сезона би бил во Челзи, а втората во Стоук Сити.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom