Не дека не може,туку најверојатно дебелиот мисли дека им треба повеќе време за да играат прв состав.
Ипак 17 години дете е на пример МекЕкран..јас поголем од него сум два месеци,не се заебавај.
Кај сакаш ти дете да игра пред еден Жирков,кој не е лош последниве утакмици.
Чекај,стрпи се.Нека собира искуство сега,па после сезона-две ќе биде еден од поглавните играчи,претпоставувам
Јас викам оти дебелиот ништо не мисли, едноставно му одговара еден таков свеж пимплач во последните минути кога противниците се прилично уморни. Очигледно му треба уште еден super sub ко Господинот Просек. Јас со то не се согласувам, знам дека е тешко за младите играчи во јаките англиски клубој пошто тие немаат втори екипи ко шпанските и германските, ама ти да не пуштиш еден млад играч со 10 сениори против Вулвси и ВБА и Стоке на ДОМАШЕН терен, а да си играш со оган со таква работа на гости кај Вила е знак дека ништо не мислиш.
Ама според мене не е до Анчелоти толку, тие едноставно не се спремни. А примерот на Какута за мене значи дека тие никогаш нема да бидат спремни за Челзи, од 80та до 90та за МекЕкран секој викенд исто.
Челзи имаше среќа..
Отсекогаш ме нервирал овој Клиши.
Забораел да кажи и дека не можиж да очекуваш да победиш кај Сандерленд.
А тие се? (nothing personal)
Џоди Морис, Џон Тери и Џошуа МекЕкран. Царој. :pos2:
Фереира се враќа во Португалија на зима.
Не се враќа.
--- надополнето ---
3 friendlies, not our first team; 11 mins against FFing Zilina!!!;
34 mins in the LC, then 53 mins in 5 games - Мекекран-овата минутажа (не е најверодостојно, ама лесно проверливо, ако некој не верува на ова и има време за денгубење нека бара).
Значи се на се, неверојатни 98 минути игра, сите во финишот на натпреварите! Стварно можиме да заклучиме дека е цар. :je:
--- надополнето ---
It is Capello's view that, with the exception of a few individuals in the under-21s, the current crop of under-19s have more potential senior England internationals among them. "We have good young players, a good under-21 squad that has qualified for the European Championship and a great under-19 side," Capello said yesterday. "There's going to be some experiments with players in the next two friendlies."
His general manager, Franco Baldini, was at Chelsea's victory over Wolverhampton Wanderers on Saturday and both men have taken note of McEachran as a player who could yet force his way into the senior team before the Italians quit at the end of Euro 2012 – assuming England qualify.
McEachran, 17, has featured for Chelsea as a substitute seven times this season and is a player being talked about at the FA. He could well force his way into Stuart Pearce's under-21s team for the European championships in Denmark next summer.
Очигледно и Капело бара super sub, иако е очигледно дека има многу поголеми проблеми со стартери. :kesa: