Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Се надевам ова е вистина, да го понижат со понудава од 20м
Па на лето можеби и ќе упали понудава,преку зимата за 35 сигурно го имате,ама ќе бега од земјава,Реал е неговата дестинација.

F

fantomX

Гостин
Па на лето можеби и ќе упали понудава,преку зимата за 35 сигурно го имате,ама ќе бега од земјава,Реал е неговата дестинација.
Тој барал „гаранции за конкуретност и големи засилувања“, бар така вели.
Во Англија - тоа е секако Манчестер Сити, иако сите го уништуваат фудбалот освен кутрите Манчестер Јунајтед, тие ќе ја прифатат највисоката понуда, од Манчестер Сити секако. Кутрите Јунајтед, немоќни пред налетот на расипниците.
Вон Англија - се разбира, Реал Мадрид, нема кој друг, нема потреба од објаснување.
Јас пак мислам сосема трето, дека тој ќе остани во Манчестер Јунајтед, со нов договор.

Шо вели дебелиов?
'I think that I have to answer this question for a lot of time in the future,' he said.
'I want to be clear, I don't like that some coaches speak about my players and I don't want to do the same. I have respect for Manchester United and Sir Alex ferguson, it is their problem and I don't want to speak about this.'
Мислам дека и овде е паметно да го напрајме истото, поголеми се шансите Кур Агуеро да дој отколку Шрек-ов.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/rooney-could-quit-united-for-only-1635m-2110324.html

Понуда од 20мил. е сосем пристојна, со оглед на тоа што во летниот преоден рок кога би му останала една година од договорот, Руни би можел да замине за само 5мил фунти.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/rooney-could-quit-united-for-only-1635m-2110324.html

Понуда од 20мил. е сосем пристојна, со оглед на тоа што во летниот преоден рок кога би му останала една година од договорот, Руни би можел да замине за само 5мил фунти.
100 просто нема да го искористи тоа правило,нема до толку да го понижи Јунајтед,така да,за 20 милиони мало морген шо ке го дадат.:toe:
На една година договор,за Руни цената би требало на лето на биде 20-30 милиони,преку зимата,можеби за 5 милиони повеќе,цената би била повисока,но кога јавно изјавува дека сака да си замине,и те како губи на вредност,плус при крај на договорот е..:))

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Шанса нема да испадни толкаво копиле и да дојди кај вас. Ако останува во Англија ќе оди нормално кај Сити, а др земја, нормално кај нас. Иако не го сакам. :/

В

Вори

Гостин
Ако оди во Сити нема да биде копиле,ако оди во Челзи тогаш ќе биде.
Па баш ако оди кај комшиите ќе биде најомразеното копиле од фановите на Јунајтед.Манчестер и Челзи немаат толку големо ривалство,како што имаат градските конкуренти Сити и Јунајтед.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ако оди во Сити нема да биде копиле,ако оди во Челзи тогаш ќе биде.
Па баш ако оди кај комшиите ќе биде најомразеното копиле од фановите на Јунајтед.Манчестер и Челзи немаат толку големо ривалство,како што имаат градските конкуренти Сити и Јунајтед.
Ти стварно мислиш дека ќе си оди Руни?Мене не ми се верува искрено..иначе да дојде кај нас не би било лошо..али неверувам Русинот да фрли толку многу пари..Ако си оди Реал или Барса..

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
ништо од одење на руни надвор од јунајтед ова е уште еден покварен трик на фрегусон

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Тоа тоа, сите е*ачи кај нас, ај и рибери........:pos2:
После навијачката група треба да се преименува во „Ковачи запад“ (или на која трибина и да се најверните навивачи).

Него, сериозно сакате пиче ко Руни во Челзи? Што немаше муда да излезе на терен пред публика од ко се откри за аферата?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Заборавете Бејл.Ако добро памтам стави потпис летово за нов 4-годишен договор со Тотенхем.
Руни !? Тешко ..

--- надополнето ---

KALOU: THE RIGHT COMBINATION

Posted on: Wed 20 Oct 2010
It is not often Salomon Kalou is injured and it is not often he feels one of the older members of the squad but on his return to the team following four weeks out with a thigh injury, that was the scenario facing the 25-year-old.
At least it was when he looked across to a substitutes' bench in Moscow containing a 20-year-old, two 19-year-olds, two 18-year-olds and a 17-year-old.
'They have been training with us and they have a great attitude and if they are in the team it is because they deserve to be there,' Kalou says, 'and when they have the opportunity they are going to really show what they can do.
'It is a good squad. There is a combination between young players and old players and the old players try to give their experience to the young ones, and the manager knows how to bring the best out of the young kids.'

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2190886,00.html

В

Вори

Гостин
Ја зинает би го зел бе..од кај знаеме зошто тој не излегол на терен,не знаеме каква била ситуацијата и не треба да судиме.

Руни----Дрогба-----Нејмар

Вака го замислувам нападот за наредната сезона,мајке ми :pos:

ОМГ!:pos:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ја зинает би го зел бе..од кај знаеме зошто тој не излегол на терен,не знаеме каква била ситуацијата и не треба да судиме.

Руни----Дрогба-----Нејмар

Вака го замислувам нападот за наредната сезона,мајке ми :pos:

ОМГ!:pos:

Никогаш Ферги нема да ви го даде Руни, а и Руни не верувам дека е толкаво копиле да ни го направи тоа, но после тоа шо ни го напрај досега, ништо нема да ме изненади..

В

Вори

Гостин
Па кај сакаш ти да оди појше Руни.Во Шити или во Челзи,ама онака искрено?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom