И јас се надевам ке пишувам во секоја прилика шо ке ми се укажува оти сум на факултет и преку недела до петок тешко ке биди да можам да напишам нештоТопло добредојде и се надевам дека почесто ќе пишуваш во фан клуб Челси. :smir:
И јас се надевам ке пишувам во секоја прилика шо ке ми се укажува оти сум на факултет и преку недела до петок тешко ке биди да можам да напишам нештоТопло добредојде и се надевам дека почесто ќе пишуваш во фан клуб Челси. :smir:
страшно грешиш со жирков како плејмејкер играта ни е катастрофа неможе тој да ги поврзе редовите како што може лампардЖирков имаше неколку добри потези, и мислам дека може многу да ни користи особено во некои неизвесни и тесни натпревари. Треба да му се даде шанса пред Лампард, неговата брзина ја преферирам во однос на статичноста на Лампард.
Плејмејкерот треба да биде статичен?страшно грешиш со жирков како плејмејкер играта ни е катастрофа неможе тој да ги поврзе редовите како што може лампард
додека пак со статичниот лампард лани дадовме 103 гола оваа сезона ако не повеке ама секогаш повеке од 3 и стваравме над 20 шанси
плејмејкерот треба да биде статичен погледај 90% од нив се такви ама можат со затворени очи да дадат топка нешто што жирков неможе
затоа нека се врака што побрзо френки и пак да ги полниме мрезите како некогаш
ДобредојдеЗдраво до сите овде нов навивач на Челзи.
не се разбравме нејдобро мислев за чави фабрегас снајдер алонсо и остала компанијаПлејмејкерот треба да биде статичен?
Еми да го стаиме Микел?
Статичен плејмејкер, Анелка статичен, Дрогба исто така, Тери да не праиме муабет.... Најбољи ќе сме :smir:
за плејмејкер го имаме мекекрен ке биде штета доколку се доведе уште еден плеј пошто тогаш мекекрен ке биде во втор планЧелзи - финансиска сегашност и проекции за во иднина.
Не знам за вас али јас потполно се согласувам со напишаново.
Анчелоти е вистинскиот човек за работава, имаме доста добри играчи, и млади и стари(ментори) од кои можат многу да научат, тимот ни е компактен само ни фалат напаѓач, плејмејкер и еден во дефанзива(али со оглед на тоа дека на позајмица имаме пратено доста играчи како Калаш, Рајкович, Матич), ни фалат само плејмејкер и напаѓач.
Викаш се сложуваш со се а сепак си бараш трансфериЧелзи - финансиска сегашност и проекции за во иднина.
Не знам за вас али јас потполно се согласувам со напишаново.
Анчелоти е вистинскиот човек за работава, имаме доста добри играчи, и млади и стари(ментори) од кои можат многу да научат, тимот ни е компактен само ни фалат напаѓач, плејмејкер и еден во дефанзива(али со оглед на тоа дека на позајмица имаме пратено доста играчи како Калаш, Рајкович, Матич), ни фалат само плејмејкер и напаѓач.
Абе тешки не ка си игра малиот, али верувај конкуренцијата ќе го направи само подобар играч! Го објаснував јас тоа во мојата предтходна колумна! Делот за Микел и Калу!!!за плејмејкер го имаме мекекрен ке биде штета доколку се доведе уште еден плеј пошто тогаш мекекрен ке биде во втор план
а за напаѓач се сложувам со тебе по можност суарез
Викаш се сложуваш со се а сепак си бараш трансфери
Браво за дечково, добра работа завршил со колумнава. Одлично е тоа за нашиов фан клуб,но би ми било драго доколку се вклучат повеќе фанови во оваа работа! Иначе и јас се спремам наскоро да излезам со нови колумни!
А сеа да се вратиме на темава. И јас се сложувам со дечково во глобала за сите работи, али не ми е јасно кој добар трансфер е тоа, да се доведе Бенајун, кој има 30 години за 5 милони, а да не се види едно бисерче како Кагава кој блескаше уште во пред сезоната!
Друго, да го корегирам малце. Чоеков рече дека треба да се превземат мерки околу скапите трансфери! Епа превземени се веќе мерки против тие трансфери, т.е веќе е воведено Фер-плеј правилото кое налага тимот да смее да потроши онолку колку што заработува, а ова правило ќе почне да се применува од наредната година!
Друго, ко сме кај нашиве младите играчи, би се надоврзал на она што постојано го вика нашиот Фантомх. Не можеме да знеме како они ќе се развиваат во иднина, односно нивната иднина е опколена со ’’густа магла’’ од која ништо не можеме да видиме. Според мене само 1 или 2 би успеале да станат навистина добри играчи достојни да го носат дресот на Челси, а најблиску до такво нешто според моменталната ситуација е МекЕкран, неговите почетоци ме потсеќаат на оние на Фабрегас!
ПС: Дај боже да има уште некој чоек кој ќе се приклучи за оваа работа, ќе имаме повеќе теми за дискусија!!!
--- надополнето ---
Абе тешки не ка си игра малиот, али верувај конкуренцијата ќе го направи само подобар играч! Го објаснував јас тоа во мојата предтходна колумна! Делот за Микел и Калу!!!
http://rikal-chelsea.bloger.hr/